Web
Analytics
TECUCI

Candidatii la Primaria Tecuci – astazi Livia Chirilă – Video


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dlmQ3Nw-6G4[/youtube]

Livia Chirilă s-a născut la Timişoara în 1954, tatăl său fiind repartizat ca grănicer în acea zonă. Familia s-a reîntors la Tecuci în 1959. 22 de ani mai târziu Livia Chirilă termină Facultatea de Chimizare a Petrolului şi Gazelor din cadrul Institutului de Petrol şi Gaze Ploieşti. A lucrat în mai multe sectoare printre care industria petrolieră, fiind de profesie inginer petrolist, sănătate, industria celulozei şi a hârtiei. Din 2007 este comisar la Garda Naţională de Mediu (Comisariatul Judeţean Brăila şi în prezent la Comisariatul Judeţean Galaţi). De circa un an de zile este membru PRM.

Măsurile avute în vedere de Livia Chirilă
1.  Transparenţa cheltuirii banilor publici
2.  Luarea deciziilor de interes local numai după consultarea populaţiei
3.  Realizarea lucrărilor în oraş cu resurse şi investitori locali cu scopul de a crea locuri de muncă pentru tecuceni
4.  Realizarea lucrărilor de canalizare şi apă în cartierele care nu deţin aceste utilităţi
5.  Construirea unui depozit ecologic de deşeuri
6.  Amenajarea unui pieţe de gros pentru fermierii locali
7.  Reabilitarea termică a blocurilor
8.  Rezolvarea pe plan local a problemei câinilor fără stăpâne


23 comments

 1. pentru Parerolog
  cmpletare nla punctul 5- autoevaluare: in perioada cit am manageriat spitalul Transilvania am sponsorizat premii pentru copii premianti din Liceul nr. 2, Clubul Copiilor- cercul de pictura, biserica de la cimitir.

 2. Domnule Parerolog de Tecuci eu va raspund cu draga inima la intrebari dar nu vad ce profit am avea dintr-o autoevaluare care poate fi extrem de relativa functie de cit de critic este fiecare cu propria persoana si cu cei din jur.
  1. 9
  2. 7
  3. 2
  4. aici trebuie sa raspunda cei care chiar ma cunosc nu cei care si-au format parerea despre mine de la zvoneri si raspandaci.
  5. Presupun ca aici vreti sa stiti ce am facut eu cu mina mea nu ce am dat dispozitie sa se faca;nu prea mult.Am revenit in Tecuci la jumatatea anului 2010 si de atunci am participat doar la doua actiuni de voluntariat ( plantari puieti si salubrizari) si am stabilit cu o doamna profesor de la liceul 2 sa organizam o actiune de plantare a unei perdele forestiere in zona depozitului de deseuri Rates.Ajut in mod constant doua familii cu venituri foarte mici.
  6. Daca ma raportez la Fichi sau Tuchel atunci imi da cu minus.
  7. puncte slabe-am asteptari prea mari de la oamenii din jur
  punct tare- incerc sa privesc lucrurile si de pe pozitia celuilalt.
  8. 8
  9. 3 (dar nu mai rau ca la ceilalti)
  10. Cat circula pe jos, unde isi face cumparaturile, unde invata copii, unde isi face vacantele, ce gen de prieteni are, etc.

 3. Intrebare pentru autor: rontaim de trei zile trei videointerviuri si o compunere. Restul interviurilor unde sunt?

  1. Pentru Livia
   1. Ion Dănuţ Trandafir (PNG-CD), contactat telefonic, ne-a tinut o „pledoarie” precum ca, presa este principala vinovata de starea actuala a natiunii si a refuzat orice actiune in acest sens. E jenant sa intram in detalii.
   2. Samir Oanca (PP-DD), este in pregatire. A fost cel mai dificil videointerviu realizat. Prelucrarea acestuia a durat mai mult decat ne asteptam.
   3. Vasile Danaila-Pazvante (PV), prefera sa ne furnizeze un clip video prin staff-ul de campanie.
   4. Daniel Tuchel (USL), a acceptat sa fie postat un interviu realizat de o echipa intrena si a refuzat sa facem un videointerviu, asa cum am mai spus-o. Aceasta, spune dansul, la sugestia stuff-ului de campanie electorala.
   Noi relansam invitatia PROTECUCI:
   Realizarea unei dezbateri video, cu toti candidatii la fotoliul de primar, moderata de un realizator neutru, agreat de toate partile, ce va fi postat vineri 07.iun.2012, pe toate websit-urile media din Tecuci.

