Web
Analytics
TECUCI

Primăria “AFARĂ” din ecuaţia Asociaţiilor de Proprietari


Bloc-zona-Industriala-Tecuci   Asociaţia de Proprietari are statutul de persoană juridică cu drepturi depline in faţa oricărei instituţii publice de stat sau private. Implicarea angajaţilor primăriei în asociaţiile de propietari este nejustificată şi ilegală deoarece o Asociaţie de Proprietari are statut de persoană juridică. În afara locatarilor care fac parte dintr-o asociaţie, conform legii, nimeni nu poate participa sau hotărî unde şi în ce condiţii se poate desfăşura o Adunare Generală. Astfel conform articolului 9 din legea 230-2007, referitor la drepturile şi obligaţiile proprietarilor “Proprietarii membri ai asociaţiei de proprietari au dreptul să participe, cu drept de vot, la adunarea generală a proprietarilor, să îşi înscrie candidatura, să candideze, să aleagă şi să fie aleşi în structura organizatorică a asociaţiei de proprietari. ” (sursa)

One comment

  1. Unde duce implicarea Primarului Tuchel si a comisarilor politici de la USL in viata asociatiilor?La ceea ce s-a intamplat in acesta seara la Adunarea generala de la Asociatia de proprietari nr. 3A, unde a fost un scandal monstru. Mai antai in sala au fost distribuite tuturor participantilor copii dupa o hotarare de amendare a oamenilor lui Tuchel,implicati in falsificarea documentelor de la adunarea de anul trecut. Apoi a inceput taraboiul, tipete, urlete, imbranceli, amenintari (,,Daca eram pe vremea comunismului erai impuscat pana acum!”), fugareli prin sala si pe scena, cu dl. Hodorogea in prim plan, care fugea cu registrul de procese verbale, fugarit de o batrana de 80 de ani.
    Va veti intreba de ce toate acestea? Din cauza primarului Tuchel si a clicii din jurul sau-Hulea,Grosu,Lupascu,Moiceanu etc- care vor sa detina controlul comitetelor si presedintilor asociatiilor de proprietari, deoarece acestea conform legii incheie contracte in numele asociatiilor de proprietari. Si cum primarul intentioneaza sa bage in buget sume pentru separarea instalatiilor de distribuire a apei, il intereseaza ca asociatiile sa incheie contracte cu firmele agreate de USL.Tot la fel stau lucrurile si in cazul lucrarilor de reabilitare termica, unde 60% din bani vin de la UE, 20% primaria si 20% asociatiile.Deci aceasta batalie se da pentru bani, bani multi, pe care mafia uselista din Tecuci nu vrea sa ai piarda.In schimb pierd tecuceni care constata ca la asociatiile unde uselisti au preluat puterea intretinerea s-a triplat iar proprietari cu datorii sunt amenintati cu scoaterea la vanzare a apartamentelor.Primarul Tuchel si comisarii sai -Grosu si Hulea-numai prididesc cu amenintarile la adresa functionarilor din primarie ( ,,maine sa nu va mai prind pe aici”) si a administratorilor si presedintilor incomozi.Cum parchetul de la Tecuci este anchilozat si corupt- vezi stenegramele publicate in presa, referitor la implicarea procurorului Jalba in afacerea permiselor auto-singura sansa este implicarea DNA-ului sau a Parchetului General. Altfel se va ajunge la o revolta a populatiei care nu mai suporta jugul bolsevic al USL-ului.

Comments are closed.