Web
Analytics
TECUCI

Un important premiu literar international pentru Vasile Ghica


Vasile Ghica   Scriitorul tecucean are, dupa cum se stie, trei volume de aforisme publicate in limbile engleza, franceza si turca. In  luna aprilie a.c., a aparut la Torino, in  Italia, ANTOLOGIA DELL AFORISMA ROMENO CONTEMPORANEO. Printre cei antologati se afla si  Vasile Ghica. In lucrare figureaza, de  asemenea, Theodor  Codreanu, Gh. Grigurcu, Corneliu Vadim Tudor, Grigore Vieru si altii.

Volumul a fost prezentat, deocamdata, la Academia  Barladeana, la Targurile de carte de la Galati si Torino. Daca  se va bucura de sprijinul unui sponsor, autorul tecucean ar putea participa la Targurile de carte de la Venetia si Frankfurt.

Zilele trecute, lui  Vasile Ghica i-a sosit o veste buna si din Liban. Naji Naaman Fundation for Gratis Culture i-a  acordat, in cadrul Festivalului International al Aforismului, pe care il patroneaza, Premiul de Onoare. La cocurs au participat 1362 de poeti si autori de aforisme din 21 de tari.

Autorul ramane membru pe viata al acestei fundatii, care ii va publica viitoarele volume in limbile romana, engleza, franceza si araba, cu o reducere de 75% din costurile  aferente.

One comment

  1. La mai multe aparitii editoriale, domnule profesor, si inspiratie maxima va doresc. Cu fiecare aforism inspirat, lumea devine mai desteapta!

Comments are closed.