   1. Ar fi o idee dar nu cred ca vei avea succes(uri).Baietii nu se joaca ( cel putin o parte din ei); ei sunt disperati sa castige si au incredere doar in ,,metode” verificate.

 4. Daca esti singurica doamna Livia, pot sa te invit in oras la o plimbare, un suc, ce zici lasa un id de mess si vorbim, arati bine, ce zici ne cuplam?

 5. Nici nu puteam sa-mi inchipui ca poate fi atat de slaba, atat de lipsita de directie si fara vocabular minim la purtator. Poate a avut un moment prost!? Sau poate ca pana nu demult initiativa sau „nebunia” apartinea partenerului si ex doamna Ganea era doar prin preajma? Greu de zis.
  E clar ca nu poti face politica la 20, dar poti sa o incepi, poti urmari din umbra, poti invata… si este si mai clar ca nu poti intra in haina, in mintea, in gandirea politica la batranete (nu mai zic ca incepusem sa cred ca scapam de babornite) nici daca intentiile sunt mai nobile decat ale acestei doame careia de o vreme ii liseste domeniul de la 7 VACI. Sigur Livia Chirila vizeaza un post de consilier pe care desi nu-l va putea tine departe de grupurile de interese, il va putea vinde la fiecare sedinta de consiliu. Voturile in Consiliul local vor fi importante! Iar noi, ca prostii, votam inca o data o idee de bine pe care doamna Chirila o vrea doar pentru sine. Ne da cu „gaz” in ochi si cu „petrol” pe rana pana urca in caruta pentru ca oricum in viata nu a facut niciodata altaceva decat sa urmareasca CALUL, CALESCA sau VIZITIUL.

  1. Cine a spus ca doamna Livia este politician? A intrat in PRM doar in urma cu un an. Si trebuie felicitata pentru curajul de a intra in aceasta batalie.In ceea ce priveste interviul, el a fost luat dupa conferinta de presa in care PRM si-a lansat candidatii la primarie si consiliul local.Si trebuie remarcat ca fata de alti candidati ,la fotoliul de primar, care au refuzat sa de-a intreviuri, doamna Livia a acceptat si a raspuns spontan, fara sa ceara timp de gandire s-au sa se sfatuiasca cu sefii de campanie cum se intimpla la alte partide.

   1. Uitasem de jignirea cu ”babornite”.Nu stiu cum aratati dumneavoastra,dar doamna Livia, la 58 de ani arata
    extraordianar, este fermecatoare si cu un suflet curat.

    1. De ce n-ati spus ca o aduceam pe Cher sau pe Madona la Tecuci…daca tot nu conteaza mintea, forta si imaginea politica ?!…Chiar credeti ca e ultime femeiusca de pe malul puturos al Tecucelului ?
     Am o mare nedumerire totusi. Deschideti o linie SEX-OLINE? Daca da, se spune ca i-au placut mai multi, cu barba.

  2. Dom’Nicu se simte puternic excesul de „caroten” in comentariile domniei voastre . Orice pare sa fie impotriva emanatiilor portocalii este rau . „babornita” este si mamica ta si poate sa devina si nevasta ta (in caz ca ai una care sa te suporte). Oricum privind pe comentariile tale vad ca la fel ca primemanatul de la Cotroceni te pricepi la toate . Hai noroc si vorba lu’ Gheorghe .

 6. Este adevarat ca i-ati aplicat amenzi si primarului din Comuna Tepu ,actualul candidat al USL la primaria Tecuciului?

  1. Da, este adevarat ca am amendat Unitatea Administrativ Teritoriala Tepu, nu pe primar ca persoana fizica.

 7. Doamna are calitati, este agera si pare tenace.
  Nu ne-a spus nimic despre starea civila. Daca are un sot mafiot sau copii cheltuitori?
  Imi place ca o deranjeaza telefoanele cu interventii, dar a rezistat la vreunul? S-a remercat ca luptatoare impotriva coruptiei, in aplicarea politicii de mediu?
  Nota 7,75

  1. Da, am rezistat . Ultimul exemplu este amenda de 7500 lei noi data sefului depozitului de deseuri, dl. Scurtu( pentru incendiul pe depozit de la sfarsitul lunii martie)desi pentru el a intervenit fostul subprefect Tudorache( atunci inca in functie) cu care este ruda .

