Web
Analytics
TECUCI

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2010


Afisarea rezultatelor bacalaureat 2010Rezultatele examenului de Bacalaureat 2010 vor fi afişate în licee astăzi, până la ora 16.00.
Azi noapte, liceele din Galați ( inclusiv Mun. Tecuci ) au fost adevărate locuri de pelerinaj pentru cei care au susținut examenul de balaureat. Curiozitatea i-a îndemnat pe tineri să lase baltă discoteca și să caute listele cu rezultatele încă de la miezul nopții. Primele rezultate au fost afișate începînd cu ora 2.00.  Unii dintre absolvenţii de liceu din Galați pot afla notele chiar şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit reprezentanţilor din Inspectoratul Şcolar. Nu este exclus ca în câteva centre rezultatele la Bacalaureat să se afişeze din această noapte, dar în majoritatea vor fi afişate în cursul zilei de duminică.   Contestațiile se pot depune între 16.00 și 20.00
Elevii nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii tot astăzi, în intervalul orar 16.00 – 20.00. Până la ora 16.00, rezultatele vor fi afişate şi pe site-ul Ministerului Educaţiei. Notele finale, după finalizarea contestaţiilor, vor fi afişate până cel tîrziu joi, 8 iulie.
Uremază admiterea la facultate!
În următoarele zile pentru marea parte a absolvenţilor de clasa a XII-a încep alte emoţii, fiindcă multe universităţi organizează în această lună admiterea. De pildă, înscrierile la facultăţile Universităţii din Bucureşti au loc, în prima sesiune, în perioada 8-15 iulie, examenele fiind programate între 17 şi 22 iulie.