Web
Analytics
TECUCI

Primarul Eduard Finkelstain – video comunicat


[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=de4d2quU-Nw’]

Urmare a informatiilor comunicate de INMH, a analizei diverselor surse, primarul municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain transmite o avertizare pentru perioada imediat urmatoare (11.febr.2012 – 18.febr.2012). Tecucenii sunt sfatuiti sa se informeze din timp despre starea vremii, sa se ingrijeasca pentru a avea provizii minime de hrana, sa aiba in vedere alimentarea cu energie si sa incerce sa nu afecteze caile rutiere.


5 comments

  1. E bine ca primarul ne informeaza, Sincer, despre ce ne asteapta la sfarsitul saptamanii inca nu aflasem. Totusi, ma intreb daca aceste lucruri vor ajunge si la cei mai vulnerabili tecuceni, daca primaria are un sistem bine pus la punct de depistare si monitorizare a tuturor cazurilor speciale. Nu cred.
    Si ma mai intreb daca s-au gandit primaria si consilierii sa ridice si sa transporte zapada in locuri potrivite, inafara orasului, preocupandu-se in primul rand de zona raului Barlad, unde se vor scurge suvoaiele din tot orasul atunci cand zapada se va topi, si nu de centru, cum se face de obicei

    PS Admin, nu stiu care e folosul acelei operatii aritmetice la care suntem obligati inainte de a trimite comentariile, dar nu e corect ca se pierde definitiv textul daca ai uitat sa completezi cifra aceea. Mie mi s-au dus pe apa sambetei multe texte si e frustrant . Acum, de exemplu, trimit o varianta mai scurta a comentariului pe care l-am scris initial.

    1. Acest modul antispam a fost introdus acum cateva luni pentru un motiv foarte simplu. Deoarece pagerank-ul websiteului a crescut, precum si pozitionarea foarte buna in Google, majoritatea celor ce fac SEO ( promovare pentru motoarele de cautare) incerca sa posteze un text care sa contina un link sau mai multe catre diverse site-uri. In felul acesta dimineata am in comentarii 5-600 asemenea mesaje (spam). Acesta face ca trierea acestora sa fie extrem de anevoioasa si exista si riscul de a sterge mesaje interesante si valide. Va recomanda sa scrieti mai intai textul intr-o fereastra notepad, care se deschide foarte usor si apoi cu un copy/paste sa-l introduceti in categoria comentarii de pe site. Succes!

Comments are closed.