Web
Analytics
TECUCI

Panouri USL amplasate ilegal


panou-electoral-ilegal_protecuci.ro Mai multe panouri de dimensiuni mari care-l înfăţişează pe candidatul USL la funcţia de primar, Daniel Ţuchel, au fost amplasate în municipiu fără a se deţine vreo autorizaţie. Contactat telefonic directorul Poliţiei Locale, Cristian Popovici ne-a declarat că atât candidatul USL, Daniel Ţuchel, cât şi oamenii care au lucrat la amplasarea panourilor au fost amendaţi. Este vorba de 2 amenzi cuprinse între 500 şi 2500 lei şi 2 de 150 lei. Deţinătorii panourilor au fost somaţi să le ridice în 24 ore. Pentru că nu au respectat termenul sunt pasibili de o nouă amendă. Unul dintre panouri a fost înfipt chiar în spaţiul verde al rondoului de la Kaufland. Altul a fost amplasat la intersecţia str. Crângului cu drumul principal, blocând trotuarul şi reducând vizibilitatea conducătorilor auto. Acestea nu sunt singurele panouri din municipiu.


3 comments

  1. Biserica este implicata mai mult decat oricand in campania electorala. Preotul unei parohii (nu este exclus ca nu e singura, ca e o politica trasata ierarhic) a insistat foarte mult sa-l aleaga enoriasii pe „cel mai bun”, fara sa specifice cine este, dar spunand ca Duhul Sfant ii va lumina pe alegatori daca vor veni in Dumineca alegerilor la biserica si apoi se vor duce la vot.
    Probabil, se vor distribui pe sest fituici cu numele si sigla celor preferati.

  2. notiune de impartialitate va lipseste cu desavarsire in aceasta campanie electoarala,dar ce pot sa va cer voua ziaristilor cand ieri in comuna Matca,la mitingul electoral al APP-ului cu al sau primar,pe scena de pe stadionul comunal au participat un intreg sobor de preoti .cu toti stiim ca inalti prelati nu au voie sa faca campanie electorala.

    1. Ca sa stim, trebuie sa si fim la fata locului sau macar invitati. Daca aveti imagini, filmulete si alte probe, trimiteti-le la noi. Mi-e greu sa cred ca nu a facut careva. Cred ca ati observat, ca si noi, ca la orice eveniment se filmeaza cu zeci de camere, si mai ales cu telefoanele mobile. Ajutati-ne sa le facem publice.

Comments are closed.