Web
Analytics
TECUCI

Actiunea "RABLA" continua


programul rablaConfom unei hotarari a Consililui local din 26 februarie a.c. privind regulamentul de organizare si efectuare a activitatilor de identificare, ridicare, depozitare si valorificarea bunurilor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului, din luna martie s-a inceput activitatea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public, actiune finalizata cu fotografierea tuturor autovehiculelor abandonate pe trei zone:  zona industriala, zona centrala si zona Gh.Petrascu. In vederea urgentarii actiunii de identificare a proprietarilor s-a cerut sprijinul Asociatilor de proprietari, Politiei municipale (pentru identificarea celor ce detin aceste masini abandonate), Prefecturii Galati prin Serviciul Public Comunitar Regim Permise conducere si Inmatriculari vehicule Galati care a transmis informatiile solicitate. Proprietarii autoturismelor abandonate au fost somati ca in termen de cinci zile de la primirea somatiei sa elibereze domeniul public.
“Ca urmare a acestei actiuni au fost ridicate de catre proprietari un numar de 12 autovehicule. Sunt 31 de autovehicule imatriculate in tarile UE si in alte judete pentru care nu se cunosc proprietarii si nu figureaza ca inmatriculate la Serviciul Regim Permise si Inmatriculare a vehiculelor Galati, facandu-se investigatii in continuare. S-au inregistrat un total de 108 autovehicule abandonate pe raza municipiului Tecuci, o parte au fost duse la Remat, prin Programul Rabla” a informat consilier relatii publice, Alina Istrate.
Actiunea va continua pana la 31 ianuarie 2011, numarul de tichete valorice ar putea creste la 4, iar cei ce nu-si ridica masinile abandonate in termen de 5 zile de la primirea somatiei, risca sa plateasca amenda de la 1000 la 2000 lei conform legilor in vigoare.

Articol al N.P. tecuci.eu