Web
Analytics
TECUCI

Nici 16 la sută promovabilitate la BAC!


Jale la afişarea listelor la bacalaureat, nici 16 la sută [intlink id=”336″ type=”category”]promovabilitate[/intlink]!
Rezultatele dezastruoase din această sesiune de bacalaureat confirmă faptul că şansele de[intlink id=”13″ type=”category”]fraudarea[/intlink] a examenului au fost de data aceasta minime. Aşa cum s-a mai spus deja, în urma unui sondaj realizat printre absolvenţii promovaţi în prima sesiune, s-a constatat că cele mai multe nereguli s-ar fi făcut la supraveghere.
Tocmai de aceea, conducerea ISJ a avut curajul să întreprindă un experiment, introducând regula „Big Brother” la bacalaureat. Candidaţii din trei centre au fost permanent monitorizaţi cu[intlink id=”499″ type=”page”]camere web[/intlink], astfel că n-au putut nici măcar să sufle o vorbă.
Promovaţi nici cât degetele de la o mână
La „Ovid Caledoniu” din Tecuci, cu 2 din 55 de candidaţi reuşiţi, procentul ajunge la 3,63, în timp ce la „[intlink id=”19″ type=”category”]Traian[/intlink]” sunt reuşiţi 4,32 la sută (7 candidaţi promovaţi din 162).
Promovabilitate sub 10 la sută s-a mai înregistrat la „Metalurgic” Liceul Particular „Concord” Tecuci, Industrial Tecuci, Tg. Bujor, „Saligny”, Tudor Vladimirescu, Auto şi „Moţoc”. … citeste intreg articolul
Scris de Roxana Artene Penciu – Viata Libera