Web
Analytics
TECUCI

Mai incredibil si mai senzational decât la OTV – pamflet


Tuchel_banner_tecuci.eu   Naşterea unei dinastii politice la Tecuci !  “Astă seară…votăm în familie !”- cam aşa s-ar intitula filmul cu proşti, pentru proşti şi despre proşti… protagoniştii fiind noi, PROŞTII TECUCIULUI… electoratul tecucean, aşa cum ne consideră liberalii, useliştii şi în mod deosebit familia Ţuchel…!
    Om fi dovedit noi, tecucenii, în ultimii 22 de ani că prea multă minte nu am avut… tot votând aşa… ca proştii, dar până la  a ne considera netoţi şi neterminaţi… este cale lungă… într-adevăr, am mers pe ea 22 de ani… !
    Paroxismul infatuării politice, în mod nesperat, a fost atins la Tecuci! Familia Ţuchel a reuşit, cu acordul şi sprijinul politic al celor două mari partide  tecucene, PNL şi PSD + “balamaua” conservatoare care scârţâie funebru… au reuşit zic, o premieră dacă nu mondială, europeană, sau naţională, cel puţin covurluiană… ţinutul Covurluiului a văzut ce Parisul nu a visat: naşterea dinastiei De Ţuchel… deocamdată, arborele ginecologic al Ţuchelilor, făcându-se cunoscut prin înscrierea ţucalului ca semn hieraldic pe panourile electorale din Ţepu şi Tecuci…!!! …urmează ca noi, tecucenii şi locuitorii din Ţepu, să-l cărăm… ţucalul, bineînţeles…
   „Un lucru este evident / Familia Ţuchel are talent !”, cam aşa ar suna, parafrazat, hip-hopul electoral al useliştilor tecuceni… totuşi, a transforma candidaturile pentru primăriile Tecuciului şi comunei Ţepu  într-o afacere de familie, mi se pare, deja, prea mult !
     În comuna Ţepu, bannerele electorale afişează cu o insolenţă dezarmantă candidaturile celor doi Ţucheli, soţ şi soţie… unde?  La scaunul primarului “de Ţepu”? Unul La Ţepu, celălat la Tecuci? Amândoi la Ţepu? Te cruceşti frate de grija pentru comunităţile locale din Tecuci şi Ţepu ale acestei familii…! Pe aceeaşi stradă! Uite că mai există şi oameni care vor să se dăruiască, trup şi suflet bunăstării generale în Câmpia Covurluiului…!
     Şi mai ziceam eu, aspru fiind criticat că aş fi o persoană frustrată, plin de complexe, nerealizat, neîmplinit, etc., etc…. repet că ziceam că politicienii postdecembrişti ar trebui lustraţi “in corpore”, fără excepţii, deoarece, prin “prestaţia” lor politică, au dus ţara “de râpă”… neîncrezător de om ce sunt eu… nu mi-ar fi ruşine…!
     Mai ales acum, când, la lumina zilelor campaniei electorale, se naşte un nou soi de politician, politicianul-familie, sau politicianul –dinastic… oamenii care se pun la dispoziţia urbei şi a cetăţenilor, pentru binele general… pentru propăşirea comunităţilor… fără nici cea mai nesemnificativă pată de umbră… sau de suspiciune, cum că, în spatele acestor candidaturi ar fi interese oculte, de grup de interese… sau dorinţă ascunsă de înnavuţire… Totul este la vedere, este înscris pe bannere, nimic nu mai este disimulat…
     Spălătoria chimică politică uselistă, spală cu motoarele în plin, la turaţie maximă ! Spală primăriile “în familie”… în familia lor, bineînţeles… vor să le spele de păcatele democrat-liberalilor… zic ei… spre binele general… nicidecum în folosul vreunui clan… precum Prea-fericitul Daniel  (iar am comis o coincidenţă… fără voia mea…) sutanele preoţeşti şi desuurile măicuţelor… la spălătoria proprie…
      Deja pe uliţele asfaltate din Ţepu, se aud, timid deocamdată… urale … electorale: Trăiască Măria-sa Ţuchel ză fiorstul ,împreună cu pricipesa sa !
      Echipa de sunet, lumini şi ţimbale va apărea săptămâna viitoare şi în Tecuci… !
SENZAŢIONAL ! O ŞTIRE DE ULTIM MOMENT !
O DELEGAŢIE A CETĂŢENILOR ORAŞULUI GALAŢI SE ÎNDREAPTĂ CĂTRE COMUNA ŢEPU PENTRU A-I SOLICITA MONARHULUI NOU-NĂSCUT , UN MEMBRU AL FAMILIEI SALE PENTRU A CANDIDA, LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GALAŢI !
       Pe malul Tecucelului, în faeton de gală, /Cezarul trece palid, în gânduri adâncit… spunea poetul…
       De ce sunt eu, oare, răutăcios…? mai bine să-i dăm Cezarului ce este al Cezarului… iar lui Ţuchel ce este a lui Ţuchel… că prea alergă după două Primării… aşa, fără nici un interes ascuns… pentru binele public… zic eu, aşa, părerea mea… de Părerolog de Tecuci…

