Web
Analytics
TECUCI

Scrisoarea deschisă, din partea Primarului


Eoliana-prin-Tecuci  Vă prezentăm un comunicat de presă care a fost trimis astăzi de Primăria tecuceană, în jurul orelor 21, 21. Noi, o mînă de oameni care mîzgălim pe cele două site-uri locale şi un 3X1 la radio (vorbitor- angajat-director) o Doamne!… (mulţi am fost puţini mai suntem!), ţinem să informăm că primim zilnic comunicate de la primărie, de la toate instituţiile teritoriale, dar refuzăm să le facem publice întrucît ce-i mult strică… Acest mesaj, fiind semnat, parafat de edilul şef al urbei,  am considerat de bun augur să-l publicăm:

Dragă mass-media locală,

Din păcate, nu m-am putut ţine de cuvînt privitor la demisia mea şi am revenit pe plaiurile mioritice din Republica delatecucu. Am fost forţat de împrejurări întrucît în Austria s-a extins sindromul vulpii turbate, chiar acolo, în mijlocul staţiunilor, pe pîrtiile excelente; de teama de a nu mă confrunta cu rabia am decis să las totul baltă şi să revin. Am fost înştiinţat de cei 2 consilierii de serviciu, de la cam. 17,  că revine şi gripa…şi nicăieri nu-i mai bine decît acasă la căldurică, un ceai fierbinte, sau la Pietricele cu un vin fiert. Bineînţeles că l-am adus  şi pe prietenul meu, <il capo d’ Raiffeisen bank > să poată cadrele didactice, funcţionarii primării să-şi poată scoată bănuţii, asta doar la insistenţa consilierului Oancă. >>> citeste intreg articolul

sursa: infoTecuci.ro


4 comments

  1. Oare cat de anormal este faptul ca le cerem conducatorilor nostri, alesi de noi, sa ne reprezinte, sa isi duca la indeplinire promisiunile, sa fie in slujba comunitatii?
    Primarul, Consiliul Local, trebuie sa constientizeze faptul ca cetatenii sunt cu ochii pe ei, ca nu sunt indiferenti. Au fost alesi sa ne reprezinte interesele, sa lucreze pentru noi pe o perioada de 4 ani, nu doar inaintea campaniilor electorale.
    Le cerem sa isi faca treaba, ca in oricare alta institutie sau firma din sectorul privat. Atat! Este prea mult?

  2. Multumim de pamflet domnului Vata dar incercarea de a arata modul marsav de a conduce al unui primar „second hand”, prin articole gen Catavencu, nu mai are efect de mult, de cand nu mai exista OBSERVATORUL. Acum trebuie sa ii zici direct: Nene, ai luat-o pe campii! Esti dus cu capul! Macar „raposatul” primar nu fabula, tu esti fenomen! Aruncati o privire la rubrica „Youtubareli” de pe acest site si veti vedea ca Primarul Tuchel, vrea egalitate „dar nu intre catei”.

  3. Eu nu am vazut emisiunea de la OTV. Puteti posta inregistrarea ei?

Comments are closed.