Web
Analytics
TECUCI

Ionel Roşeţ din Tecuci la Antena3În cadrul emisiunii “La Ordinea Zilei”, Dana Grecu i-a avut ca invitaţi pe Ionel Roşeţ din Tecuci, împreună cu mama şi soţia lui. El este omul care a vrut să deconspire laolaltă cu autorităţile o reţea de traficanţi de permise auto. A fost abandonat de autorităţi, iar acum este urmărit şi ameninţat de interlopi.


16 comments

 1. Despre “rusinica” se vorbeste la cronicuta, aici e vorb a de faptul ca nu ai inteles din start mesajul comentariului dar nu e cu suparare. Merg mai departe multumind de felicitari si sperand ca pana la urma va intelege tot romanul ca ceea ce USL orchestreaza nu este chiar atat de invizibil. Ca azi a fost Roset cel folosit inteleg. Intrebarea mea este: Maine cine vai fi calul de bataie? Lasati prejudecatile si acuzele la vorbele unui comentariu. Intrebati-va sincer si raspunde-ti onest “Acest USl si-a respectat macar cea mai mica promisiune? Aceste televiziuni care fac jocurile unor politicieni sunt oare manipolatoare de opinie? Merita un om, aici cazul lui Roset, sa fie folosit in scopuri personale?” Ce dracu suntem toti prosti?

  1. Dap…curat politicianist! Atunci… multe ,,succesuri” iti doresc!
   P.S. Vad ca la politica te pricepi, cu fotbalul cum stai?!?

 2. Ce face domnul Roset nu este de condamnat ci dimpotriva, este de laudat. Interesant este contextul in care deodata, este cautat de televiziuni si ziare sa isi spuna of-ul. Ca orice padure are uscaturi stie oricine. Lehamite imi este de felul si momentul in care astfel de situatii sunt gestionate de anumite interese cu scop precis. Culmea este ca am ajuns sa ne intepam in fund cu acul din carul cu fan.

  1. @Bebelusha
   Culmea este tupeul cu care incerci acum sa schimbi intelesul comment-ului postat anterior… Rusinica!
   As spune ca e … abureala tipic politicianista!
   Dar, oricum ne bucuram sa vedem cum apreciezi public lupta d-nului Roset cu sistemul!Felicitari pentru revenire!

 3. Ne ascundem, nu avem curajul sà-i demascàm pe golani,ne este fricà? Nu… Stam bine pinà cànd nu trecem si noi prin calvarul pe care-l trece Roset.Bravo Roset,te admiram pentru CURAJUL tau.Cu ce te putem ajuta?Suntem fostii tai colegi si cred ca impreuna reusim sa o scoatem la capat.

 4. I-a spuneti ,de cati ani se stia de acest intermediar de permise ” Ion Taranu “? si totusi nimeni nu a facut nimic , de ce ? Pentru ca va place in mocirla in loc sa fiti curajosi si sa denuntati actul de coruptie , si asta pentru ca tu care citesti acum si nu esti de acord cu mine esti mai corupt decat Ion Taranu .Dar vine o zi si pentru tine .

 5. Procesoman = un cetatean care are o problema juridica si desi are probe nu se uita nimeni pe ele , adica sistemul judiciar este atat de ” corect” incat esti nevoit ( nu pentru ca iti face placere sa stai pe la Parchete si Judecatorii )sa tot formulezi plangeri pana cand poate gasesti un magistrat care sa te asculte .
  pentru Bebelusha – iti doresc sa ai parte de un necaz si sa fii nevoita sa-ti cauti dreptatea – abia atunci sa scrii.

 6. Apariţia acestui Roşeţ, un procesoman cu acte în regulă, nu a fost altceva decât încă puţin praf în ochii hipnotizaţi ai privitorilor trustului lui Voiculescu. Dacă priviţi în ansamblu, se pot vedea încercările patetice ale Antenelor de a da o lovitura în imaginea Justiţiei din România. Roşeţ a venit, a vorbit numai ce trebuia şi apoi a plecat, postul şi-a făcut treaba, şeful mulţumit. Restul… e can-can!

  1. @Bebelusha
   Mulţumesc pentru comentariul legat de Radio…. După mai bine de un an cineva a observat greşeala. Felicitări! Mulţumim!

