Web
Analytics
TECUCI

Codrin Ardeleanu, a murit într-un accident în vacanţă


  Corpul neînsufleţit este depus la Catedrala Sf. Gheorghe din Tecuci. Înmormântarea va avea loc mâine, 08.sept.2011 după orele 12.  Ştirea iniţiala: Milionarul Codrin Ardeleanu şi-a pierdut viaţa în timp ce se afla în vacanţă, în insula grecească Thassos, după ce a căzut cu ATV-ul într-o prăpastie.  Născut în municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, el avea 40 de ani şi era directorul unei fabrici de pâine deschise de compania Smart Food Solutions, la începutul anului în comuna Floreşti, judeţul Prahova. Potrivit profilului de Facebook, era pasionat de scufundări. La data inaugurării, Codrin spunea despre fabrica de pâine felia­tă şi ambalată de tip toast că este cea mai moder­nă din Eu­ropa de Est, produsele fiind comercializate sub brandul Savoria. Compania Smart Food Solutions este deţinută de Camelia şi Corina Voiculescu, fiecare având un pachet de 49% din acţiuni, în timp ce Codrin Ardeleanu deţinea 2% din companie.  Acesta este fiul lui Teodor Ardeleanu fostul inspector la Protecţia consumatorului în Municipiul Tecuci pâna acum câtiva ani.

 

 

 

 

 

Sursa:  adevarul.ro


10 comments

 1. L-am cunoscut pe Codrin, am fost colegi de serviciu la o firma de panificatie. A fost un coleg bun, sufletist, inimos, un om deosebit si imi pare foarte rau ca a parasit aceasta lume, tocmai el care a iubit atat de mult viata si care a luptat sa realizeze ceva pentru familia lui.
  Condoleante familiei sale si Dumnezeu sa-l ierte pe Codrin!
  Cu stima,
  Liliana Moraru

 2. AM FOST COLEGI LA LICEUL 2,A FOST UN BAIAT DE TREABA.DUMNEZEU SA-L IERTE.IULIAN..BRADEA

 3. L-am cunoscut personal..un om de o valoare incomensurabila a carei amintire va ramane vesnic vie in inimile celor apropiati!o pierdere prea brusca si prea de neconsolat…
  Dumnezeu sa te odihneasca in pace Codrea!

 4. Dragi tecuceni! Daca ar fi sa va cred atunci chiar …”verba volant”…
  Pacat ca pentru un concetatean nu ati gasit citeva ganduri sau cuvinte mai speciale…A fost un om deosebit si un exemplu pentru multi dintre noi. Macar dintr-un minim respect crestinesc, incheierea articolului putea suna cam asa: Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Asta pentru ca, nu-i asa, …verba volant…
  p.s. La ce bun un astfel de site daca un concetatean de-al vostru e tratat asa? Pacat, mare pacat …

 5. dumnezeu sa-l ierte
  dar mai redactorilor lui peste prajit, baiatul asta a facut Liceul in paralel cu Universitatea si culmea a terminat Liceul inainte, e de vina ….

  1. @Dany
   Ştirea, aşa cum şi-au dat seama majoritatea celor ce au citit-o, este preluata din editia online Adevarul.ro ( sursa mentionata in subsolul articolului). Completarea a fost preluata din website-ul http://ro.linkedin.com/pub/codrin-ardeleanu/7/733/b01 (sursa mentionata in finalul postarii). Acestea sunt postate, cel mai probabil, chiar de catre Codrin Ardeleanu. Restul comentariului este malitios si nefondat… nu raspundem la provocari ieftine. Ca regula nu accesez un post de radio, de televiziune ori un website daca nu-mi este pe plac. Am de unde alege.

Comments are closed.