Web
Analytics
TECUCI

Anghel Iordănescu, la premierea juniorilor la fotbal – video si foto


[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ZmQRLwobPKg’]

CSS Tecuci şi-a adjudecat, joi, după-amiază, cea de-a doua ediţie a Cupei de toamnă la fotbal (juniori, 14 – 18 ani), desfăşurată în urbea noastră. Golul din finala cu Sporting Lieşti, marcat de Dragoş Bleambu, a consfinţit câştigarea turneului de către tecuceni. Trofeele, premiile, au fost înmânate de fostul selecţioner Anghel Iordănescu în cadrul unei festivităţi de premiere (stadionul municipal) la care au mai luat parte: subprefectul Daniel Tudorache, directorul CSS Tecuci, Dumitru Gheţu, primarul Eduard Finkelştain, senatorul Laurenţiu Chirvăsuţă, deputata Carmen Axenie, consilierul Vasile Dănăilă Pazvante ş.a. Festivitatea a fost moderată de directorul Radio Tecuci, Cristian Pohrib. “…Sunt emoţionat, prezenţa domnului Puiu Iordănescu aici la Tecuci înseamnă enorm de mult. La momentul în care eu aveam vârsta dvs. ne umplea sufletul de bucurie prin performanţele pe care le avea ca jucător, ca antrenor.

Erau momente de mare fericire, într-o perioadă tristă, momente în care fotbalul amator, fotbalul care nu este pe bani aducea satisfacţii imense. Cred că valorile sportului amator, sportului în care activitatea este făcută din dragoste pentru performanţă, pentru trup, înseamnă foarte mult. Faptul că voi sunteţi în această activitate mă bucură cât se poate cu putinţă. Evident mulţumesc organizatorilor: domnului Laurenţiu Chirvăsuţă, domnului Daniel Tudorache, Şcolii Sportive Tecuci, tuturor celor care au sponsorizat acest concurs”, a spus primarul Finkelştain. “Mă bucur că sunt în mijlocul dvs. astăzi şi totodată vă salut pe toţi.În al doilea rând doresc să-l prezint pe colegul şi prietenul meu domnul senator Anghel Iordănescu care a venit astăzi în mijlocul nostru. Doresc apoi să mulţumesc organizatorilor, începând cu Direcţia de Tineret şi Sport, fără de care nu puteam să întreprindem această acţiune, tuturor celorlalţi, domnului primar şi la toţi care vă simţiţi că aţi pus umărul şi aţi fost aici.

Doresc în continuare să sprijinim cât mai mult mişcarea sportivă”, a spus şi senatorul Chirvăsuţă, transmiţând salutări şi încurajări din partea deputatului Mircea Toader şi a preşedintelui CJ Galaţi, Eugen Chebac. ”Vreau în primul rând să-mi daţi voie să mulţumesc domnului primar, să mulţumesc organizatorilor, Direcţiei de Tineret şi Sport, domnului deputat Toader, doamnei deputat şi nu în ultimul rând cu asentimentul dvs. prietenului şi colegului meu din Parlamentul României, senatorul Laurenţiu Chirvăsuţă. Aş vrea să vă spun că încerc să fiu cât se poate de normal, de firesc, dar sincer am emoţii, şi am emoţii că vin nu să vă driblez, că nu mai pot să driblez pe nimeni, vin să fiu alături de dvs. şi încerc un mare regret şi vă cer iertare pentru că mi-am dorit foarte mult măcar să prind finala. Aş fi vrut să fiu aici să vă văd, să vă urmăresc, pentru că este sportul care mi-a dat cele mai mari satisfacţii şi mi-a adus cele mai mari bucurii. Vă felicit pe dvs., pe toti prof. dvs., pentru că luaţi parte la o asemenea competiţie. Prin sport veţi reuşi să vă formaţi ca oameni, prin sport veţi înţelege că competiţia în viaţă este dură …

Vă promit aici, că dacă anul viitor îmi faceţi aceeaşi invitaţie voi fi la semifinale şi la finală”, a declarat fostul selecţioner, căruia subprefectul Tudorache i-a acordat o diplomă de excelenţă. Au mai primit premii jucătorii: Vasile Mihai (Juventus 2007 Toflea) – cel mai bun fundaş, Ionuţ Pohrib (CSS Tecuci) – cel mai bun portar, Valentin Borşan (Sporting Lieşti) – cel mai tehnic fotbalist, Dragoş Bleambu (CSS Tecuci) – golgeterul turneului. Evenimentul s-a încheiat printr-o sesiune de poze şi autografe cu Anghel Iordănescu. Următoarea întrecere sportivă care va avea loc pe stadionul municipal de fotbal, este turneul U16 la rugby de sâmbătă. Începând cu ora 10 vor disputa meciuri echipele din Tecuci, Brăila şi Buzău.

 

 

 

 

Clasament final:
1. CSS Tecuci,   2. Sporting Lieşti,  3. Victoria Buciumeni,  4. Viitorul Priponeşti,  5. Unirea Cosmeşti,  6. Juventus 2007 Toflea,  7.Fulgerul Smulţi,  8. Viitorul C. Negri,  9. Olimpia Barcea,  10. Muncitorul Ghidigeni,  11.  Unirea Hanu Conachi


4 comments

  1. De acord cu tine George. Cand e vb de iesit in fata, primarul si slugile sale ( Pohrib, Pazvante, Balanica,Chirvasuta, etc )percuteaza in secunda 2. Nu va e jena sa mergeti si sa luati cuvantul intr-un loc unde totul e lasat in paragina? 7 ani de zile nu s-a facut nimic pt tecuceni si in special pt fotbal. Se vede din avion ca nu urmariti decat sa va faceti campanie electorala. Daca vreti sa faceti ceva pt fotbalul tecucean nu va mai plangeti ca e criza, bla,bla,bla si nu mai lasati antitalente ca primarul sa intre pe gazonul unde au mai calcat un Cristinel Rusu, un Profir,etc. Sunteti jalnici domnilor!

    1. mai…si anume “un tecucean” (de unde ai fi), sa fii persoana publica nu inseamna sa fii sluga! Daca tu esti plin de ăcat nu inseamna ca si cei care se uita la tine sunt si ei. Prost informat! shiu, shiu, joaca-te in alta parte!

      1. Fa-ti propriul tau site, daca nu-ti convine. La voi astia portocalii+tradatori cine nu e cu voi e impotriva.Nu trebuie sa te supere adevarul.Oricum roata se invarte. S-a saturat lumea de voi!

  2. A nimerit oare nea Puiu la Tecuci sau la intrebat pe mircea toader cum sa ajunga la stadion?????A avut ce vedea la tecuci …..un stadion in paragina………mai marii ORASULUI sa vina sa sprijine si echipa “mare” din judet `care e pe un loc rusinos 4.Sa ne bata toate comunele si satele.Si nenea pohrib de la radio tecuci sa ne lase ca nu promoveaza sportul rege el sa fie acolo bagat in seama de politic.la fel si finky care a recunoscut ca nu are nici o treaba cu fotbalul.

Comments are closed.