Web
Analytics
TECUCI

Tecuci, ascultă comanda la mine !


Military_dog  Cam aşa sună ameninţările care flutură prin Tecuci de vreo câteva zile încoace!  Şi eu care, în ultima mea „scriere”  îmi luam, oarecum „la revedere” de la dumneavoastră… şi  vă mulţumeam, celor care aţi avut răbdarea să-mi suportaţi „părerile”… Vă spun sincer, de data asta, fără glumă, fără ironie, fără fabulaţie inutilă, fără a-mi da cu părerea aiurea-n tramvai, că problemă electorală a devenit cam „groasă”…!!!   Surse mai mult decât serioase, cu un grad de credibilitate foarte ridicat, zic eu… confirmă faptul că, USL-ul, prin vectorul său principal de zgomot, imagine şi scandal, candidatul Ţuchel, au trecut la proferarea de ameninţări de genul celor menţionate în titlul acestui articol.  Iniţial, mi-a fost greu să cred că domnul Ţuchel… pe care îmi vine greu să-l mai numesc „domn” , a luat-o la … ”talpă” prin Primărie, intrând prin birouri, adresându-se salariaţilor din încăperile respective… mai mult, făcând „apelul de seară”… prânz sau de după-amiază… neştiind exact perioada din zi când i-a luat la verificat… la fişa postului, de parcă ar fi fost primarul în funcţiune, nu un simplu candidat… infatuat şi plin de sine de o fudulie ce dă pe dinafară… (apropo de fudulie, ştiţi că termenul vine de la vierul care-şi etalează fuduliile … aşa… pentru atracţie porcească… pentru a obţine”favoruri”… nu pentru a obţine voturi…)

   TECUCIUL SUB ASEDIU ?!
    Caporalul fără mustaţă (sic!) nu s-a oprit aici ! Pe durata campaniei electorale, şi-a continuat periplul războinic şi prin celelalte instituţii locale aparţinătoare sau nu de Primăria Tecuciului, continuând să calce cu bocancii săi cazoni… urât mirositori… având moletierele pline de noroaiele din Ţepu… zic, a continua să calce prin „interesele ” slujbaşilor, ameninţându-i că o să le arate el, de luni în colo ce-i poate lui masteratul în administraţie locală …! În veritabilul stil al vânătorilor de munte, ştiinţă militaricească în care, chipurile, ar fi el specializat…  derivată din pifăneala practicată de majurii de pe vremea lui Moş Teacă, Ţuchelul cu pretenţii de prim-caporal la Primăria Tecuciului, a început să împartă, în stînga şi în dreapta, ameninţări, care mai de care mai căprăreşti…
   Efectiv, individu’ a cam început să facă instrucţie … cu noi… cu tecucenii !  Măi fraţilor, omul ăsta nu-i normal ! Nimeni din staful său de campanie nu l-o fi sfătuit că nu-i bine să te dai la electorat… să faci „gât”  la cei cărora le ceri votul ? O fi vreo nouă modă, ceva de genul „Strigă la ei ! Ameninţă-i pe toţi! Dă-i afară din serviciu! Ia-i gâtu’ că poate ţi-o da votu’!”…?  Întreb şi eu, că poate n-oi fi la curent cu noile tehnici electorale… Comenta Un om… din echipa electorală  a măciucaşilor, probabil :
„Apropo, de ce va e atat de frica de Tuchel? Daca se dovedeste ca nu va fi capabil si nu isi respecta promisiunile,  peste 4 ani ii vom da un vot de blam, asa cum vom face acum cu Finkelstain.”… m-a lăsat fără cuvinte… dar nu fără a comenta… Măi frăţînemiu, chiar crezi că noi, tecucenii chiar ne-am bolunzît de-a binelea ?! Oare nu ne-au ajuns 22 de ani de „ experimente” electorale ?????? Să ne-o tragă pe cocoaşă şi Ţuchelul ăsta … că nu ne-or fi fost de ajuns minciunile celorlalţi, dinainte ?
    La drept vorbind, dacă cineva se crede nemuritor, îşi poate permite să mai piardă încă 4 ani… şi să experimenteze o administraţie locală de tipul “Nimeni şi nimic nu mişcă în… Tecuci! Că vă dau cu burta de asfalt !”… şi să spere că nu se va da “Stingerea” la 22:00 netrecut de fix… şi că nu vom face plantoane pe fiecare stradă… să sperăm…
Ştiţi ce-i lipseşte Tecuciului acum ? Echipele de ghiogari şi măciucaşi din Ţepu, care să se instaleze pe lângă secţiile de votare şi să-i oblige pe alegători… oare la ce să-i oblige ?! Daţi-vă singuri raspunsul…. Mai ales cei care doriţi cu nerăbdare să-l vedeţi la Primărie… Să nu plângeţi în pumni, după aia şi să strigaţi… dacă veţi mai avea voce…:” – Eu ţi-am dat un vot ! Tu mi-ai dat-o-n bot !“… să nu spuneţi că nu v-am spus… părerea mea… foarte serioasă… de data aceasta !
Al dumneavoastra Parerolog de Tecuci

