Web
Analytics
TECUCI

Pianul călător la Tecuci


pianul-calator  Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Tecuci şi Primarul Municipiului Tecuci, Daniel Tuchel, în colaboare cu Muzeul Mixt Tecuci şi Casa de Cultură Tecuci va învită la Recitalul extrordinar al pianistului Horia Mihail, care va avea loc duminică, 21 aprilie 2013, ora 18.30, la Sala de spectacole “Ion Petrovici”.  Concertul susţinut la Tecuci este unul din momentele muzicale oferit prin proiectul cultural “Pianul Călător”, Initiat de Radio România Cultural si sustinut de Radio România.  Pianistul Horia Mihail propune, în această a treia ediţie a proiectului ,,Pianul Călător”, un program Ludwing van  Beethoven cu următoarele piese musicale: “Sonata lunii”, “Patetica”, “Appassionata” şi “Concertul Nr.4 în Sol Major”. În deschidere vor evolua la pian copiii pregătiţi la Clubul Copiilor şi Elevilor Tecuci şi doamna Constanta Cobzariu, soprană.
Intrarea este gratuită. Invitaţiile se pot rezerva la numerele de telefon: 0236.817.787 si 0720.618.142  sau la Galeria de Artă “Gheorghe Petraşcu” Tecuci în intervalul orar 9 – 17.


2 comments

  1. Domnule Pasarila, traim in Tecuci, nu in buriculBucurestiului, lumea-i pasionata de birfe si de traiul de zi cu zi , nu de arta si cultura.

  2. Chiar imi vine sa rad. Ia sa vezi din nou marii oameni de cultura ai orasului cum stau pe scaune in sala si mor de plicitiseala. Din necesitatea de a face pe culturalii, vor fi nevoiti sa suporte concertul. Sa speram ca vine toatal lumea buna a politicii tecucene; stim noi care.

Comments are closed.