20 comments

 1. S-a întrebat cineva daca doamna Tuchel si-a abandonat familia la Tecuci unde are copiii la scoala pentru binele tepenilor sau domiciliu ei la Tepu este doar pe hirtie si o stratagema pentru a candida la primarie asa cum a facut si sotul ei ? Chiar credeti ca o « doare » undeva de noi, sau doar vor sa continue sa se îmbogateasca pe spinarea noastra si a Europei?
  Ginditi-va si cum spune cineva în comentariile de aici « decizia apartine oamenilor care vor vota » si care dupa mine n-ar trebui sa se gindeasca ca zarurile au fost aruncate si ca familia Tuchel va continua sa fie la putere din tata în fiu si acum si nora ! O adevarata dinastie !
  Tecuceni, salvati-ne va rugam sa-l alegeti pe Tuchel la voi, altfel va veni din nou la Tepu unde sotia îi pastreaza “scaunul” ca sa nu spun “tronul” în cazul ca nu este ales la voi !!!!!

  pentru “nu conteaza”
  Pentru informatie, la Tepu este asfalt (desi pe unele locuri este intro-stare jalnica dar este) pentru masini dar nu sint troturare pentru oameni, tot prin noroi mergem! Pe alocuri, fostele trotuare au devenit proprietare “personala” a celor care au magazine caci si s-au întins cu barurile pina în strada! In ce priveste curatenia, nu cred ca mergeti pe aceleasi drumuri cu mine, altfel ati fi vazur ca in fata unor magazine hirtiile de inghetata decoreaza strada iar cosurile de gunoi sînt pline!

 2. Doamne, acest om, Tuchel, are in administrare la Tepu doar 10km de ulite si strazi (atat are Tepu), si din aceasta cauza s-a putut administra asa de usor. Trebuie sa ganditi bine, caci daca el vine la conducerea primariei, ce face cu cateva sute chiar mii de km cat are Tecuciul? Eu nu sunt sustinator la absolut nici un partid, sunt apolitic, dar stau si ma gandesc bine inainte de a face ceva. Lazar si-a batut joc de noi, macar de pe urma lui Finkleinstain cum ii mai spune, s-a vazut ceva. Sa va aduceti aminte cum era cu apa inainte pe vremea lui Lazar, cand aveam program la ea, iluminatul era jalnic, nu mai spun de piete si asfalt si lista poate sa continuie. O zi buna sa aveti si sa fiti luminati la vot

 3. Ce sa faca Tuchel,decat panselute borduri etc,o sa votez altceva pe Samir Oanca (pp-dd)e nevoie de LOCURI DE MUNCA MULTEEEEE ca au zburat fabricile e numai una mare in tecuciu asta (Contec) nu borduri si rahaturi accesate prin fonduri europene.

 4. bai fratilor ce tot il bagati in seama pe tapean ,asta o sa aiba soarta corodeanului.Lasati-l sa mai dea ceva de pomana(vin ,galeti,cascaval)

 5. Eu propun ça în viitorul mandat al fam. Țuchel aceste două localități să formeze una singură care să se numească ȚEPUCI, situație în care noi ne vom numi țepuceni, iar imnul local să fie ”Ce bine-mi pare c-ai luat țeapă……”

 6. Ca intotdeauna va citesc articolele cu placere… Ba va mai critic cand deveniti partinitor…si de ce nu..va laud cand o meritati… La politica ….jos palaria…va pricepeti, n-am ce zice… Ba chiar as crede ca aveti studii politice…sau ca sunteti critic politic… Dar cu geografia stati cam rau…Din punct de vedere geomorfologic ne aflam in Campia Tecuciului (formata pe terasele Barladului). Campia Tecuciului, ca si Campia Covurlui sunt subunitati ale Campiei Galatiului…(Geografia Romaniei, tratat – vol V, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 2005.)Succes pe mai departe si nu mai denigrati alte familii cu articole tendentioase…O vorba din batrani spune cam asa. “Inainte de a te uita peste gard…vezi-ti de ograda ta”… fiecare cu parerea lui insa…

