Web
Analytics
TECUCI

Asociaţia de Proprietari 9B a dejucat planurile USL-iste


Adunarea_asociatia 9B_Tecuci  Adunarea Generală a Asociaţiei de Proprietari 9B (cu un total de 832 apartamente din care 236 nelocuite) a fost reconvocată miercuri seară tot la Club G în zona Industrială după ce săptămâna trecută nu a fost întrunit cvorumul de jumătate plus unu. Nicolae Hodorogea responsabilul Primăriei – Compartiment asociaţii de proprietari, a lipsit de această dată de la adunare iar consilierul local Mitică Hulea (PSD) n-a îndrăznit să se mai prezinte …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro


11 comments

 1. uite ca aparu’ repede postacii portocalii.
  alexa, ce te agiti pui asa?

  dragii mei, eu am citat din legea dupa care functioneaza asociatiile. dupa cum bine vedeti sunt destule “chichite” pe care avocatii le-au gasit si pe care ne vom axa in continuare.
  oricat de autonoma este asociatia ta, draga alex, ea functioneaza dupa legile din Romania.
  si sa nu te frece grija pe tine de mine, draga anonim alex, de procesele pe care mi le vor intenta vecinii plecati la furat ori la cersit… ori la sters cururile batraneilor, deoarece dupa 1 luna de strainatate acestia au uitat sa citeasca sau sa vorbeasca in limba materna.

  si nu ma lua tu pe mine, draga alex, cu autonomia unei asociatii si cu dexul. Cred ca,,, confunzi termenii. Nu spune nimeni ca asociatie nu e autonoma sau ca romanii nu sunt liberi sa se asocieze.
  Eu am spus ca orice institutie trebuie sa functioneze dupa legile din Romania si trebuie sa se supuna controlului (de orice natura): poate sa fie ea primarie, guvern, presedintie, SRL, PFA sau orice vrei tu.

  alexa, usurel, sa nu-ti stea inima.

  1. O sa vomit daca mai citesc atatea dragalasenii ma pisi! Stai …[cenzurat – continut neadecvat]

 2. Sursele noastre spun ca agitatorii si comisarii politici au plecat dupa sedinta la sediul PNL, unde pana tarziu in noapte, impreuna cu Hulea, Grosu si primarul Tuchel au dezbatut problema asociatiilor si a esecurilor pe banda rulanta din ultimile zile. Primarul chiar a chemat in puterea noptii un avocat pentru a gasi ,,chichite” in organizarea adunarii de la 9B pentru a anula hotararile acesteia.Deci tot ce spunea primarul despre neimplicarea s-a in adunarile generale erau niste minciuni pentru a adormi vigilenta cetatenilor.Cum noi suntem foarte informati, chiar de catre mebri PNL, satui de politica de tip bolsevic dusa de actualul primar si gasca din jurul lui,am aflat si de amenintarile aduse functionarilor din primarie, care refuza sa incalce legea si nu pun in aplicare masurile dispuse de primar sau fostul consilier Hulea Angelu.

 3. pdl-ul doamnei manole nu mai are putere. e o ultima zvacnire. conducerea asociatiei va intampina numai probleme si nu va avea suportul primariei in ce priveste promisiunile dlui primar: anveloparea blocurilor si separarea la apa.
  am curaj sa pun pariu ca vor termina anveloparea si separarea in tecuci si la asociatia 9b nici nu vor fi incepute.
  DE CE? CINE VA FI DE VINA? CINE VA SUFERI?
  pentru ca se ambitioneaza doamna admin sa ramana in functie si sa faca opozitie dlui primar tuchel.
  de vina va fi doar conducerea asoc 9b, iar de suferit locuitorii asociatiei.

  mai vorbim noi peste 1-2 ani.

  1. Observatii cum comisarii politici incearca sa invrajbeasca populatia; daca esti uslist mafiot ati izoleaza blocul si te separa gratis la apa, daca nu te lasa sa mori, vorba consilierului Papuc.Cei care stiu adevarata stare de lucruri din primarie, spun ca nu sunt bani pentru asa ceva.Din cate am inteles se incearca includerea in buget separarea la apa, dar numai conducta centrala pe casa scarilor, si nu se stie pentru cate blocuri.Dar sa nu credeti ca face asta din dragoste pentru tecuceni. Primarul Tuchel o face pentru-ca trebuie sa plateasca pentru banii cheltuiti in campania electorala de acoliti sai. Asa cum se intampla si cu lucrarile din primarie, unde nimeni nu stie ce firme au lucrat si cat au costat lucrarile. Deci va fi tot un gheseft uselist.