30 comments

 1. am castigatttttttttttttttttt
  vitorul primar tb sa ceara un audit al curti de conturi vizavi de primaria si tot ce seleaga de bani tecucenilor
  d`zeu sa-i lumineze mintea si sa faca ce tb cu bani nostri

 2. Dacă prezenţa tecucenilor până la ora 16 a fost de până în 30%, oraşul e pierdut. Adică locuitorii săi au deja în subconştient că vor părăsi oraşul şi nu îi doare nicăieri cine vor fi edilii oraşului, nerealizând în mintea lor că ei îi pun prin votul lor. A da dingură şi a comenta după aceia este apă de ploaie. Trist dar adevărat. Poate vor ieşi după orele 18 din casă, cu toate că m-aş mira. Atunci când nu există mândria de a fi tecucean şi te consideri din start o vită la staul, e logic să stai acasă. Măcar gândul că dacă ar fi ieşit 90% dintre tecuceni la vot numele oraşului s-ar fi regăsit în toată mass media nu numai din ţară cât şi din străinătate, datorită prezenţei masive la vot. Indiferent ce vota fiecare. Dar unii au transformat mândria, într-o banală “fudulie” pentru neamuri şi vecini. Aş putea spune “ruşine”, dar mă gândesc că le tulbur la mulţi “fudulia” personală.

 3. @Presa
  Daca se stie cine este viitorul primar, daca totul e atat de sigur incat si verzi-portocaliii stiu asta, atunci de ce cereti presei sa-i menajeze excesele din care se intrezaresc viitoare mari derapaje?
  Observ ca multi dintre comentatori nu analizeaza faptele relatate, il sanctioneaza pe admin, ca si cum el ar fi candidatul. Cum ar trebui sa se manifeste impartialitatea presei, bagand capul in nisip?
  Dupa parerea mea, ceeace s-a relatat aici este de natura sa-l ingrijoreze pe orice doritor de normalitate. Nu fiindca sensibilitatea functionarilor trebuie menajata, cu ei primarul inca in functie a fost mult prea tolerant, dar gestul lui Tuchel denota o inclinatie o ingrijoratoare spre abuz. A nu avea rabdare ca alegerile sa te faca primar, a intra intr-un birou fara a respecta regulile, uzantele, a da verdicte dupa ureche, desi stii ca vei avea posibilitatea sa le faci in urma unei analize temeinice, nu suna incurajator si nici un ziarist, nici un om corect nu ar trebui sa treaca cu vederea.

 4. Oare Adrian Păunescu ( Dumnezeu să-l odihnească-n pace!) o fi știut ce se va întâmpla peste aprox. 30 de ani (poezia a fost scrisă prin 1983) la alegerile locale din Tecuci de pe 10 iunie 2012? Iată ce versuri îi dedică marele poet candidatului cu o ”vastă carieră militară”(?!?!?):

  POZIȚIA DE DREPȚI

  ”Nu se poate să naști în poziție de drepți,
  Nu se poate să te naști în poziție de drepți,
  Nu se poate să sugi laptele mamei în poziție de drepți,
  Nu se poate copilări în poziție de drepți,
  Nu se poate crește în poziție de drepți,
  Nu se poate pune nici o întrebare în poziție de drepți,
  Nu se poate împlini ordinul superiorului în poziție de drepți,
  Nu se poate lupta pe front în poziție de drepți,
  Nu se poate munci pământul în poziție de drepți,
  Nu se poate munci la mașină în poziție de drepți,
  Nu se poate iubi în poziție de drepți,
  Nu se poate merge în poziție de drepți,
  Nu se poate trăi în poziție de drepți,
  Nu se poate muri în poziție dedrepți.

