Web
Analytics
TECUCI

Kaufland, din noiembrie şi la Tecuci


foto: viata-libera.ro

  Primul magazin Kaufland din municipiul Tecuci se apropie de data inaugurării. Hipermarketul, a cărui construcţie a început în vară, este deja ridicat şi nu-l mai despart de lansare decât lucrările de finisare şi de amenajare a spaţiilor de vânzare. Trebuie amenajate, de asemenea, parcarea pentru clienţi, linia de aprovizionare şi infrastructura rutieră din zonă. Vorbim aici de redesenarea intersecţiei prin realizarea unui rondou şi introducerea regimului de circulaţie în sens giratoriu, dar şi de refacerea trotuarelor pentru pietoni.  Magazinul, amplasat în vestul Tecuciului, pe strada Gheorghe Petraşcu, va fi deschis în a doua jumătate a lunii noiembrie, potrivit celor mai recente informaţii furnizate de companie. Ieri, reprezentanţii Kaufland, alături de autorităţile locale, au turnat, în mod simbolic, un cancioc de ciment la temelia unităţii comerciale.
Magazinul, al treilea din judeţ după cele două care funcţionează deja în municipiul Galaţi, este construit cu un efort investiţional cifrat la cinci milioane de euro. Unitatea comercială, unde vor lucra peste o sută de tecuceni, ocupă o suprafaţă totală de 1,5 hectare şi dispune de o parcare ce va putea găzdui peste 200 de maşini.
Noul magazin Kaufland din Galaţi va avea parcare deasupra
Retailerul german se pregăteşte să înceapă lucrările de construcţie a celui de-al patrulea hipermarket din judeţul nostru, a dezvăluit, ieri, la Tecuci, şeful Biroului Avize şi Autorizaţii din cadrul Kaufland România, Cornel Petcu. Magazinul va fi amplasat în Galaţi, la intersecţia străzilor Brăilei şi Prelungirea Brăilei, în groapa de la Ultimul Leu.
Oficialii companiei au anunţat că au obţinut toate autorizaţiile de care aveau nevoie pentru a demara construcţia, iar acum încearcă să găsească o soluţie de stabilizare a terenului. Ei au dezvăluit un amănunt interesant: din cauza reliefului special al zonei, acest hipermarket va fi diferit de celelalte, în sensul că parcarea pentru clienţi va fi amenajată chiar deasupra magazinului.
În prezent, Kaufland are peste o mie de magazine în şapte ţări europene. Mai bine de 60 dintre hipermarketurile retailerului german sunt în România.


5 comments

  1. Vindem !Vindem!, dar nu producem nimic .Venituri suplimentare la bugetul local ,dar prea subtire petru trimbitele care se fac, si noroc pentru cei ce au prins un loc de munca.
    Un lucru bun :Se schimba aspectul la intrare in oras.

  2. CU ACEST MAGAZIN S-A MAI SCHIMBAT FATA ORASULUI.A APARUT O INTERSECTIE MARE FRUMOASA CA IN ORASELE MARI,NU CA CEL DE LA HOTELUL TURIST CARE ESTE MIC SI INGRAMADIT(TREBUIE LARGITA INTERSECTIA SI CONSTRUIT UN SENS GIRATORIU FRUMOS ,NU DIN IMPROVIZATII CU BALIZE CA LA SARACI.DEASEMENI SI INTRAREA DIN TECUCI S-A SCHIMBAT IN BINE ESTE ALTCEVA(PROBLEME MARI SUNT LA CALEA FERATA UNDE CFR_UL NU A MAI FACUT NIMIC DE ANI DE ZILE)TREBUIE LUATE MASURI.VA MULTUMESC PENTRU ATENTIA ACORDATA.

  3. manevre ,manevre,manevre,manevre…….si belsug pe gheaba fraierilor care cred in prosteala celor “destepti”. de ce nu s-a facut altceva sa dea de lucru amaratilor care i-a votat? sa se faca 500,1000-2000 locuri de munca?
    TOTUL E O MANEVRA DE STIL IN TARA ASTA………TREZITIVA DRAGI ROMANI!

  4. Kaufland?? ce e acest magazin?? ce are in plus fata de LDL sau penny?? va spun eu nimic ,dak era un magazin gen Carfour, Cora era mai bine ca au produse diverse de la produse alimentare pina la mobila ,produse auto, bricolaj,electrocasnice ORICE SINGURUL LUCRU BUN CRED CA ESTE NOI LOCURI DE MUNCA in rest nimic

    1. ce are in plus Kaufland fata de Penny? intrebarea e daca ai intrat intr-un Kaufland vreodata poate sesizai diefernta si singur, una la mana e de vreo 2-3-4 ori mai mare decat LIDL penny si alte magazinase din astea pentru saraci, are produse pentru toata lumea adica si mai ieftine si mai scumpe nu doar iefteneli proaste ca la penny, are o gama larga de produse de la diferite firme ca sa poti alege in voie ce vrei si de und vrei sa cumperi, are si electrocasnice si produse ne alimentare adica detergenti si alte chestii, raion de produse vrac intr-un cuvant tot ce vrei si a nevoie, e asemanator cu Carrefour, poate mai bun decat el. Abia astept sa se deschida, nu mai calc in vecii vecilor la Penny sau Lidl sunt niste porcarii de magazine!

Comments are closed.