Web
Analytics
TECUCI

Purtătorul de cuvânt al PNL Tecuci a ieşit la rampă


Dan Frâncu PNL Tecuci * ”Presa trebuie să fie cel mai vehement critic al partidului care se află la putere” * ”Contractul cu firma Romlux nu prevedea gratuitate pentru iluminatul festiv” * Viceprimarul Radovei, fără respect faţă de tecuceni*   Purtătorul de cuvânt al PNL Tecuci, avocatul Dan Frâncu, a fost vineri în studioul Radio Tecuci, unde a dialogat cu directorul Cristian Pohrib şi ascultătorii. Vom prezenta mai jos câteva dintre opiniile sale.  ”Fiecare om politic trebuie să ştie să ţină o relaţie cu presa. Războiul nu e cu presa ci cu partidul de opoziţie. Presa încearcă să prezinte modul în care vede conduita politică a unui partid. Presa trebuie să fie cel mai vehement critic al partidului care se află la putere. >>>citeste intreg articolul   sursa: protecuci.ro


8 comments

 1. Alesii nosti nu trebuiesc intelesi atunci cand nu ne respecta!
  Primaria nu este o casa de odihna, nu este un taram la dispozitia unei persoane.
  Institutia “Primarul” – este infiintata in vederea unei mai bune reprezentari in comunitate a intereselor cetatenilor, pentru o mai buna coordonare, eficacitate sporita, o privire de ansamblu a situatie. Atentie, cand spun de ansablu, nu spun de sus!

  1. Dar de cand nina popa e angajata la primarie saitul infotecuci s-a inchis?

   1. Pentru că insistaţi cu acest comentariu vă răspund: nu are nici-o legatură plecarea acesteia cu supendarea contului. Website-ul este proprietatea lui Vasile Danăilă. Acesta nu a dorit să mai susţina acest ziar online. Să speram ca se va găsi o cale de relansare a acestuia. Este nevoie de presă. Măcar online.

 2. Remarcabile realizarile primarului in aceste 8 luni de mandat.Adica…ZERO.Bravo dati-i inainte.Si ma intreb cateodata, ce naiba face uneori pana la orele 21.00 in primarie?

 3. cum se calculeaza impozitele+habitat pentru 2013?
  o seara buna.vapupa tati.

  1. habitatul daca nu l-ati platit pana acuma, de anul acesta o sa -l platiti cu 3 ani in urma la care se adauga majorarile aferente.

 4. Domnule primar,v-am inteles ca nu incepeti vara sa adunati cainii.
  V-am inteles ca nu performati toamna.V-am inteles si concediile din iarna.
  Domnule primar,vine primavara.
  Primavara puteti?

Comments are closed.