Web
Analytics
TECUCI

Din nou, Arun Durancea !


Arun duranceaLa finele anului trecut, mai exact pe 18 decembrie 2009, la Focsani, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, prin Inspectoratul scolar Judetean Vrancea, a organizat un interesant eveniment intitulat „Ziua Internationala a Minoritatilor”.  La aceasta actiune au participat mai multi elevi de la scolile din judet dar si din judetele apropiate. Concursul a constat in participarea elevilor la diferite probe artistice cum ar fi interpretare muzicala, dansuri si multe alte probe care au putut pune in valoare pregatirea artistica. La aceasta actiune a fost invitat si a participat si tecuceanul nostru Arun Duracea care a obtinut o valoroasa Diploma de Merit oferita chiar de Inspectoratul scolar Judetean prof. Iordache Bostan. De mentionat este faptul ca la aceasta manifestare a asistat si prefectul judetului Vrancea. Sambata, 30 ianuarie 2010, la postul Antena 1, in cadrul emisiunii „Canta daca poti”, printre participantii intrati in finala s-a numarat si Arun Durancea. Juriul, alcatuit din talentata actrita Crina Matei, actorul Jean Paler si cantaretul Tave Coler, a avut o misiune dificila in a-l alege pe castigator si in acest caz, un rol determinant l-a avut publicul din sala care au desemnat un alt concurent drept castigator al editiei.
Dar, sprijinindu-ne pe vechiul dicton olimpic conform caruia “Important e sa participi”, sa fim totusi multumiti cu prezenta lui si in aceasta faza si sa recunoastem – chiar daca vrem sau nu – ca atunci cand a fost intrebat cum il cheama si mai ales de unde este, la rostirea numelui orasului „din Tecuci” parca, ceva ne-a facut sa tresarim si sa ne bucuram macar o picatura.
Si pentru acest lucru, ca in general pentru modul cinstit in care lucreaza si cauta sa se faca remarcat, cel putin eu, ii multumesc si pe aceasta cale. Bravo Arun!

Susa: Ziarul Observator – lancu AIZIC

Blogul lui Arun Durancea poate fi accesat AICI