Web
Analytics
TECUCI

Adio toamnă! Dar rămân cu iarna


Serbare Gradinita nr.2 Prichindel din TecuciLa cumpana dintre anotimpuri copiii Gradinitei nr.2, “Prichindel” au tinut sa puncteze momentul printr-un spectacol la care au participat 25 de “actori” din grupa mare, pregatiti de catre ed. Constanta Serban si ed. Georgeta Danaila, calegii din celelalte grupe, parinti si bunici. “Carnavalul toamnei” adus in fata publicului numeros scenete reprezentetative, in care legumele, fructele de toamna, greierele si furnica au facut un adevarat spectacol, atat prin interpretare, cat si prin costumatia deosebita. Cei prezenti au aplaudat la scena deschisa talentatii actori de o schioapa, care au părezentat nu numai fenomenele de toamna puse pe versuri, ci si vestea sosirii in curand a noului anotimp, iarna, cu tot ce implica acesta.


——————————————————————————————

Serbare Gradinita nr.2 Prichindel din TecuciSerbare Gradinita nr.2 Prichindel din TecuciSerbare Gradinita nr.2 Prichindel din Tecuci

——————————————————————————————

“Acest minispectacol a fost finalul unui proiect ce a avut ca tema toamna, iar in perioada imediat urmatoare copiii se pregatesc pentru a-l primi cum se cuvine pe Mos Nicolae, iar ulterior pe Mos Craciun. Si pentru aceste evenimente avem actiuni specifice, care ii ajuta pe cei mici sa invete sensul sarbatorilor, dar cel mai important, sa ramana cu un bagaj de informatii care va fi de mare utilitate mai tarziu.” ne-a completat ed. Tincuta Giurgica, directorul Gradinitei nr.2  “Prichindel”

Articol de Iulieta groza – colaborator tecuci.eu