Web
Analytics
TECUCI

DISPREŢ TOTAL: sedinţă de consiliu neanunţată


DISPREŢ TOTAL: sedinţă de consiliu neanunţată   Consiliul Local Tecuci s-a întrunit, vineri, ora 14, în şedinţă de îndată. Se pare că legitimaţia de acreditare pentru care primarul a făcut atâta tam-tam în şedinţa din 31 decembrie, nu-mi serveşte la mare lucru, e un accesoriu în plus, deoarece n-am fost înştiinţat despre întrunirea consiliului local decât la începerea ei, de către un apropiat. După o lună de aşteptare ca să primesc acreditarea (deşi în lege/HCL era vorba de doar trei zile), după depunerea unui vraf de documente în care mai urma doar să-mi povestesc cele mai tari experienţe erotice, după verificarea valabilităţii contractului de muncă printr-o cerere la ITM la dorinţa primarului …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro


6 comments

 1. FRATI ROMANI …. CAND VOM DA IMPORTANTA VERSURILOR “DESTEAPTATE ROMANE”? TREZITIVA CA DIN CE IN CE O SA NE FIE MAI GREU CU HOARDA ASTA DE HIENE FARA SCRUPULE(USL-iste) CARE AU INVADAT ROMANIA INCEPAND DE AICI DIN TECUCI DUPA CUM SE VEDE…….. TOT CE E BUN SI FRUMOS IN TARA ASTA SE DISTRUGE DE CATRE ACESTI DISTRUGATORI DE NEAM SI TARA. NU UITATI CA TOT EI AU FOST DUPA REVOLUTIE SI SA ALES PRAFUL DE UZINE,FABRICI SI MANDRIA DE A FI ROMAN. DESTEPATIVA SI DESCHIDETI OCHII CA E VAI SI AMAR DE NOI…………

 2. O reactie infantila, la o cerere pertinenta si legala. Am cerut comunicarea conform legii cetatenilor comunitatii tecucene, de catre Primaria Tecuci a programului sedintelor Consiliului Local, care conform legii sunt publice, si renuntarea la Sedintele de Indata, pentru situatii ce pot fi dezbatute in sedinte ordinare. Am primit dispret din partea unei institutii publice ce ar trebui sa reprezinte cetatenii si sa fie transparenta.
  Am fost tratati cu nepasare, cu indiferenta, prin repetabilitate. Se pare ca exista un plan deja care trebuie pus in practica, iar prezenta noastra a cetatenilor, ar putea impiedica.
  Exact cu o zi in urma acestei sedinte, atentionam printr-un email trimis pe adresa Primariei Tecuci, pe Facebook, pe tecuci.eu, etc, semnalam nelegalitatea sustinerii acestor tip de sedinte “de indata” care au caracter de exceptie. Ba mai mult, am semnalat obligativitatea informarii cetatenilor de catre Primaria Tecuci, conform legilor in vigoare.
  Asa cum ne-am obisnuit si in alte dati, Primarul a ales sa nu ne respecte, sa transmita informatiile preferential, sa dicteze, nu sa comunice, nu sa aiba un dialog.
  Fac un ultim apel catre Primaria Tecuci sa respecte legea, sa comunice cu cetatenii, sa ii informeze, sa publice in timp util toate acestea. Tecucenii trebuie sa arate ca le pasa !

  1. Vreau să nu mor şi să văd când va răspunde la apel “Primăria”! Adică o clădire!!!!? Românii au fost dirijaţi inteligent, să se bată cu clădirile, nu cu oamenii care le ocupă. Mereu aud expresii ca: “ministerul nu a făcut, parlamentul nu a dat legea, primăria nu a făcut, ANAF a inventat o nouă taxă,etc”, dar nimic despre hahalerele, golanii, incompetenţii, proştii şi hoţii care lucrează în aceste clădiri sau instituţii şi care sunt responsabili direct de distrugerea acestei naţiuni.

 3. Acu’ e, acu’ nu e … Burgermeister “Fantomas”. Cu siguranţă că ne va informa prin intermediul Ziarului ce-l pregăteşte pentru tecuceni şi unde vor fi informaţii ce ni le va servi doar după bunul său plac. Mai are “cumpărat” vreo doi “jurnalişti” locali şi apoi va avea colectivul redacţional complet. Redactor Şef fiind “Edilul Oraşului -FANTOMAS” .

 4. Dezolant. Si ce e mai rau este ca aceasta sfidare a opiniei publice, a regulilor democratice se manifesta din ce in ce mai des in Romania, pana la cel mai inalt nivel. Pare ca suntem supusi la o tactica politica noua.

 5. Cata minte-i mai trebuie acestui om ca sa inteleaga ca tecuceanul nu vrea sa-i citeasca “din stralucitoarele idei si planuri”, ci vrea un dialog direct, fata in fata ?! Deocamdata primarul nu este decat un “Fantomas” al Tecuciului.

Comments are closed.