  1. Multumesc pt. aprecieri… cat despre campia si tinutul Covurluiului, furat de amintirile “recitite” recent despre timpul cand Tecuciul era judet si se invecina cu judetul Covurluiului, in epoca interbelica… “am comis-o”, drept pentru care… primiti scuzele de rigoare… si cand te gandesti ca in anul 1930, conform recensamantului din acel an, populația urbană a județului Tecuci era de 156.405 locuitori din care, Tecuciul avea numai 17.172 locuitori si era si judet… si daca mai corelezi si cu dorinta de regionalizare a Romaniei, impusa din exterior si dorita de partidele din interior, stai si te intrebi, ce-ar fi mai bine pentru noi, tecucenii… intoarcerea in trecut, sau pasul saltat catre viitor…? Deocamdata, ne intrebam… unii dintre noi… ce-i cu dorinta asta exaltata a “unora”, sa ne bage pe gat “familii” mai mult sau mai putin expicite, de politicieni abili in ale vrajitoriilor electorale…? daca despre familia Tuchel, credeti ca ar fi vorba de “comentarii tendentioase”, despre familia verzuio-portocalie ce parere aveti?… va intreb si eu, asa… poate ne spuneti parerea dumneavoastra… De fapt, toti fac parte din aceeasi famelie mare a politicienilor tecuceni, care ne-au umplut orasul cu afise si bannere electorale, care mai de care exprimand opulenta si indolenta lor… zic si eu, asa… parerea mea… si nu o mai justific prin reproducerea continutului acestora sau prin estimarea costurilor acestora… acum in perioada de recesiune… economica…

   1. Mi-ati cerut parerea si despre familia verzulio-portocalie… Aici chestiunile sunt simple si dovedite in cei 8 ani de administratie locala. Vreau sa reflectati asupra catorva detalii nesemnificative pentru unii si foarte importante pentru cei care tin cu adevarat la acest oras. Suntem singurul oras din tara care a daramat din temelii o scoala (Scoala nr. 3, scoala evreiasca daramata de un evreu). Parerea mea este ca trebuia sa ramana in picioare cladirea si folosita in alt scop (camin batrani, copii, etc.). Tare mi-e teama ca, daca o sa mai ramana un mandat, o sa darame si Scoala nr. 4 (ma refer la cladirea veche), prima scoala din Tecuci… Cam asta e parerea despre familia portocalie cu nuante verzi. In loc sa pastreze ceea ce este important si semnificativ, care da identitate acestui oras…ei stiu doar sa distruga. Parerea mea…

    1. Multumesc pt. raspunsul dumneavoastra! De cate ori trec pe langa Scoala nr.4, ma napadesc amintiri din copilarie… revad salile de clasa… minilaboratorul… cancelaria profesorilor… cismeaua din curte… terenul de sport… batranii dascali, de un profesionalism impecabil… Răspunsul dumneavoastră a readus in atentia tecucenilor care frecventeaza acest site, parte din faradelegile uneltite si puse in practica de democrat-liberali… scoli, spitale, dispensare desfiintate, o lege a sanatatii conceputa “sub umbrela crizei economice” care arunca Romania si pe romani in zona unei selectii naturale crunte si crude… iar invatamantul nostru… ce a fost si ce a ajuns… copii si tineri debusolati, care nu mai sunt in stare sa sustina un examen de bacalaureat… scoli desfiintate, cand de la Spiru Haret incoace, domnii “Trandafiri” ai invatamantului romanesc s-au chinuit sa aprinda lumina palida a stiintei pana si in cele mai indepartate sate… Ieri, din intamplare, treceam pe langa o veche scoala, nu mai stiu ce numar avea… poate 8… unde, in urma cu multi ani, elev fiind la Scoala 4, care nu avea “atelier”, ne deplasam o data pe saptamana la ora de “atelier”… acolo invatam lucruri folositoare in viata de toate zilele si in casa… astazi, sarmanii elevi habar nu mai au sa schimbe o siguranta… Un lucru este mai mult decat evident, politicienii nostri, din toate partidele, au distrus invatamantul romanesc, impreuna! Ce mai putem spune astazi, cand noua coalitie care guverneaza Romania, nu “gaseşte” un ministrul al invatamantului credibil… si schimba unul pe saptamana… plagiatori sau şcoliţi in “cele străinătăţuri”… ce mai putem spune…? Să le acordăm încrederea şi votul nostru, acum pentru administraţia locală a Tecuciului, iar la toamnă pentru Parlament… ca să facă alte legi mârşave… ale sănătăţii şi ale învăţământului sau altele comandate de FMI, Banca mondială sau mama dracului mai ştii cine…? suze, m-am “încins”… din nou…dar părerea mea, este părerea mea… zic şi eu aşa, ca să mă răcoresc…