  Ca să nu fie dezordine,ca să nu fie haos,
  Luați pe loc repaos.”

  Învățămintele să le tragă cine trebuie (cel care se simte cu musca pe căciulă!) concluziile… trageți-le dumneavoastră, stimați comentatori tecuceni!

 5. Bag seamă că vă e frică rău de tot de d-nul Țuchel…d-lor contracandidați.Începeți să conștientizați că va câștiga Primăria! Câte mizerii i-ați făcut sau câte bannere i-ați rupt…asta arată clar frustrarea voastră! Este timpul schimbării iar acum ,comparativ cu alegerile de acum 4 ani ,avem o alternativă .Avem un om care a confirmat că este un bun gospodar , un om de care o comunitate, așa mică cum este com. Țepu,s-a declarat a fi mulțumită de prestațiile primarului lor.Și asta ar trebui să o recunoașteți și voi!
  Cu respect pentru toți candidații,…un tecucean optimist.

  1. Daca scarba DE A FI REPREZENTAT DE UN ASTFEL DE INDIVID o consideri frica,atunci e OK!!!!

 6. Multă, chiar prea multă frăsuială(sic), pe cine va fi primar începând cu data de luni 11 iunie 2012. Absolut toată lumea uită că puterea în oraş o are CONSILIUL LOCAL, nicidecum primarul. Recte cetăţenii, pentru că ei sunt reprezentaţi în conducerea terebilor urbei de către consilierii aleşi. Hotărârile Consiliului local sunt semnate de primar, pentru că aşa e logic şi practic, să semneze o singură persoană un act, nu să semneze tot consiliul, adică 19 oameni. Normele democratice spun că minoritatea se supune majorităţii, respectată ca o axiomă. Dar nimeni nu a pus problema, de ce o majoritate se supune minorităţii?! Păi datorită faptului că ăia mai mulţi îi pot rupe cu bătaia şi îşi impun voinţa împotriva celor mai puţini. Este viaţă pură, practică. Este logic şi practic. De aceea primarul este supus Consiliului local, că sunt mai mulţi. Că noi oamenii fiind civilizaţi şi respectăm de facto nişte cutume nescrise şi nu ajungem să ne aplicăm corecţii fizice asta e altă gâscă în altă traistă. Dar asta nu înseamnă că nu se poate ajunge la aşa ceva. Aţi uitat imaginile vânturate prin mass media când politicienii s-au luat bătaie?! Părerea mea fermă, este că Tecuciul ar lua calea spre o dezvoltare accelerată, atunci când primarul şi consilierii locali ar avea centura neagră cu 5 dan la arte marţiale. Ca să poată “învăţa” pe toţi cei care nu pricep că o comunitate este o comunitate de oameni, care trăiesc după reguli de convieţuire în comun şi care fac viaţa în comunitate confortabilă şi liniştită. Aştept ca noii edili ai oraşului să înceapă de a doua zi campania în forţă: STOP ARUNCĂRII DE GUNOAIE ÎN ORAŞ! Şi dacă în toamnă nu vom mai vedea pe jos hârtii şi mucuri de ţigări sau ale mizerii, înseamnă că am ales bine pe 10 iunie.Bineînţeles asta se poate face doar după ce vor fi coşuri de gunoi pe străzile cu circulaţie pietonală intensă, nu ca acum, coşuri puse pe străzi unde trec trei oameni pe zi. Aştept de la aleşi ca să pună mercurial la produsele agricole la piaţa oraşului. Ţăranii care respectă mercurialul să nu plătească taxă pe tarabă.Cei care vor să vândă cu cât vor muşchii lor, să plătească taxă pe tarabă de 300 de lei pe zi. Că aşa e în democraţie. Aştept de la aleşi să înfiinţeze serviciul de asfaltări al oraşului în cadrul primăriei. Să nu mai stăm după licitaţiile lui peşte, sau după alte abureli democratice pentru