Web
Analytics
TECUCI

Masacru cu autor (încă) necunoscut la Tecuci


Crima prin injunghiere la TecuciCrima cu autor (încă) necunoscut la Tecuci
Caz rupt, parcă, din acţiunea unui roman poliţist * Două victime ale băii de sânge şi o singură supravieţuitoare care îşi incriminează fratele * O declaraţie care îţi îngheaţă sângele * Autorul crimei rămăsese, până vineri seară, necunoscut *  Ancheta Poliţiei continuă.
Un bărbat de 51 de ani a murit, iar o femeie de 65 de ani a ajuns la spital, în stare deosebit de gravă, după ce ambii au fost înjunghiaţi într-o casă din Tecuci. Filmul propriu-zis al masacrului nu fusese încă developat complet de oamenii legii până în seara zilei de ieri, la închiderea ediţiei. Ştim însă că ambele victime – care, se pare, trăiau în concubinaj – se aflau joi seara într-o casă din Tecuci care era proprietatea bărbatului, acum decedat. Când s-a întors acasă, un chiriaş al celor doi, în vârstă de 61 de ani, i-a găsit înjunghiaţi şi a alertat Poliţia.  Proprietarul locuinţei nu a mai putut fi salvat, însă concubina sa a fost adusă la Spitalul Judeţean, unde medicii au operat-o de urgenţă. Acum este internată în secţia de Terapie Intensivă, iar medicii fac în continuare  tot ceea ce le stă în putinţă pentru a o ţine în viaţă.
„Fratele m-a înjunghiat, n-am vrut să mă culc cu el!”
De pe patul de spital, femeia povesteşte că cel care a înjunghiat-o îi este frate. „N-am vrut să mă culc cu el”, spune, printre convulsii, sexagenara, susţinând că refuzul ei de a se supune unui incest că ar fi motivul pentru care furia criminală a fratelui s-a dezlănţuit asupra sa şi asupra concubinului.
Se pare însă că, în ciuda declaraţiilor ei,  acest fir nu a fost unul agreat de anchetatori. Fratele ar locui, de fapt, la o distanţă de circa 7 kilometri de casa în care se afla femeia când a fost înjunghiată şi se pare că n-ar prea fi avut cum să comită atrocitatea. Oricum, ancheta în desfăşurare va face lumină în acest caz, probabil în cel mai scurt timp.
Starea de sănătate a femeii înjunghiate
„Se află internată o pacientă care a fost victima unei agresiuni. Când a fost adusă prezenta plăgi înjunghiate multiple, dintre care trei erau penetrante: două toraco-abdominale, iar a treia doar abdominal. A fost necesară intervenţia chirurgicală de urgenţă. Acum starea pacientei este stabilă hemodinamic şi respirator, urmând ca în următoarele 48 de ore prognosticul să fie totuşi rezervat”, a precizat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Dumitru Isfan. …citeste intreaga stire
Scis de: Gabriel Kolbay – Viata libera


2 comments

  1. Numele criminalului este Petrica Munteanu cu domicilui in Tecuciul Nou.

    1. Se pare ca ati dat gres cu informatia. Sau era un zvon pentru dezinformare si trimiterea celor
      interesati pe o pista gresita?

Comments are closed.