 7. SI CE DACA ISI SUSTINE SOTIA IN CANDIDATURA SA LA TEPU, BV LUI . UITATI-VA LA TEPU CA AU IN CENTRU CULTURAL CEEA CE LA NOI NU ESTE. IN COMUNA TEPU ESTE O ORDINE SI O CURATENIE DE NICI NU PARE A FI O COMUNA. LA TECUCI MAFA ABIA ACUM A INCEPUT DIN NOU CU ACELE BORDURI DE LA SUCEAVA CARE ESTE ACTUALUL PRIMAR ACTIONAR… SI ATAT . NU VEDETI POPULTIA TECUCIULUI CA A SCAZUT CU 30 % IN ULTIMII 10 ANI? NU VEDETI CA NU AVEM UNDE MUNCI? TREBUIE SA VINA SCHIMBAREA SI PENTRU NOI. EU UNUL SUNT SATUL DE PDL SI CRED CA SI VOI…TUCHEL ESTE OMUL CARE ESTE CEL MAI CAPABIL DIN TOTI PENTRU PRIMARIA TECUCIULUI.. EU UNUL MERG LA VOT SA VOTEZ OMUL NU PARTIDUL, PENTRU CA ANUL TRECUT DANIEL TCHEL A ADUS 2 MILIOANE DE EURO LA TEPU DESI NU ESTE DE CULOARE POLITICA FOSTULUI GUVERN. ACUM CRED CA VOM AVEA SI MAI MULTE SANSE CA NE AJUTA MULT SI CONDUCEREA.

  1. Doresc să fac câteva precizări:
   1. Scrieţi comentariile cu litere mici, nu cu litere mari (Caps Lock apăsat). În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat;
   2. Aici nu e spaţiu pentru campanie electorală. Aceasta se poate face eventual pe website-urile proprii sau ale partidelor în care vă aflaţi sau cu care simpatizaţi. Noi recunoaştem usor că sunteţi inregimentaţi într-un partid sau altul. E destul de simplu.
   3. Publicitatea electorală (reclama) se face contracost în toată lumea. Aşa că aşteptăm cererile candidatilor (justificate din p.d.v. comercial).
   4. Încercaţi să scrieţi corect, altfel ceilalţi comentatori vă vor ataca pe acestă “chestiune” şi nu pe fondul comentariului. Şi e păcat de “munca” prestată.
   5. Dacă doriţi, puteţi să vă sprijiniţi idolii politici participând la un sondaj ce a fost făcut astăzi 16.mai.2012 pe protecuci.ro în bara din dreapta.
   Şi un sfat: Candidaţii pe care-i sustineţi nu sunt fraţii sau apropiaţii dumneavostră ori nişte sfinţi. Sunt oameni cu bunele şi relele lor,nu sunt zei. Aşa încât fiţi mai prudenţi şi mai raţionali în comentariile legate de aceştia. O să observaţi în videointerviurile ce vor fi postate începând de mâine că exista în continuare corupţie fără corupţi, hoţie fără hoţi….

 8. Sa incepc cu inceputul,sunteti cel mai praf site de stiri din tecuci,habar nu aveti sa scrieti ceva important,(mergeti si pupatil in cur pe Samir Oanca,daca tot vorbiti de OTV si PP)cat despre Tuchel,nu ma intereseaza ce face,noi doar suntem satui de PDL,idioti inculti si gaozari .

  1. Multumim pentru vizita! Si daca tot ati intrat in casa nostra, ati gasit ca este potrivit sa ne injurati. Exista o solutie simpla de om civilizat. Alegeti din coloana din dreapta orice ziar online doriti si ati rezolvat problema acestui disconfort.

  2. Du-te invartindu-te pana gasesti un site suficient de vulgar incat sa fie pe gustul tau.
   Admin a fost prea elegant, trebuia sa nu-ti publice comentariul injurios.

 9. Observ ca toti mai multi isi exprima pozitia fata de cele 2 candidaturi si folosesc termeni ca ” dinastie”, “rege” etc.
  Ar trebui sa stie si sa observe aceste persoane ca dl. Tuchel nu i-a dat doamnei Tuchel cheile primariei Tepu in mana, ci a trimis-o intr-o COMPETITIE!!! ( pe care poate o va castiga sau poate nu). Rezultatul va depinde de votul cetatenilor din Tepu.
  Asa ca, cei care folositi termeni din istorie, mai treceti pe la dictionare!!

  1. Domnule, n-o fi ca in dictionar, dar are mult umor. Din pacate,umorul nu-l inveti din dictionar.
   Crede-ma, situatia e caraghioasa.
   Nu s-a gasit cineva cu domiciliul in Tecuci care sa conduca organizatia locala a PNL si care sa candideze la Primarie? Si niciun penelist din Tepu capabil sa fie primar, inafara de nevasta-sa???

 10. Tuchel a facut aceasi prostie ca Geoana si in politica prostia costa foarte mult. Ca sa nu mai zic ca lacomia macar nu ar trebui si afisata.

Comments are closed.