Web
Analytics
TECUCI

Abuz al consilierilor la adunările asociaţiilor de proprietari


asociatii  USL Tecuci forţează nota când vine vorba de adunările generale ale asociaţiilor de proprietari. Vineri ora 17.30 a avut loc adunarea generală a asociaţiei de proprietari 4 A. Alături de reprezentantul Primăriei Tecuci, Nicolae Hodorogea (compartimentul asociaţii de proprietari) şi de preşedintele asociaţiei, la masa prezidiului s-au mai aflat consilierii locali Liliana Cambanache şi Angelu Hulea, ultimul conducând ostilităţile fără nicio jenă. ”Eu particip pentru că sunt mai multe şedinţe şi-l ajut pe domnul Hodorogea. Consiliul Local are atribut de coordonare. Orice consilier poate participa. N-aţi văzut că oamenii au şi întrebări legate de Consilul Local”, a explicat Angelu Hulea pentru protecuci.ro. ”Da noi nu avem voie să asistăm”, a întrebat consilierul văzând că insistăm pe subiect …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro


4 comments

 1. Cine crede ca ulselisti nu si-au trimis agitatori si comisarii politici pe teren, si nu au batut din usa in usa sa aduca lumea la adunare, la asociatia 9B, se inseala amarnic. Ceea ce spune dl. Abe e o diversiune ieftina. La alte asociatii au adus lumea la sala de sedinte cu masinile primariei si ale comisarilor politici. Nu ma indoiesc ca asa vor face si aici. Probabil ai vor scoate din casa pe oameni si morti, numai sa scape de actuala administratora.

 2. Politizarea asociatiilor care conform legii ar trebui sa fie autonome, poate face mult rau. Dincolo de efectul de imagine, care poate duce la satisfacerea orgoliului personal sau de grup al USL-ului, sunt cetatenii prinsi intr-un razboi care nu este al lor. Atacuri permanente, presiuni, conditionari, un consum de energie si material mult prea mare pentru o tinta de o insemnatate relativ mica.
  Dar daca toate fac parte dintr-un plan mai complex, acesta fiind doar un element dintr-un ansamblu. Avand control total, pot justifica cheltuirea banului public, atribuiri de contracte, etc. Mergand mai departe, poate exista un flux de informatii de cele mai multe ori confidentiale, dinspre asociatiile de proprietari inspre primarie sau organizatii politice. O campanie electorala s-ar putea face mult mai usor astfel, o fraudare, s-ar putea face mult mai usor astfel.
  Cum campania electorala se pare ca nu s-a sfarsit, cheltuindu-se sume uriase pentru promovarea imaginii, cultul personalitatii, convingerea fortata a cetatenilor ca este mai bine cu USL daca ai nevoie de documente, aprobari, sau vrei sa beneficiezi de drepturile legale, ne asteptam la tot mai multe atacuri, acolo unde nu ne-am fi asteptat niciodata. Sa dea Dumnezeu ca cetatenii sa reziste si mai mult sa se poata opune, ca daca nu vor putea face acest lucru, ii astepta zile grele.

 3. pt. Asoc.9B

  va promit ca pe 27 o sa mobilizez cat mai multa lume din cadrul Asociatiei 9B sa se prezinte la Adunarea Generala, asta deoarece dna. manole nu a fost fair play si nu a afisat la toate blocurile, ci numai unde a vrut ea.
  aceeasi tactica o aplica primarul, observ ca ii calca pe urme.
  Va promit ca pe 27 se va vota debarcarea dnei. manole indiferent daca se intruneste cvorum sau nu, asta deoarece voi reusi sa mobilizez mai multi locatari (impreuna si cu USL) decat va strange dansa.
  Va promit ca o sa ma ocup personal si o sa lipesc afise, o sa sun cat mai multi prieteni.
  Va promit ca o sa supraveghez toate afisele lipite ca nu cumva femeile de serviciu sa rupa afisele.
  Fac asta sa-i arat dnei. administrator ca nu e Dumnezeu in zona industriala si ca orice inceput are si un sfarsit, inclusiv cariera dansei la Asociatia 9B.

  PS: Daca mesajul nu va fi publicat, macar am satisfactia ca va ajunge unde trebuie.

Comments are closed.