  2. Nu, pe bune Bebelusha…spiritul ascutit de observatie si modul in care percepi tu lucrurile… asa,in general( sau in ,,ansamblu”, cum inteligent te-ai exprimat) ne uimeste de-a dreptul!
   Chiar se cerea expus opiniei publice punctul tau de vedere! O asemenea profunzime este intr-adevar mai rara!
   Ce sa spun… esti cu siguranta parte a acestui sistem corupt (ori direct interesata) ce caracterizeaza atat de ,,laudabil” tara noastra!
   Ca e ,,procesoman” sau nu d-nul Roset, nu sta in puterea noastra sa facem astfel de aprecieri (si mai depinde si ce intelegi prin acest termen, strict in functie de care parte a baricadei te afli), dar… a sustine ca justitia are la momentul actual o imagine impecabila si a reduce totul la …o imagine de ansamblu, nu inseamna decat o incercare patetica (si nereusita) de a distrage atentia de la ce se intampla atat de grav in orasul / tara asta!
   Pana la a ne interesa de soarta Antenei si a celui care o detine, ar trebui sa ne preocupe ce se intampla cu justitia in Romania!
   Si acum, zau! Ne insulti inteligenta cu comment-ul tau stupid! Vrei exemple de acte de coruptie in care sunt implicati o parte din cei mentionati de d-nul Roset? Iti pot pune la dispozitie, din pacate, acte din cel putin 3 dosare instrumentate de actualul prim-procuror! Si o spun cu regret, pentru ca a fost si este o mare dezamagire pentru cei care fac parte din sistem si isi fac meseria cu placere si din pasiune!!!

 7. Nu am inteles, este implicat prim-procurorul Jalba si primarul Tuchel?

 8. Ca să stăm strâmb şi să judecăm drept, lucrurile stau în realitate în felul următor. Aceşti “intermediari” de şpagă nu ar apărea dacă nu i-am crea însuşi noi cetăţenii, prin teama şi emoţia examenului de obţinere a permisului. Noi românii avem înrădăcinată în comportamentul nostru P.C.R. Pila, Cunoştinţa şi Relaţia. Chiar dacă te simţi apt de a obţine permisul de conducere, mentalitatea insuflată în sânge de sistemul comunist îşi va îţi capul şi tot încerci să mai apelezi la un subterfugiu de a obţine ceva. Şi pentru că tot există această mentalitate, s-au gândit unii să o exploateze. Şi cum salariul unui miliţian este cum este, rotunjirea veniturilor prin oferta generoasă a românilor de a încerca să devină şofer, vine ca o mană cerească pentru actualii miliţieni. Şi vorba din popor spune clar, nu e prost cine cere, ci ăla care dă. Aici merge şi şpaga. Că majoritatea permiselor sunt luate pe şpagă, se vede din comportamentul a peste 70% din conducătorii auto în trafic. Sunt catastrofele de şoferi care fac accidentele ce fac audienţă posturilor tv. O simplă lege trebuia dată în ţara noastră. Fără examen pt obţinerea permisului cu miliţian. Care este entitatea dumnezeiască, care atestă că un miliţian este mai bun conducător auto decât mulţi, mulţi alţi şoferi ?!?!?! Nici una. Dovada sunt maşinile de miliţie ajunse prin pomi. Logic este ca examenul auto să-l dau cu un instructor auto, permisul să fie eliberat de către primărie, precum CI, iar instructorul ca să nu ia şpagă, să răspundă solidar cu şoferul căruia i-a dat absolvit, la accidentele auto create din vina acelui şofer. Poate unii se vor ofusca de ce folosesc miliţie. Pentru că în România avem miliţie nu poliţie cum bolborosesc unii din gură. Dacă se vroia poliţie în România, comuniştii care au luat puterea schimbau culoarea uniformei. Numai că schimbând culoarea uniformei se schimba mentalitatea agentului şi a românilor. Aşa că au folosit culoarea albastru miliţienesc, umblând pe ici pe colo la nuanţă. Dau unii din clanţă, la lopătari mă refer,(cei care mănâncă kkt cu lopata) ca România să devină capitalistă precum în anii ’38. Păi poliţia de atunci avea o culoare la uniformă. De ce nu s-a trecut la acea culoare?! Pentru că noii comunişti nu ştiau decât culoarea miliţienească, adică albastră. Atunci când va dispare miliţia din această ţară, veţi şti români că aţi trecut la capitalism.

  1. Chestia asta, cu examenul de permis, fără superviza poliţiei, fie ea şi rutieră, mi se pare excepţională! Nu s-o mai fi gândit nimeni la lucrul acesta?! Interesant, zic eu, comentariul… Iniţierea unei petiţii pe această temă ar fi superbună… părerea mea…

 9. Toata lumea stie cum functioneaza treaba,dar ,pentru a avea un traí linistit prefera sa taca,sa nu pateasca la fel ca Ruset

  1. Trai liniștit? :)) E o iluzie să crezi că vei avea un trai liniștit dacă taci și nu zici sau nu faci nimic. Lucrurile nu pot decât să se înrăutățească atunci când închizi ochii la nedreptăți. Comunitatea devine un loc corupt în care așa zisul trai liniștit se transformă în supraviețuire. Toți îi știm pe ăia ce ne fac rău atât în Tecuci cât și în țară dar nu facem nimic ca să-i pedepsim și să-i înlăturăm din societate. Suntem lași, și ne merităm soarta!

Comments are closed.