a asfalta o porţiune stricată a unei străzi. Aştept ca noii edili să facă cerere la ANRE din partea primăriei, să ia licenţa de distribuţie către cetăţeni a energiei electrice. De fapt licenţa nu se “dă” de către ANRE, se “ia” de la ANRE, că ea nu le are de la măsa. Pentru că în această situaţie, primăria cumpărând en-gros energie electrică, poate negocia preţul cu producătorul şi drept urmare noi cetăţenii Tecuciului, luând energia electrică de la primărie, vom avea un preţ mai mic. Bineînţeles faci asta ca edil dacă îţi pasă de cetăţeni, că dacă ai dureri ancestrale în…pardon, nu o vei face. Dacă le depăşeşte capacitatea intelectuală şi profesională demararea şi finalizarea acestui proiect propus, mă anagajez să-i consiliez gratuit cum se poate face.Cu toate că m-aş mira, pentru că absolut toţi candidaţii au fluturat diplome în campania electorală, că sunt ingineri, economişti, jurişti,etc. Acum au ocazia să arate tecucenilor că diploma aia au luat-o pe merit şi nu că au făcut o facultate că e de bon ton, ori ca să impresioneze neamurile şi prostimea. Locuitorii Tecuciului împreună cu edilii locali pot rezolva orice problemă administrativă, dacă va exista coeziune între primărie şi cetăţean. Şi nu aşteptaţi la primar să vă facă locuri de muncă, pentru că nu are asta în fişa postului. Cu siguranţă sunt unii cetăţeni care cunosc oameni cu bani, chiar din occident, dar pe care nu s-au obosit să încerce să-i convingă să vină să investească în Tecuci. Pun pariu că nici nu le-au trecut prin cap. S-au simţit mândri şi fuduli când au stat la un restaurant cu vreun milionar din vest, trăind clipa de beatitudine cu cine ia el masa, şi cu asta basta. Asta înseamnă individualism. Sper că după data de 10 iunie 2012, vom trăi într-un oraş al mileniului III şi să nu ajungă mai rău de cum este acum. Aştept să clipa când voi da nas în nas cu noii consilierii locali prin oraş. Drept urmare propun ca în timpul orelor de program obligatoriu, după orele de program după dorinţă, fiecare consilier local care merge prin oraş să aibă în piept un ecuson cu fotografia, cu numele şi scris mare CONSILIER LOCAL, aşa cum aţi văzut în filme pe la adunări de mari “mafioţi”. Cu această ocazie vom vedea de câte ori se află printre cetăţeni şi totodată putem semnala anumite probleme. Alooo, viitori aleşi, s-a înţeles ?! Pentru asta nu aveţi nevoie de fonduri europene. Dacă nu aţi “prins” în abureala democratică a bugetului local cheltuiala pe ecusoane, mă angajez să strâng bani de la cetăţeni pentru a le face. Atenţie la neatenţie viitori aleşi! Eu urez spor la muncă şi cât mai puţine insuccese noilor aleşi. Şi vă aşteptăm printre noi cât mai des.

 7. Domnule admin. Foarte urit din partea ta, asemenea limbaj si afirmatii calomnioase numai pe siteul zona tecuci am mai citit,intradevar nu regasesc benere electorale pe siteul tau, dar miroase de la o posta ca te-ai coclit, scuze inverzit,.Minciuni sfruntate :centura ocolitoare(2 masini puse la misto),trotuare sparte si lasate in voia sortii cica paveaza piña la Gara de Nord ,bani de la BERD pt. apa, toate acum?Domnilor ne credeti prosti si usor de dus de nas, v-ati harnicit acum cu cateva zile inainte de votare?Tecucenii nu sunt idioti ,vor sti sa voteze ,Asa cum trebuie, pt. Binele lor.

