Web
Analytics
TECUCI

Informatii publice rar dar… en-gros


  Ultima sedinţă ordinară a Consiliului local Tecuci a fost una liniştită, fără prea multe intervenţii din partea aleşilor locali, situaţie generată probabil de canicula din ultimul timp, care a „înmuiat” elanul consilierilor municipali în a se face simţiţi. Proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost votate ritmic şi monoton, ceea ce a facut ca şedinţa să pară una fără „substanţă”. Finalul, însă, a fost neaşteptat de revigorant. Punctul „Întrebări, interpelări, petiţii” a readus consilierii în acţiune. Unul dintre cei mai activi consilieri municipali a momentului a fost Vasile Dănăilă „Pazvante”, care nu a venit cu o întrebare, ci cu o întreagă listă de solicitări ce avea să stârnească murmur în sala de şedinţe şi mai ales urma să dea mult de muncă funcţionarilor publici. Reprezentantul Paridului Verde a precizat: „Solicit Executivului Primăriei Tecuci, aflat în subordinea Consiliului Local, elaborarea şi redactarea, pentru mapa fiecărui consilier local, cu termen – şedinţa ordinară a lunii august a.c., a următoarelor documente: informare scrisă şi tabele anexate privind imobilele pe care le deţine Consiliul Local aferente domeniului public şi privat, a terenurilor concesionate la persoane fizice şi juridice, a situaţiei chiriilor pentru locuinţe şi localuri, a terenurilor date în folosinţă, a terenurilor centralelor termice, situaţia-raport privind achiziţiile făcute din bani publici în ultimele 3 luni şi situaţia punctuală şi detaliată a intervenţiilor în carosabil şi pe trotuare, de către persoane fizice şi juridice“. Şi, de parcă lista de întrebări pregătită temeinic nu ar fi fost de ajuns, Vasile Dănăilă „Pazvante” a mai venit şi cu o serie de solicitări verbale, reprezentând nelămuririle şi nemulţumirile cetăţenilor faţă de activitatea desfăşurată în jurul pieţei, precum şi modul de disciplinare a acesteia de către cei responsabili să facă acest lucru. …citeste intreaga stire

Sursa: monitoruldegalati.ro , scris de Iulieta Groza


5 comments

 1. Aveti dreptate toti ce-i care a-ti facut comentarii , acest cameleon trebuie trimis inapoi in lumea lui deja ne-a cam plictisit cu aburelile lui de politician de şanţ acum o face pa vraciul in parc si apropo de cand acest parc este parcul pazvante? Ce-a facut acest Pazvante ca parcul central sa-i poarte numele, se ascunde de camatarii care-l cauta in casa binelui, nu uitati ca acest consilier la sustinut pa Mircea Toader pa actualul primar in campaniile ce au fost a facut parte din echipa care ne-a batjocurit 7 ani , acum ce vrea sa faca sa ne minta ca sa dezis de PDL chiar ne cred atat de prostii pe noi alegatorii sa se duca la Barcea de unde este poate acolo va fi crezut .

 2. Viclenie, circ.
  Am avut si eu uneori naivitatea sa-l cred pe acest domn consilier, sa-mi inchipui ca in sufletul sau de om din popor, mai putin infasurat in diplome, mai exista samanta dreptatii si ca aceste pusee justitiare sunt autentice.
  Greseam. Faptele, rezultateale sunt clare. In tot acest timp, cand Consiliul Local si Primaria din Tecuci au facut cam tot ce se cam face peste tot in tara, d-l consilier s-a incadrat perfect si chiar profitabil pentru sine. Nimic din ce ar fi trebuit sa fie stopat, corectat, nu s-a stopat..

  Si totusi, aceste pusee aparent justitiare sunt mai mult decat nimic.
  Desi jignitoare, deoarece incearca sa ne insulte inteligenta si sa ne pacaleasca, trebuie sa apreciem faptul ca, in timp ce altii habar n-au avut niciodata, sau au uitat de mult de niste „amanunte”, Pazvante le aminteste, fie si din calcul electoral!

 3. De la haina de piele lunga si mardeias cunoscut la CINA, e cale lunga pana la fotoliul de primar!!!!!!

 4. Vai, incepe sa ridice capul… Pana acum ridica osanale, iar mai in prag de campanie da la cap. Vorbe, vorbe… Isi pregateste noua platforma electorala pentru a rupe din voturi. Sansele acestui consilier de a deveni primar sunt NULE. El stie acest fapt, dar la fel de bine se stie ca primarul este ales din primul tur… Restul se stie.

  1. Din pacate, d-nului ,,consilier” ii sopteste prost destul de des in ureche chiar juristul ,,barbat” al institutiei… cum dansul nu discerne prea bine, iar juristul nu poate prea mult, rezulta doar un teatru ieftin pe care ambii cred ca il joaca perfect…cautati-va o sursa mai inteligenta si mai putin ,,mitomana” d-nule consilier!!! Urgent…ca se cam termina mandatul si ramaneti tot…ceea ce ati fost!

Comments are closed.