Web
Analytics
TECUCI

Spectaculos: Urmarire cu peripeţii şi focuri de armă


Blocaj-Politia-Tecuci  În cusul acestei zile, în jurul orei 12:15, un autoturism al Politiei rutiere Tecuci şi la scurt timp o ambulanţa se deplasau în mare viteză spre Furcenii-noi. Acolo am gasit un autoturism de tip sport blocat de două maşini ale poliţiei şi ambulanţa care se grăbea sa ducă un ranit la spitalul din Tecuci. Din relatările celor prezenţi am aflat că I.P. se pare cu domiciliul în comuna Munteni conducea un autoturism sport fară să posede permis de conducere. La semnalul agentului de poliţie, în apropierea podului de la Cosmeşti, acesta a refuzat să oprească. Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia în direcţia comunei Movileni. Urmarirea a devenit spectaculoasă şi pericoloasă. Aşa încât poliţiştii au folosit armamentul din dotare pentru a-l opri pe nesăbuit. În final acesta a fost blocat la ieşirea din Furceni catre Tecuci pe o porţiune îngustată datorită zăpezii. Conducatorul auto a încercat să fugă dar poliţiştii au tras un foc spre acesta un glonţ a ricoşat din autoturism şi l-a rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul municipal din Tecuci. Ce e si mai grav este faptul că în autoturism se afla şi concubina acestuia şi un copil de câţiva anişori.  Revenim cu amănunte.

Masina blocata copil


2 comments

  1. respectivul conducea o masina furata,avea niste dame la podul cosmesti unde practica prostitutie,politia cosmesti il fila,cand a simtit pericolul individul a fugit,prin furcenii-vechi au tras focuri de avertisment dar nu a oprit,a fost blocat de masina unui civil ce venea dinspre Tecuci,glontul nu a ricosat si el nu a fugit,ci arma politistului sa descarcat accidental in spatele individului cand sa procedat la imobilizarea lui.
    Numai furnizati informatii eronate!!!

    1. Da, la mai bine de 24 de ore dupa ce stirea a fost preluata de toata lumea… Toti sunteti informati. Dupa ce o armata de oameni a postat informatii din diverse surse facand din acesta un „mare subiect de presa”. Astea au fost informatiile ce le-am primit „la cald” de la fata locului. Nu am facut o investigatie. Nici nu am dorit asta. Acum puteti sa completati informatiile daca ati fost la fata locului. Reactia celor prezenti, la vederea unui aparat foto sau a unei camere, este de a se ascunde. Nimeni nu mai scoate o vorba. Acum, din spatele calculatorului de acasa, toti suntem ai naibi de bine informati. Sunteti avocatul cuiva sau unul din politistii implicati in eveniment?

Comments are closed.