  1. -nu stiu cine esti si nici nu ma intereseaza.
   -nu stiu cine este tuchel si nici nu ma intereseaza.
   -stiu ca PRIMARUL MEU mi- a facut trotuar in fata casei.
   -stiu ca PRIMARUL MEU a dat zapada iarna trecuta din fata casei mele ( stiu ca la tepu au stat DOUA zile izolati )
   -stiu ca PRIMARUL MEU are proiecte pentru mine si cetateni din TECUCI in valoare de 40 MILIOANE EURO.
   – stiu ca PRIMARUL MEU nu s- a invelit cu fituici abjecte, editate de CALMUC, FARA A AVEA BARBATIA de a-si asuma actiunile electorale abjecte.
   -STIU CA PRIMARUL MEU VA FI PRIMAR iar tuchel un taran!

   1. bai tu ala gigi s au cum te o chema macar ai jumate din studiile d lui tuchel taran cum ii spui tu ia mai dute tu la coada vacii sa vezi cine i taran mojicule

    1. domnu ALTER EGO, nu stiu ce studii are tuchel si pe unde le-a facut, pentru ca pentru mine nu exista. Sunt foarte sigur insa, ca am mai multa invatatura de carte decat tine pentru ca, desi stii sa scri, esti un ANALFABET.

     1. si tu ai luat o in barba mai scolitule vai se vede cate studii ai citeste cv ul d lui tuchel nimeni n a avut atatea studii din 1989 si pana acum nici un primar din tecuci

  2. Se vede ca esti indoctrinat de de banda USL-ista.Nu e nici o ”minciuna sfruntata”, contractul pentru centura ocolitoare este semnat si lucrarea se va face conform contractului in 18 luni cu fonduri europene.Asa cum se va face si lucrarea de alimentare cu apa si canalizare de 20 de milioane de euro, cu termen de finalizare decembrie 2014, tot cu fonduri europene.Aceasta lucrare din pacate este intarziata de firmele usl-iste care au contestat pana acum de 3 ori licitatiile si se va organiza o a-IV-a.In aceste conditii exista riscul sa se piarda finantarea europeana.In total pentru perioada 2012-2014 acuala administratie are in derulare proiecte in valoare de 40 de milioane de euro.Asta e adevarul. Acuma sa il vedem pe Tuchel cum va izola gratis toate blocurile, cum va repara toate subsolurile gratis, cum va transporta toti elevi si pensionari prin oras tot gratis, cum va oferii tuturor batranilor fara sustinatori locuri in camine tot gratis, etc, etc. Din punctul meu de vedere aste sunt mincinuni sfruntate dl. ”cineva”.

 8. Ce trebuie propus este ca Dl Primar care va Fi sa faca o urna in interiorul primariei undeva la intrare si astfel sa putem face cunoscute anumite minari ale angajatilor din subordinea d-lui.Si sa vedeti ca o sa se indrepte lucrurile de la sine. Stiti frica pazeste bostanaria. E prea mare smecheria in Tecuci. mai sint de zis dar miine dupa ora 22.Pina atunci bafta la candidatura de Primar.

 9. Buna ziua domnule admin de ce nu actualizati sectiunea locuri de munca pe situl tecuci.eu?? Sunt disponibile locuri de munca doar de pe data de 20 aprilie… Sunteti cumva in campanie? De nu aveti timp pentru aceasta sectiune???… Miroase a liberare??? bye bye jixxx netrbnic si spagar ???

  1. @Cristina Geanina, e bine de intrabat apoi sa arunci cu noroi.
   1. Sectiunea este mentinuta cu ajutorul celor de la ALOFM care trimit un comunicat, in fiecare saptamana, de obicei in ziua de vineri. E simplu: din acea data nu am mai primit informatii de la institutia amintita. Aldminteri, nici un ziar print sau online nu mai are actualizata acesta sectiune sau au desfiintat-o.
   2. Pot sa pun prinsoare ca 80% dintre locurile de munca afisate mai sunt inca neocupate. Nu cred ca e coada la angajari. Asta e doar asa o joaca de-a problemele pe care le sesiseaza cei ce nu mai au ce face cu “timpul liber”. Daca doriti sa va angajati, la modul serios, trimiteti-mi un CV pe adresa de e-mail al site-ului si in cel mai scurt timp va pun in legatura cu cei interesati de priceperea DV.
   3. Cred ca mesajul este mai degraba un off electoral.

