Web
Analytics
TECUCI

Viscolul din Tecuci – februarie 2012 _ videoclip


[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ZxiLP6bOg1M’]

Vă prezentăm un videoclip de 18 minute care prezintă Tecuciul în perioada viscolului din februarie 2012. Aceste secvente au fost prezentate în ordinea cronologica a evenimentelor. Pentru câteva zile orasul Tecuci a fost blocat şi izolat de restul ţării feroviar şi auto. Circulaţia în municipiu s-a desfăşurat cu dificultate. În final, în unele locuri, nămeţii de zăpada au ajuns şi la 2-3 m înălţime. Alte detalii într-un videoclip ce va apărea în câteva zile.


3 comments

  1. Unii au facut partie cu lopata, iar altii au privit pe geam si au crosetat totosi la nepoti. Daca sefu nu vede, inspectorul apara protejatii si da cu gura de BRIGADIER in cei de-afara. In birou se bea ceai cald si se barfeste linistit, afara pe parul muncitorilor se pune bruma, bocancii s-au udat demult si spatele li s-a incins.Daca se opresc ingheata cu totul.Daca intra inauntru zbiara “brigadierul” Dar nu conteaza, colegialitatea si omenia sau pierdut demult si numai unii se numesc inspectori, fostii brigadieri.

    Alo,alo, ne-auziti? E cineva care sa ne scape de INSPECTORUL asta ?

  2. E un film bun, desi realitatea din teren este mult mai spectaculoasa. Sa fi surprins muntii de zapada din zona parcarii din piata centrala, din strazile mai mici!
    In schimb, prima parte din muzica este magnifica!
    Multumim, admin!

    1. In sfarsitul saptamanii vom posta o galerie de fotografii care aduc si ele un plus de imagine ale aceleiasi perioade. Multumim pentru aprecieri!

Comments are closed.