Web
Analytics
TECUCI

Finkelstain: nu renunţ la funcţia de primar


Primarul Tecuciului Eduard FinkelstainPrimarul tecucean a anuntat public ca-si va depune candidatura pentru un nou mandat intrucat conform spuselor mai sunt multe de realizat pentru municipiul nostru, dorind in continuare sa apere bogatia orasului.  “O candidatura este o treaba serioasa prin natura functiei, obligandu-te sa o respecti. Pe zona politica am 13 ani de activitate si maturitatea obtinuta de-a lungul timpului pentru a opri jaful la nivelul municipiului Tecuci. Am preluat Tecuciul pe zero de la fosta guvernare PSD, iar din partea actualului Consiliu judetean nu am avut sprijin sau fonduri. In mandatul meu nu am favorizat nici un prieten, nu am ajutat, nu am facilitat nici un coleg membru de partid, intrucat noi suntem aici pentru dezvoltarea municipiului si pentru tecuceni. Chiar daca suntem in an de criza, la Tecuci treburile au avut o constanta crescanda, anul 2010 fiind cel mai bogat in proiecte.S-a realizat iluminatul public integral, 27 milioane euro vor veni de la anul pentru extinderea serviciului apa-canal, pe zona salubrizarii ne vin masini moderne in curand, se reabiliteaza paraul Tecucel, la finalul anului avem licitatia pentru centura de sud-vest a orasului, s-au dat in folosinta 64 apartamente la blocurile ANL, alte 64 fiind in constructie si avem sperante pentru cele 112 la unitatea militara. Avem realizata sala de sport, bazinul de inot, piata centrala a fost modernizata, avem trei scoli renovate iar alte sase au beneficiat de reparatii capitale plus scoala nr.11 care este conform standardelor europene. S-au modernizat gradinitele, avem investitii in trotuare, in 30 de strazi, iar anul viitor 5 milioane euro vor fi alocati pentru canalizarea pluviala si menajera a cartierului Garii. In 2011 tot Tecuciul va fi un santier, trebuie sa apar avutia orasului si, ma voi lupta in 2012 pentru a fi in continuare in fruntea Tecuciului” a precizat Eduard Finkelstain, la intalnirea democrat liberalilor, pentru alegerea presedintelui, vicepresedintilor, secretarilor si trezorierului la PDL Tecuci.

Scris de N.P. tecuci.eu


2 comments

  1. Domnul primar e un mincinos ordinar care in 2 mandate bde primar putea sa faca mult mai multe , si nu reusit sa faca ceva ce a apromis din 2004 canalizari in tot tecuciul si asfaltare. Acum teuciul infara de centru este o mocirla totala. Rusine politicieni mercenari si hoti toti. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Bravo ! Vrem mai multe investitii in Tecuci si sa nu mai existe strazi neasfaltate, mai ales ca se platesc atatea taxe si impozite destul de mari la nivelul unui oras mic.Va multumesc.

Comments are closed.