 10. Stiam ca presa ar trebui sa fie impartiala. Articolul este rautacios. Puteati sa spuneti de la inceputul campaniei ca va aflati in tabara portocalie. Vorbind cu oameni de cultura din oras care va cunosc si va stimeaza imi spuneau “Chiar nu il inteleg pe domnul Virgil. De ce face asta?”; sunt oameni care nu inteleg de ce nu exista impartialitate. Daca studiem toate articolele de pe tecuci.eu de la inceputul campaniei pana la sfarsit…constatam ca 90% lovesc in candidatul USL. De ce? De disperare. Pentru ca “ei”, verzii-portocalii, s-au impacat cu ideea ca electoratul s-a trezit la realitate si stiu ca actualul primar nu poate face in urmatorii 4 ani ce nu a putut face in 8 ani. Pentru ca stiu deja cine este noul primar al Tecuciului.

  1. Mmmda.. Cateva sugestii si remarci:
   1. Scrieti in casuta de “cautare” a website-ului 2-3 termeni: Eduard Finkelstain, PDL Tecuci sau Primaria Tecuci. Veti gasi cateva zeci de articole scrise de cei cu care am colaborat, critice si foarte critice.
   2. Nu am facut campanie electorala nimanui. Asfel, nu ati vazut bannere electolale pe site-urile noastre.
   3. Cine a dorit sa se exprime in mod civilizat a putut sa o faca.
   4. Am fost prezenti aproape seara de seara la intrunirile electorale ale candidatilor la Primarie. Asta pentru a vedea un echilibru in lupta electorala. (Finkelstain pornind in opinia nostra cu avantajul functiei detinute).
   5. Am urat in mod deschis celor doi canditati la startul campaniei: “Succes in batalia electorala si sa castige cel mai bun!”. Si cred in asta. Venirea la primarie nu va fi o “dolce vita” pentru nimeni. Si nici nu trebuie sa fie. Nu-l invidiez pe noul primar: mai are foarte multe de facut.
   6. Nu am incercat sa spunem despre ce s-a facut bine in campanie ci, despre gafe si greseli. Dupa cum s-a putut observa cu ochiul liber, intr-o tabara au fost mai “vartoase”.
   7. Am constata inca odata ca puterea sau magia puterii poate sa te orbeasca. Ce-i mai virulenti nu sunt candidatii ci, o mana de oportunisti ce astepta, odata cu instalarea unuia sau a altuia dinte candidati, sa poata accede repede si fara de merite la functii bine platite din bani publici. Tot acestia sunt raspandacii si zvonerii de serviciu care deseori fac serioase deservicii taman ceror pe care-i slujesc.
   8. Si DV ca si mine aveti rude, prieteni sau vecini. Discutati cu ei. Veti observa ca tecucenii vor sa traiasca linistiti in acesta urbe…

   Si noi ca si vizitatorii nostri avem dreptul la o opinie.

   1. Admin, e mai mult decat evident ca nu esti impartial…ce va facut aceasta mafie portocalie-verzuie de tot o sustineti? In curand n-o sa mai aveti credibilitate cu acest site…Sunt convins ca vom scapa de aceste capuse…FLIT..

  2. Presa a fost prea impartiala, inca nu au fost spuse toate magariile facute de candidatul USL, dar e timp de luni incolo.Oricum locul acestui individ nu e la primarie si sunt sigur ca nu va castiga alegerile. Pentru-ca tecuceni nu sunt prosti, cand au vazut uriasele panouri pline cu promisiuni care mai de care mai desantate, au inceput sa se intrebe de unde bani? Primaria nu are, Tuchel e plin de datorii, firmele lui sunt implicate in zeci de procese de executare silita,in plus in urmatori 2 ani bani de la Uniunea europeana nu mai pot fi accesati. In aceste conditii aceste promisiuni sunt doar vorbe in vant de prostit electoratul.

