Web
Analytics
TECUCI

Frânarea hoţiilor de produse agricole din câmp


  În data de 28 august patrula auto a Poliţiei locale a acordat sprijin unui echipaj de Pompieri pentru a stinge un [intlink id=”21600″ type=”post”]incendiu[/intlink] izbucnit în incinta Colegiului Naţional de Economie şi Agricultură, în sectorul zootehnic. Incendiul s- a produs din cauza unui chiştoc de ţigară aprins care a fost aruncat lângă o grămadă de leturi rezultate din demolări şi care s- au aprins. Zilele trecute patrula de intervenţie locala a efectuat pânde în cartierul Nicolae Bălcescu, zona Moara dracilor, pentru depistarea persoanelor care sustrag produse agricole din câmp. În urma planurilor de acţiune întocmite în colaborare cu Poliţia municipală şi cu sprijinul efectivelor de jandarmi, s- au dat în urmărire şi depistat un număr de 4 persoane pasibile să comită infracţiuni. Au fost aplicate un număr de 35 sancţiuni contravenţionale, dintre care exemplificăm: 12 pentru tulburarea liniştii publice, 9 pentru [intlink id=”11676″ type=”post”]parcarea[/intlink] autoturismelor pe domeniul public, 1 pentru depozitare gunoi în stradă, 3 pentru lipire afişe pe stâlpii de iluminat stradali, 1 pentru comerţ stradal neautorizat. Patrula auto a depistat- o zilele trecute pe Adriana Marin de 19 ani din Lieşti, care aflându- se în Piaţa centrală, a luat de la o tarabă o pereche de blugi pe care nu a platit o şi a încercat să dispară. Împreună cu aceasta se mai afla Cornelia Raluca Stan de 21 ani din Şerbăneşti şi doi minori de 2, respectiv 15 ani. Persoanele în cauză au fost predate[intlink id=”3472″ type=”post”] Poliţiei[/intlink] municipale pentru continuarea cercetărilor.


One comment

  1. Bravo lor!!! suntem mandri de Politia Locala! Eu deja ma simt mult mai in siguranta gratie actiunilor politistilor locali….
    auzi…”4 persoane pasibile sa comita infractiuni…”mai urmeaza …3 babe pasibile sa cerseasca,2 infractori- conducatori auto pasibili sa opreasca masinile pe trotuar, 2 betivi pasibili sa urineze dupa blocuri , 2 infractori pensionari pasibili sa vanda 2 kg de rosii fara certificat de producator,etc.
    Penibil…

Comments are closed.