Web
Analytics
TECUCI

PNL Tecuci a distrus interimatul


Ca un scurt istoric, interimatul lui Daniel Tuchel a inceput in 7 ianuarie 2009, imediat ce Viorel Cristovici si-a strans jucariile si a plecat acasa lasand un bilet de ADIO pe care scria DEMISIE. Scrisul tremurat arata ca nu a semnat cu toata inima, pastrandu-si functia de consilier judetean si gustul amar de perdant in alegerile parlamentare. Proaspat instalat in fotoliul de langa cabinetul lui Dobre, Tuchel a privit timid, de dupa perdeaua interimatului, scena politica tecuceana o buna bucata de vreme, cam pana ieri, timp in care, crede ca a pus pe picioare o organizatie gata de lupta pentru alegerile din 2012.  Pentru ca astazi, 24 mai 2010 se implinesc 135 ani de la infiintarea PNL, Adunarea Generala a Organizatiei Municipale Tecuci de ieri, ce s-a desfasurat in Sala Mare a Primariei nu a fost deloc intamplatoare. O ordine de zi ce a inceput pe la 9:15 cu primirea delegatilor si s-a terminat mult dupa ora 13:00 cu o conferinta de presa a continut multe proceduri statutare ce au avut ca scop alegerea noului Presedinte si a Biroului Politic Municipal.
In politica, de fapt ca si in viata, MARIMEA CONTEAZA!
Picanteriile n-au lipsit nici ele, insa nu au apartinut celor implicati ci doar invitatilor. Senatorul Paul Ichim, de pilda, a dezvaluit ca abia in Senat a constatat ca “marimea conteaza!”, evident marimea grupului parlamentar. Tot domnia sa a subliniat ca nu vechimea carnetului de partid e importanta, ci implicarea in viata si munca politica, implicare ce nu intarzie sa aduca rezultate, drept dovada ponderea mai mare de voturi peneliste in NV judetului, adica Tecuci si limitrofele, aluzie clara la munca si rezultatele lui Tuchel din ultima perioada.
Dan Francu incita la … IERTARE!
Plin de umor, dar si de mult adevar a fost si seniorul Francu, fost presedinte al PNL Tecuci intr-o perioada cand apele erau foarte tulburi in politica. Vorbele lui loveau “chelia lui Basescu” ca grindina acoperisul de tabla, toate facand referire la absurditatea Parlamentul unicameral si la democratia reala impusa de Basescu, facand paralela cu intrebarea adresata poporului, pe cine alege dintre Baraba si  Iisus? … si poporul a ales!  … citeste intreaga stire
Sursa: ziarul Semnal