Web
Analytics
TECUCI

O parodie de “conferinţă de presă”


Ministrul-xx-la-Tecuci   Lucrurile păreau că vor lua un făgaş normal dar iată că a venit ziua de 18 aprilie care ne-a scuturat zdravăn şi ne-a trezit din îmbătarea (cu apă rece). Miercuri am fost invitaţi la o conferinţă de presă, pentru a doua zi, fără să ni se comunice vreo temă. Incredibil dar adevărat – am zis – primarul iese la rampă şi din respect pentru locuitorii oraşului Tecuci va oferi răspunsuri oficiale la frământările locuitorilor, prin intermediul nostru, celor câţiva oameni care torturează aproape zilnic tastele ca să mai apară un nou articol. La conferinţa de presă cu primarul nu vii aşa oricum nene, e ca la nuntă, te găteşti, te ferchezuieşti, pui cap la cap nişte urări  …citeste intreg articolul  (sursa)


3 comments

  1. Rusine !!!!! Noul ziar “organ oficial al primariei”, pe bani nostri, ca acest domn primar sa isi spele imaginea. Zice ca nu exista presa, si ca el ar dori sa o creeze, si apoi trateaza jurnalisti tecuceni ( DA DOMNULE EXISTA JURNALISTI TECUCECI!!! OAMENI CORECTI CARE MERG KM PE ZI SA NE OFERE NOUA INFORMATII PROASPETE SI CORECTE), ca pe niste cersetori si incearca sa ii umileasca. Domnule primar, sa imi fie cu iertare, dar nu aveti nici un respect pentru cine munceste cu adevarat in orasul asta si nu ca nu au ce face ei si va distrug imaginea DUMNEATA ITI DISTRUGI IMAGINEA PRIN PROPRIILE ACTIUNE!!!!

    TECUCI.EU MERGETI INAINTE ASA PE LINIA CORECTIDUDINI SI NU VA INCHINATI IN FATA NICI UNEI PUTERI FIE EA DE ORICE CULUARE POLITICA

  2. DUPA CUM ARATA CRED CA ESTE O GOSPODINA DIN COMUNA TEPU ABIA IESITA DIN COAFORUL AMENAJAT IN FOSTUL CAP…

Comments are closed.