 11. sper sa ramana aceasta postare
  NU inteleg de ce tot d-ati in tuchel,
  duminica seara in jurul orelor 22,veti suferi cumpolit TUCHEL VA FI NOUL PRIMAR,HEGEMONIA USL-ULUI VA INCEPE LA TECUCI

 12. Nu fiti asa de duri ,este un om si el si daca a promis ca face va face,cit despre militarie ,mai ramine de vazut.Hai sa nu mai facem propaganda ,cine doreste il voteaza cine nu nu. Cred ca e politicos ca asemeni autobuzului,care circula in oras ,locurile ocupate se fac libere prin coborirea unora si ocuparea de catre11 altii. Invit sa nu se mai faca sfortari,de genul candidatul * e bun si candidatul Y este rau. Campania sa terminat ,se va vedea ce si cum. Bafta la toti.

 13. Pentru ca am frecat o ora sa curat cutia de gaze de afisele electorale ale d-lui T….L,NU-L VOTEZ!Asta nu este civilizatie!Daca punea un panou la capatul strazii in care erau numai afisele lui,nu ma suparam!

 14. “DE LUNI,11 IUNIE,NIMENI NU MAI MIŞCĂ ÎN FRONT,CĂ VĂ IA MAMA DRACULUI !VĂ ARATĂ MANDEA CE-I AIA ADMINISTRAŢIE LOCALĂ !” Cam aşa a sunat campania electorală militaristă,discreţionară,în forţă şi de intimidare prin ameninţări făţişe,a celui care se vrea a fi Mandea politicii tecucene în următorii 4 ani…şi, să ştiţi că…nu este prea departe de a i se îndeplini “pohta” pe care o prea pohteşte…Bizonii Tecuciului (scuze,domnule Dascălu,că v-am preluat sintagma…dar este atât de adevărată…) ,îşi ascut ştampilele şi îşi pregătesc staulul pentru următorii 4 ani ! Să sperăm că,prezenţa la vot a celor care nu au vederea înceţoşată,va fi peste cea estimată… adică ,peste 30-40 %…altfel…dulăii antidemocraţie şi libertăţi cetăţeneşti îşi vor înfinge adânc colţii băloşi,plini de turbare,în părţile noastre moi…zic eu,aşa…părerea mea…să nu spuneţi că nu v-am spus… şi nu v-am subliniat…părerea mea… foarte serioasă… de data aceasta !

  1. Parerea mea lasa-te la mana ta…Ai cabinet stomatologic, nu mai pierde timpul cu proslavirea mafiei portocalio-verzuie..

 15. E LIPSIT DE TACTICA MILITARA PE CARE SA PRESUPUNEM CA A INVATAT-O IN SCOALA ABSOLVITA !!!!!!!!!!!!!!!
  UN ASTFEL DE EXEMPLAR BIPED NU AR TREBUI SA ACCEADA LA CONDUCEREA URBEI NOASTRE.NU CRED CA TECUCENII AU NEVOIE DE UN REGIM CAZON , NU PENTRU ASTA AU MURIT TINERI LA REVOLUTIE. CRED CA DANSUL AR TREBUI SA CANDIDEZE LA FUNCTIA DE PRIMAR UNDEVA IN JUNGLA,DAR SI ACOLO SUNT NISTE LEGI ALE NATURII PE CARE TREBUIE SA LE RESPECTI , DACA NU-TI DORESTI CUMVA SINUCIDEREA.
  EU CRED CA TECUCENII SUNT OAMENI DESTEPTI,STIU SA SE RESPECTE SI SA APRECIEZE OAMENII DE CALITATE CARE CANDIDEAZA PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR.

  1. @MARY ai auzit de dezinformare ?? sau esti prea proasta ?? nu vezi ca slugile …=> continut denigrator antisemit.

   1. DANE TU AI AUZIT DE CODUL BUNELOR MANIERE?
    ESTI UN M… , NESIMTIT , CARE-SI PERMITE SA JIGNEASCA O PERSOANA DESPRE CARE NU STIE ABSOLUT NIMIC.
    SAU POATE NU STII CA TREBUIE SA RESPECTI PAREAREA ORICARUI CETATEAN.

Comments are closed.