Web
Analytics
TECUCI

Actiune cu premiere pentru tecuceni


ReciclareIn data de 14 mai serviciul Monitorizarea Serviciilor Publice din cadrul Primariei impreuna cu firma ROREC Romania desfasoara o activitate de actiune reciclare deseuri reciclabile electrice si electronice. Vor avea cinci puncte de colectare amplasate in urmatoarele locatii :
-Cartier Cernicari, la fosta Scoala nr.9;
-Cartier Nicolae Balcescu, la fosta Piata;
-Cartier CFR, in zona denunmita <8 colturi>;
-In zona centrala, la Scoala nr.4;
-Cartier Satu-Nou, la scoala nr.1.
Persoanele care vor aduce deseuri vor participa a doua zi, in 15 mai, la ora 11 la o tombola cu premii surpriza ce va avea loc la sala mare a Primariei. Societatea Romprest va asigura transportul deseurilor catre locul de depozitare cu caracter temporal pus la dispozitie de catre Primaria Tecuci la fosta unitate militara intrun spatiu inchis.


3 comments

  1. Uite ca am ajuns sa felicit administratia publica! Bravo! O actiune excelenta pentru Tecuci. Imi pare rau ca nu am ce sa duc la centrele de colectare. Venitul meu nu este prea mare ca sa imi permit achizitia altor produse electrice sau electronice. Dar pana pe 14 mai ma mai uit prin casa si poate gasesc eu ceva. Pacat ca nu este un centru de colectare si pe strada Gh. Petrascu.

  2. Era necesara si la noi, in sfarsit, o asemenea initiativa. Am trecut saptamana asta prin niste sate si am vazut ladite in care se strangeau tuburi de spray, iar lazi uriase din plasa pentru peturi vad de cativa ani prin satele de pe soseaua spre Galati.

  3. O initiativa foarte buna!Sper ca oamenii sa fie receptivi.
    Felicitari!

Comments are closed.