   1. Multumesc pentru raspuns. Daca nota vi se pare mica, sa stiti ca nu dau 10, nici 9.

    1. E bine si 7.75 ; e chiar prea mult din partea unui revoltat.Astept revizuirea notei dupa ce vei vedea si celelalte interviuri. Poate un clasament? Te prinzi?

     1. Stimată doamnă-dacă sunteţi dumneavoastră, doamna Chirilă şi stimate domnule Revoltat, scuzată să-mi fie intervenţia în dialogul dumneavoastră, dar mi se pare interesant… iar încercarea de a puncta candidaturile, mi se pare mai mult decât pozitivă… aşadar încerc şi eu să-mi spun părerea… mea…
      După cum am aflat şi noi, sunt şi candidaţi care refuză DIALOGUL REAL cu noi, alegătorii şi preferă monologul electoral… pe
      care-l practică cu succes… băgat pe sub uşă, burduşind cutiile poştale, prin intermediul tinerilor liberali… plătiţi şi ei… substanţial… din banii cui? Totuşi, pentru dumneavoastră domnişoară… doamnă…, în calitate de candidat care practicaţi, totuşi, două forme de dialog, interviul şi comentariile pe acest site… ceea ce este la fel de pozitiv ca şi dialogul deschis cu Revoltatul… spunea, că, vă propun o formă de autoevaluare, solicitându-vă următoarele (le-am solicitat şi celeilate contracandidate a dumneavoastră, dar… canci răspunsul…) :
      Pe o scară de la 1 la 10 apreciaţi criteriile enumerate mai jos şi detaliaţi punctele 7 şi 9 (câte o propoziţie simplă ar fi de ajuns).

      1.Studii.
      2.Experienţă managerială.
      3.Cum apreciaţi credibilitatea partidului care îl reprezentaţi .
      4.Cum apreciaţi credibilitate personală.
      5.Gradul de responsabilitate si implicare socială în cadrul comunităţii locale (ce aţi reuşit să faceţi pentru alţii?).
      6.Averea acumulată.
      7.Profilul psihologic. Menţionaţi măcar unul din punctele “slabe” şi unul din punctele “tari”.
      8.Programul electoral.
      9.Caracteristicile grupului de candidaţi pt. Consiliul Local pe care îi reprezintaţi.
      10.Un alt criteriu pe care îl propuneţi dumneavoastră.
      Oricum, eu vă mulţumesc pt. curajul şi deschiderea pe care alţi candidaţi nu le manifestă… părerea mea… sper ca dumneavoastră să fiţi curajoasă… până la capăt şi să nu vă vindeţi poziţia pe care, eventual o veţi obţine, prin votul NOSTRU… aceea de primar… sau, aceea de membru în Consiliul local municipal… şi să-mi răspundeţi la întrebări…. Cred că, o astfel de modalitate de „autotestare”, chiar dacă nu corespunde în totalitate, condiţiilor ştiinţifice pe care trbuie să le întrunească un test, corespunde cât de cât, nevoilor noastre, ale alegătorilor,de a avea repere de apreciere a candidaţilor… care fie vorba între noi, nu ne mai pot „uimi” cu supermanismele lor calităţi politice şi sociale… părerea mea, este că sunt toţi „o apă şi-un pământ”… pe ici pe colo, mai iţeşte capul, prin încercări timide, neconcludente, câte un candidat… care încearcă să ne transmită şi „altceva”…zic eu, aşa părerea mea…

 8. La fel de revoltat ca dumneavoastră de cei 22 de ani de pseudopolitică tecuceană! Faceţi o campanie pozitivă, mai activă, în toate cartierele oraşului, susţineţi-vă „echipa”… iar tecucenii vor decide… Provocaţi-i la „duel” ideologic pe contracandidaţii dumneavoastră care se ascund în spatele bannerelor, afişelor şi pomenilor electorale şi care nu au curajul ca, măcar, să acorde un interviu… darămite să particepe la o confruntare de ideii, în faţa tecucenilor… a cât mai multor tecuceni…dacă noi, alegătorii nu-i cunoaştem pe EI candidaţii, cum să-i votăm???? Probabil…ca „proştii”… vorba mucalitului Constantin Tănase….

Comments are closed.