Web
Analytics
TECUCI

Accident mortal controversat


Accident_Tecuci  Sâmbătă ora 20.30, pe strada Tecuciul Nou (nota noastră: în apropierea intersecţiei cu str. Dumbrava Roşie) a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane de sex masculin în vârstă de 42 de ani din Tecuci, care s-a anagajat în traversarea străzii fără să se asigure. În urma audierii conducătorului auto s-a stabilit că şi acesta ar fi circulat cu viteză mai mare decât limita legală. În cauză s-a întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto pentru „ucidere din culpă” urmând ca după cercetările ce vor fi efectuate să se stabilească cu exactitate cui aparţine culpa producerii acestui eveniment, menţionează Biroul Rutier în obişnuitul buletin informativ. Am solicitat telefonic cms. şef Ionel Cîlici iniţialele numelor celor implicaţi în eveniment, P.A. (victimă) şi M.S. (şofer), care ne-a precizat şi că şoferul a plecat de la locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei şi s-a reîntors după aproximativ 30 de minute. În rândul martorilor tragicului eveniment circulă ideea că şoferul care s-a întors la locul accidentului ar fi fost altul decât cel aflat la volan în momentul impactului. Povestea acestă e cusută cu aţă albă. Revenim cu detalii. Poate ne ajutaţi să facem lumină în acest caz.


14 comments

 1. Il cheama Moldoveanu si mai cum ?(Anonim)? Masina e a lui Papuc Liviu toti stie .

  1. Nu stiu exact cum,dar de Moldoveanu stiu sigur. Si in legatura cu masina,stiu ca era cu masina lui Papuc dar nu era Papuc la volan,cum s-a scris in celelalte comentarii.

 2. Pe sofer il cheama Moldoveanu si are un frate taximetrist la Jef Tax.Uitati-va si la initialele soferului (M.S),deci nu are nici o legatura cu Papuc 😉

 3. Ce ? Masina e la reparat inseamna ca politia tecuceana si-a terminat treaba deja ? Si-au adunat dovezile sa inteleg de au dat acordul sa se repare masina? Sa vedem cata dreptate face politia tecuceanain accest caz ? Au ramas trei copii in situatii financiare ff proaste .

 4. Costel Avram din satu-nou care are caffe-bar si cel ce a comis accidentul (stiti la cine ma refer) ce crede-ti? Se cunosc doi? Sa raspunda doar cei care stiu .

 5. haide-ti sa scoatem adevarul la iveala oameni buni,pana cand sa stam cu frica in san .
  cautam martorii accidentului care doresc sa dea o declaratie legala.

 6. Un papuc nu da in celalalt… si nu trebuie sa te numesti Condur si nici Cizma ca sa calci oamenii in picioare o viata si odrasla sa ucida un om.

  1. PASSATUL GL 20 BIU E LA REPARAT, UARE SE MAI SUIE LA VOLANUL ACELEI MASINI…

 7. dumnezeu sa-l ierte!il cunosteam pe acest om care a decedat.el oricum nu tranversa strada ci mergea pe marginea drumului.soferul era sub influenta alccolului si a fugit de la locul faptei,dupa care sa intors dupa 40-50 de minute un alt sofer,deci treba sa musamalizat.rog politia tecuciului sa faca dreptate pentru ca cred ca este incorect ca cineva sa moara pentru ca soferul era beat si sau poate ca are bani si spala tot,nu este drept.multumesc

 8. Papuc era la volan.. Victima nu traversa ci mergea pe margina drumului. Masina avea peste 150 de km/ora… la luat pur si simplu de pe marginea drumului… soferul (Papuc) nu a dat nici un semn ca ar vrea sa opreasca…. si continuat drumul cu aceeasi viteza… masina s-a intors dupa 40 de minute… soferul nu mai era acelasi.

  1. Care Papuc? Iar masina a cui era?

   Cu cativa ani in urma, o doamna a fost lovita pe o trecere de pietoni din Tecuci si s-a musamalizat, fara ca victima sa aiba vreo „colaborare”. Si atunci s-a vorbit despre substituirea soferului vinovat. Dar, poate ca era goar un zvon, desi…

  2. buna ,sant sora deccedatului va rooooog frumos luati legatura cu noi avem nevoie de dumneavoastra pentru mai multe detalii.

Comments are closed.