 4. e subtila sau e pe fata.
  unii zic ca-i chiar atac la persoana, cand eu nu am facut altceva decat s-o pun in tema pe doamna manole.

  in legatura cu intrebarea, as putea sa spun ca am pus afise la toate blocurile, dar se pare ca-s toti plecat in strainatate, la furat.
  daca voiam cu adevarat, imi mobilizam altfel colegii, asa ca m-am prezentat cu inca 2-3.

  oricum, sunt slabi oamenii daca au putut mobiliza doar 40 de batranei si tate. ganditi-va cati membri usl as fi putut sa strang din cadrul asoc.9b numai cu telefonul.
  dna. manole o sa se lase la mana ei, eu nu am facut decat sa-i mai prelungesc chinul. asa-s eu, mai maso…

  succes, dna. manole.

  1. In primul rand, daca gradul de importanta pe care ti-l dai ar fi intr-adevar justificat nu te-ai ascunde in spatele unui pseudonim (fie el si unul infantil, ca in acest caz).
   In al doilea rand, daca ai cunoaste legea ai sti ca Asociatiile de Proprietari sunt AUTONOME!(daca nu cunosti sensul cuvantului Incearca sa intri pe dexonline.ro, il gasesti acolo).
   In al treilea rand, daca as fi in locul tau (dar din fericire nu sunt) mi-as face griji pentru potentialele procese datorate afirmatiilor calomnioase referitoare la vecinii plecati in strainatate la “furat” (citatul iti apartine).
   In ultimul rand, preferintele tale sexulale nu intereseaza pe nimeni, cu atat mai putin pe doamna Manole sau pe oricare dintre cititori, insa spun suficient de multe despre tine.
   Asadar, roaga-ti colegii de partid sa-ti bage un calus in gura, sa te lege cu niste catuse roz si sa te incuie in baie(ca tot ai zis ca iti place masochismul), poate asa nu o sa mai ai posibilitatea sa expui probe de cugetare profunda.

  2. Cu siguranta vreti sa arda primaria USL-ista. Altceva decat telefoane… nu cunoasteti…. Nu mai dureaza mult cu TIRANIA si or sa se mobilizeze Tecucenii… Ne e greata de politica infecta din tara (orasul) aceasta !

 5. cred ca dna. manole se lupta cu morile de vant.
  o sa se convinga mai devreme sau mai tarziu ca asa e, si o sa se resemneze.
  eu sunt mai mult ca sigura de faptul ca asta e doar inceputul.
  acesta e un razboi intre asoc.9b si primar si stim toti ca in urma unui razboi va fi un invingator si un invis (cine o fi oare invingatorul?).
  Sunt sigura ca dna. manole a castigat o lupta, nu si razboiul.

  sa nu uite dna. manole ca,,, cf. ART. 55, din legea asociatiilor de proprietari (lege dupa care functioneaza), “Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.”

  si doamna manole, mai avem si H.G. nr. 1588/ 2007 care la art. 58 alin 4 spune asa:
  (4) Atestatul de administrator de imobil se poate retrage de catre autoritatea administnatiei publice locale cane I-a eliberat, daca nu mai sunt indeplinite conditiiIe pentru exercitarea acestei activitati.

  deci grija mare dna. manole, nu va jucati cu focul, ca o sa luati foc.
  oare chiar vreti sa va pierdeti atestatul de administrator? nu o sa mai puteti practica nicaieri aceasta meserie. grija mare, doamna manole.
  Eu daca as fi in locul dvs. m-as muta in alta localitate.

  Succes, doamna manole.

  1. Ce amenintare “SUBTILA”. Sa intelegem ca totul e pe baza de forta? Cine nu e cu noi, e impotriva noastra? Eu tot mai cred ca lucrurile or sa intre in normalitate si actiunile, intr-o urbe ca si a noastra, oamenii nu vor mai fi judecati doar dupa culoarea politica.
   Si cateva intrebari directe pentru “ABE” : Cate afise cu anuntul legat de acesta aduneare generala ati lipit (asa ati afirmat intr-un comentariu in zilele trecute)? Si cu ce continut? Daca da, au avut efect, avand in vedere ca din cele 800 de apartamente au fost prezenti aprox. 40 de locatari?

   1. Am sa raspund eu. Nu numai ca uselistii au pus afise, dar au si mers din usa in usa, raspandind tot felul de minciuni la adresa administratorei. Aceasta tactica fiind aplicata la toate asociatiile. Problema e ca populatia nu mai este la fel de credula ca acum 9 luni cand a votat schimbarea. Tecucenii vazand ca actuala administratie in afara de impartirea ciolanului,- vezi zecile de firme si de directori cu cate 40 de milioane pe luna-toate sedintele de CL avand pe ordine de zi doar astfel de subiecte, nu a mai marsat, astfel ca inclusiv membri USL au preferat sa stea acasa pentru a nu cadea in ridicol. Cred ca ati vazut si dumneavoastra, fiind prezent la cateva adunari generale, ca in afara de consilieri locali ,directorii de la societatile infiintate de primar si cativa comisari si agitatori politici, platiti de USL, nimeni nu ai urmeaza.

Comments are closed.