Web
Analytics
TECUCI

Adio, Cezar! A murit leul salvat de la Zoo Tecuci


bătrânul leu Cezar   Rezervatia pentru feline mari LIONSROCK a avut o săptămână tristă: toată lumea i-a spus adio bătrânului Cezar, leul în vârstă de 20 de ani salvat în 2009 de la Grădina Zoo din Tecuci, România. Momentul a fost cu atât mai trist cu cât Cezar s-a stins la numai 3 săptămâni după ce a pierdut-o pe companioana lui, Carmen, ambii fiind cei mai vârstnici oaspeti ai sanctuarului LIONSROCK. Cezar si Carmen si-au petrecut ultimii ani de viată în liniste si conditii bune la Lionsrock, după ce organizatia VIER PFOTEN i-a salvat de la o viată în mizerie. Totusi, din cauza vârstei si a conditiilor improprii în care au fost tinuti ani la rândul, starea lor de sănătate s-a deteriorat. Specialistii rezervatiei au decis să-i ofere lui >>>citeste intreg articolul  sursa: scienceworld.ro


2 comments

  1. Bietul animal! In primul rand deoarece a trait atatia amar de ani in captivitate. In al doile rand, fiindca in aceasta captivitate a trait asa de rau, incat s-a impus salvarea lui.
    Inca o situatie in care orasul, daca ar avea obraz, ar rosi. Nu intamplator, cel mai adesea Tecuciul este utilizat ca prototipul orasului mediocru, daca nu si mai rau. Un loc in care orice om care se ridica deasupra modelului ingust, este distrus de invidie si de rautate.

  2. Grădina ZOO din Tecuci este exact etalonul oamenilor din zonă. Adică nişte animale vorbitoare. Nişte vite puse la muncă de către stăpâni. Şi cum peştele de la cap se împute, un stăpân prost va avea slugi proaste. Adică guvernanţii proşti şi idioţi, dar golani cât cuprinde, vor avea slugi la fel de proaste. De regulă în democraţie, prostul nu are nici o idee constructivă sau proprie. Prostul aşteaptă să execute ordine după legi date de alţi proşti. Este exact comportamentul unei vite vorbitoare, care trăieşte şi ea doar ca să îngurgiteze hrană, să defecheze şi să facă sex. De ce dreak or mai trăi unii nu ştiu. Un popor de mămăligari, un popor laş, a cărui oameni se duşmănesc între ei, un popor unde prostia a ajuns să fie o virtute. Nenorocirea este că acestă virtute s-a perpetuat la vârfurile societăţii româneşti. Te uiţi la televizor şi te apucă jena văzând de cât tupeu de golan şi prostie, dau dovadă majoritatea covârşitoare a celor aleşi prin vot de un popor „inteligent”!

Comments are closed.