Web
Analytics
TECUCI

Interviu cu avocatul Dan Frâncu, purtător de cuvânt al PNL Tecuci (2)Pentru a fi urmarit mai usor, am impartit interviul cu purtatorul de cuvant al PNL Tecuci avocatul Dan Frâncu in trei parti. Partea a doua raspunde catorva probleme legate de administratia locala si chestiuni legate de relatia cu mass-media si in special cu postul de radio local.


4 comments

 1. Halucinant raspuns! ! Din glasul si mintea acestui aparator al legilor si drepturilor nu (?), ARMATA, acceptata ca instituita la Tecuci exct prin raspunsul dat, nu e nici un dubiu, este DEMOCRATITICA.
  1. Domnul avocat nu cunoaste un amanunt, altfel usor de depistat, pentru ca vine din chiar definitia Armatei Roamane, acela ca Armata este o Forta alcatuita la randul ei din Forte Armate, trei la numar;
  2. Domnul avocat o fi facut armata??? pentru ca numai asa se explica faptul ca nu stie al doilea lucru, la fel de transant in simplitatea lui. Armata este o categorie speciala pregatita sa actionze in cazuri exceptionale, conform articolului 92 din constitutia Romaniei;
  3. Domnul avocat sa ne explice atunci ce a determinat starea de asediu sau starea de urgenţă la Tecuci si cum se inpaca sau cum se accepta asediul si democratia?
  4. Domnul avocat sa ne explice si de ce un castigator de alegeri este acum un primar de urbe cu comportamente, atitudini si mentalitate de cotropitor ? Si ca orice cotropitor insidios isi permite orice. Adica, mi se pare ca avem aici ceva ce se dovedeste total ne-democratic, domnule avocat de…
  5. Domnule Primar, cei de pe langa dumneavostra sunt si cei cu care trebuia sa faceti armata !
  – La loc comanda ! Mars!

 2. Prin luna iulie a anului trecut citeam un material în legătură cu acest post local de radio,articol în care apărea și declarația primarului Țuchel și în care spunea răspicat că nu va mai aloca niciun leu radioului respectiv :
  ”Primăria Tecuci nu are radio și ca atare nu avem de ce să plătim lunar 2.000 lei. Nu știu care a fost baza legală de acordare a ,,sponsorizării,, dar noi nu vom face aceeași greșeală. Ca orice organ mass-media, trebuie să se susțină singur din punct de vedere financiar, iar dacă nu poate nu este treaba noastră. Noi avem probleme de rezolvat mult mai grave, pentru care nu avem bani[…]și ca atare chiar nu ne trebuie radio.”
  Dacă mi se permite aș menționa eu baza legală de acordare a sumei respective : pe 25 martie 2010 la punctul 7 pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CL apărea un proiect de hotărâre intitulat ”contract de cooperare cu SC ZECE FIX MEDIA SRL Tecuci” adică mai pe scurtătură cu postul local radio Tecuci. Contractul respectiv presupunea alocarea lunară a sumei de 2000 lei,iar proiectul fiind aprobat a devenit HCL, deci lege locală perfect legală. Anul următor,tot în martie,la ședința extraordinară din ziua de 16,s-a pus în discuție nu numai continuitatea derulării contractului, ba mai mult chiar dublarea sumei alocate radioului respectiv.
  Chiar dacă am plictisit cu acest scurt istoric, revin și zic așa : dacă îl intervievam eu pe domnul Frâncu l-aș fi întrebat dacă primarul a reziliat acel contract de ”sponsorizare” a postului local de radio, așa cum a promis în 6 iulie 2012…că de închis efectiv nu are cum, iar copacul se usucă când îi tai rădăcinile!
  În privința cartelelor de acces la etajele superioare ale Primăriei, domnule Frâncu dați-mi voie să vă contrazic…fiecare etaj are cartele colorate diferit, iar funcționarii se sună între ei când vor să urce,sau să coboare pe alte paliere.

 3. Încă un argument la convingerea mea de a pleca mai repede dintr-o localitate, a cărei locuitori sunt extrem de „fuduli”, şi care cad pe spate la aberaţii. Deocamdată tecucenii nu observă că cei din primărie vin la serviciu nu ca să fie în slujba lor, ci ca să-şi facă locul de frecat duda cât mai plăcut. Despre purtătorul de cuvânt al PNL, nu pot spune nimic de faptul că e avocat, ştiind că facultatea de drept au făcut-o mulţi, dar sfatul meu este că dacă doreşte „fapte nu vorbe”, să rupă dreak diploma aia şi va avea respectul multora. Şi cum înţelepciunea populară spune concret că „cine se aseamănă se aducă”, îmi pot închipui cam ce membri sunt în PNL! Cu alte cuvinte o gaşcă de băieţi, care cu ajutorul democraţiei s-au repezit la oala cu sarmale, ştiind că proprietarul oalei, recte cetăţeanul, e un bou. Şi dacă ăştia sunt cei pe care i-au votat „inteligenţii” de tecuceni, mă autofelicit că nu dau doi bani în continuare pe politicieni! Şi voi privi cu încântare peste câţiva ani când voi trece prin Tecuci, turma de vite care va sta la coadă la cantinele sociale, pe care cu siguranţă primăria le vor înfiinţa cât de curând. Şi mai prevăd ceva, până la următoarele alegeri locale, supermarketurile de care sunteţi mândri, vor pleca din oraş. Asta dacă nu cumva, pimarul va face fabrica de mocafeze şi uzina de ţucumbere cu honţap, unde „fudulul” tecucean va lucra şi va avea resurse financiare. Chiar ateu fiind, mai mulţumesc din ce în ce mai des lui Dumnezeu, că nu a făcut prostia dureroasă că eram surd de mult. Şi nici interviul nu ar fi avut loc, pentru că puţini ar fi suportat strigătele de durere.

 4. „Multumim” pentru acest nou episod din serialul „Privind perplex la avocatul Francu”, care ne ofera noi perle din amalgamul sau lingvistic.
  Citez: „CNSAS, audiovizualul care controleaza serviciile de mass media…” si „LIANTUL aruncat pentru topirea zapezii” !!!
  Nu-i obligatoriu ca un om sa cunoasca totul, dar cand esti purtator de cuvant, „scula” ta este cuvantul.
  Va urma.

Comments are closed.