Web
Analytics
TECUCI

Candidatii la Primaria Tecuci, astazi Anda Bourceanu – video


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6KNWZNNb7GE[/youtube]
Anda Bourceanu este candidatul Partidului Ecologist Roman la Primaria municiliului Tecuci.


11 comments

 1. De atata misoginism si rautate suntem satule,de fapt…. cred ca ne-am imunizat.Insa domnul cred ca a omis un lucru,publicitatea fie ea pozitiva sau negativa nu face decat sa starneasca curiozitate,interes….si poate cat mai multe voturi.

 2. Domnita (in coreana 숙녀 , pronuntat soong nyu; sau 여자 pronuntat agase) va fi cel mult o secretara acra. Nu simti in privirea ei si in sufletul ei nimic scos pe din-afara pentru oamenii, pentru orasul ei, pentru viata noastra comuna. Pacat de-atata osteneala cu vorbe de la tribuna si mare pacat de croiala asta suie si turtita a unei imagini a tanarului tecucean. Nu pot aprecia gestul nici macar ca pe indrazneala, pentru ca nu este un gest de curaj, ci de carierim si sigur, evident caz ego-inflated. CONCLUZIA AR FI CA, IN SOCIETATEA NOASTRA CAND BATRANII O DAU IN BARA SI TINERII FAC EXCT LA FEL, DACA NU MAI CU SARG.

  1. atata CINISM in vorbele tale vad ca ma face sa ma cutremur….. de ce nu ai tu curajul de a candida si aface ceva pentu orasul in care traiesti? Eu unul apreciez enorm pe cineva(ex.tanara de mai sus) care are curajul si intentia de a face ceva pentu altii. Las” ca mai bine e pentu tine sa continuam cu MONSTRII acestia politici care nu au facut nimic bun ptr. restul semenilor sai decat sa ii duca la o mare dezamagire si saracie pe cei care au avut incredere in ei. Poate si TU esti unul dintre CAPUSELE ACESTUI TECUCI CARE NU SE MAI SATURA SUGAND DIN BUNUL ALTORA…………..

   1. Mosu’ Nica a vazut de toate, Mosu’ Nica a inteles tot ce era de inteles din fapte de felul asta, Mosu Nica e sacarbit, e satul de lovituri, indiferenta si saracie… Mosu’ Nica te indeamna sa inveti, sa aduni langa tine oamenii, spiritul si calitatea. Mosu’ Nica te indeamnba sa sprijini pe cel mai bun atunci cand nu ai cum sa faci un astfel de rol social pentru ca ceea ce faci tu acum e joaca fetit-o si te poate costa mai tarziu. Dar daca poti trece atat de usor peste greselile tale de tinerete si te intareste in acelasi mod si dupa acelasi model ca cel in „exercitiu”… Sa fii bogata si politician in Tecuci iti doresc ! pentru ca respectata NU vei fi si nici fericita dupa simtul bun si precepte ale sfinteniei locului si pamantului.
    De ce nu ma-npinge necuratul la o madam farfuză (politica)? Nu-mi place sa ma-ncurc in minciuna si n-am gasit in Tecuci oamenii capabili si de bine, ci numai si numai lipiti, in simbioza cu vre-un interes sau o nevoie. Daca pentru tine poate fi magulitoare o candidatura slaba si parata, inca-o data sa fii sanatoasa, eu imi vad de lucruri mai proaste si mai puitin dragalase ca politica domniei tale.
    „Tu nici par pe piele n-ai/ Si vrei de la mine lana/ Nu te vezi ca esti nebuna ?” Sunt versuri din fabula – ” Broasca si elefantul” autor un rapsod popular. M-am gandit ca vei intelege mai bine din aceste versuri.

 3. Salut faptul ca, totusi, femeile incearca marea cu degetul, in campania asta electorala. Nu stiu cati sorti de izbanda au, dar, macar, mai anima un pic atmosfera electorala. Succes, doamnelor, si fie ca cel/cea mai bun/buna, sa castige!

 4. Cei mai mulţi dintre candidaţi refuză DIALOGUL REAL cu noi, alegătorii şi preferă monologul electoral… pe care-l practică cu succes… Totuşi, pentru dumneavoastră domnişoară… doamnă…, în calitate de candidat care practicaţi, totuşi, o formă de dialog, interviul, vă propun o formă de autoevaluare, solicitându-vă următoarele :
  Pe o scară de la 1 la 10 apreciaţi criteriile enumerate mai jos şi detaliaţi punctele 7 şi 9 (câte o propoziţie simplă ar fi de ajuns).

  1.Studii.
  2.Experienţă managerială.
  3.Cum apreciaţi credibilitatea partidului care îl reprezentaţi .
  4.Cum apreciaţi credibilitate personală.
  5.Gradul de responsabilitate si implicare socială în cadrul comunităţii locale( ce aţi reuşit să faceţi pentru alţii ?).
  6.Averea acumulată.
  7.Profilul psihologic.Menţionaţi măcar unul din punctele „slabe” şi unul din punctele „tari”.
  8.Programul electoral.
  9.Caracteristicile grupului de candidaţi pt. Consiliul Local pe care îi reprezintaţi.
  10.Un alt criteriu pe care îl propuneţi dumneavoastră.
  Oricum, eu vă mulţumesc pt. curajul pe care alţi candidaţi nu îl manifestă… părerea mea… sper ca dumneavoastră să fiţi curajoasă… şi să-mi răspundeţi la întrebări…

 5. Am aflat cati ani are. Dar cate clase? Are o meserie, cu ce se ocupa?
  Nota 6

  1. Am cerut un CV încă din ziua înregistrării videointerviului. Adică acum o săptămână. Câteva date am „pescuit” de pe pagina de facebook. Se pare că acea comunicare despre care vorbeşte în interviu este doar o lozincă. Parerea nostra…

 6. In ce context o fi cunoscut domnisoara oamenii de afaceri cu potential, ma intreb… =))

 7. „Foarte multe lucruri mă recomandă pentru această funcţie…” .. nu ştiu dacă tinereţea excesivă poate fi un atuu…nu sunt sigur de acest lucru,absolut de loc…comparându-vă experienţa de viaţă cu a celorlalţi contracandidaţi…mult mai şulfăniţi în ale vieţii…şi ale politicii…A face curăţenie în Tecuci,numai d.p.d.v. ecologic, cred eu,ar fi foarte puţin…Tecuciul are nevoie şi de o „curăţire morală”…chestia asta este foarte greu de realizat…Personal,nu cunosc decât foarte puţine date despre dumneavoastră…mi-e dificil şi să-mi dau cu părerea…darămite să vă acord votul meu…de ce nu trimiteţi un CV detaliat pentru a fi publicat ? Ne-aţi ajuta mult pe cei ,încă,indecişi…Bine ar fi ca CV ul dumneavoastră să fie însoţit şi de programul pe care vi-l propuneţi pentru realizare…amplu,cu ceva detalii… în faţa mea.cel puţin,aveţi avantajul,deocamdată,că nu reprezentaţi o reflexie a unui partid compromis iremediabil… zic eu…părerea mea…dar lipsa de substanţă a programului electoral,nu vă avantajează de loc…repet,părerea mea…şi este păcat…

Comments are closed.