Web
Analytics
TECUCI

UPDATE: Alegeri locale 2012 – rezultate partiale


Daniel-Tuchel_tecuci.eu

UPDATE 22:10 – Prezenţa la vot în municipiul Tecuci a fost de 52.2%. Cei 19.794 de tecuceni din 37.888 cu drept de vot, conform Prefecturii Galaţi, au decis să meargă duminică la urne. 56,4% dintre votanţi au hotărât că e nevoie de o schimbare în administraţia locală tecuceană şi i-au acordat încrederea candidatului USL, Daniel Ţuchel (11157 voturi). Pe locul al doilea s-a situat candidatul APP, Eduard Finkelştain (5778 voturi – 29%). Pe poziţiile trei şi patru s-au clasat liderul PP-DD, Samir Oancă (1209 voturi – 6.1%) şi candidatul Partidului Verde, Vasile Dănăilă Pazvante (1198 voturi – 6.05%). Ultimii în această ierarhie sunt Livia Chirilă – PRM (216 voturi – 1.09%), Anda Bourceanu – Partidul Ecologist (148 voturi – 0.75%) şi  Ion Dănuţ Trandafir – PNG-CD (88 voturi – 0.4%). În ce priveşte Consiliul Local USL a obţinut 10956 voturi, APP 4812, PP-DD 1747, PV – 1057, PRM 402…  Conform preşedintelui Biroului Electoral Tecuci, Maria Vlavian Gurmeza, formaţiunii USL i-ar reveni 11 mandate, APP 5, PP-DD 2 şi PV 1.

Potrivit numărătorii parţiale paralele a USL, primăria municipiului Tecuci a fost câştigată de Daniel Ţuchel (USL), cu 60 la sută. Ţuchel, care până acum a fost primarul comunei Ţepu, l-a învins pe primarul Tecuciului, Eduard Finkelstain, cu 30 la sută, mai arată calculele USL. Acesta din urmă a confirmat faptul că „sunt în urmă detaşat de contracandidatul meu… este un curent politic nefavorabil, deşi eu ca primar am muncit din greu”. Întrebat dacă va mai rămâne în politică, Eduard Finkelstain a spus că „acum, la cald, nu prea mă mai tentează!”.  Daniel Ţuchel nu a dorit să comenteze deocamdată, rezultatele  aşteptând finalizarea numărării voturilor din toate secţiile de votare ale Tecuciului. (Maria Măndiţă)


73 comments

 1. ”ATITUDINE” și curvăsăreala politică…–PAMFLET

  În 2004 la Galați s-a luat hotărârea de către tov. Nica să nu i se mai permită primarului Lazăr să mai candideze la Primăria Tecuci. Atunci PSD-ul a aruncat în joc un candidat care era definit ca pierzător din start. Primarul Lazăr în funcție, deși îl însoțea în campanie pe candidatul ”iepuraș”, de fapt îi făcea anti-campanie respectivului, pentru că el bătuse deja palma cu candidatul părții adverse în cazul respectiv, Eduard Finkelștain- consilier PD în funcție. ”Prețul vânzării”–voturile consilierilor E.Finkelștain și Cristinel Basalic pentru trecerea unei ultime hotărâri care însemna pentru Lazăr onorarea unui business pentru care luase aldamașul (comision, șpaga) de la un personaj bine-cunoscut în oraș, care-și are sediul firmei în Cuza-Vodă.
  Această întâmplare o putem numi ”păcatul originar”, sau ”otrava originară”, ori ”veninul inițial” care în timp și-a continuat evoluția tăcută, perversă și letală.
  În primul mandat al domnului Finkelștain tata Lazăr și fiul Edy, care înainte fuseseră inamici politici ireconciliabili în CL, devin subit în mandatul 2004-2008 ”tată & fiu” politic, înțelegându-se de minune și colaborând fructuos, deși în continuare erau oficial adversari politici.
  Iată că lucrurile au evoluat, suntem în 2012. Bătălie politică mare, ”luptă crâncenă”! Circul politic merge mai departe, dar circul este pentru populime, în culise se lucrează. Tecucenilor trebuie să li se dea pâine și circ! Oficial echipele se aliniază la start : pe de o parte outsider-ul cu ”staff-ul” la București–care nu-i permite să dea interviuri–resurse fără număr, cocoțat pe valul politic al USL (născut cu forcepsul la Tecuci) dar care, ca produs comercial dă bine, deși are în structura sa două componente care în mod firesc și natural dau reacție toxică adversă. De cealaltă parte primarul în funcție, cu toate promisiunile bifate de pe programul anterior de campanie, cu sistemul administrativ la îndemână, cu resurse acumulate în două mandate, dar care își pune ca șef de campanie un personaj ce putea fi șef de campanie pentru o reclamă comercială de șosete pentru desculți! Când pleci într-un război așa de mare și-ți pui ca și comandant de oști un ”soldat” care nu știe unde-i stânga și unde-i dreapta, căutând disperat ”la dreapta-n prejur”(sic!) dar care are ca cea mai importantă calitate a sa faptul că te urmează ca un câine oriunde, asta înseamnă că nu-ți dorești să câștigi! Atunci se explică relativ ușor non-combatul dl. Finkelștain (și mă refer la lipsa de reacție din episodul ”panouri instalate ilegal pe domeniu public și care afectează grav circulația rutieră!”, dar mai ales față de dovezile-filmările-de necontestat cu momentele oferirii mitei unor votanți la secțiile de votare de la școlile nr. 1 și 2 din oraș) care a adunat în oastea sa viteji ”renumiți” ca Mihăiță Cristinel Basalic–războinicul luminii, Ani Dumbravă–amazoana războinică și marele strateg al gunoaielor Liviu Butunoiu.
  ”Ceva e putred în Danemarca!”… pentru că toxina primită la început a evoluat și-a infestat totul. Candidatul din pol position își trădează echipa, pe care o aruncă în neantul răzbunărilor și-al viitoarei vânători de vrăjitoare și face ”blat” cu concurentul. Veți întreba de ce? Care este scopul? Să le luăm pe rând :
  – vom vedea că personajul Fiki-șpagă, cel pe care adversarii îl acuzau c-a încasat comisioane, că s-a îmbogățit, așa cum ne-a intoxicat partea adversă în campanie, nu va păți nimic, nu vor exista dosare și totul se va stinge de la sine.
  – câștigă outsiderul! Lovitura este ca la domino, cade Eduard Finkelștain, se pierde colegiul deputatului Mircea Toader. Și iată că Edy primește trei premii:
  premiul I : garantarea imunității;
  premiul II : își plătește polița lui M. Toader (”îl face” pe deputat, pentru că i-a tăiat salariul cu 25% în 2010–și prin amabilitatea dl. admin care poate mă ajută și postează direct linkul, vă rog să lecturați acest articol
  premiul III : își continuă traseul politic la alt nivel– facem pariu că va fi următorul deputat în actualul colegiu al dl. Toader, având sprijinul primarului ales Țuchel?
  Dar toate acestea au și un revers mai puțin plăcut: trădarea echipei din jurul său, unii dintre ei într-adevăr profitori, dar alții care chiar au crezut în idei, principii,ș.a.m.d și care au fost aruncați ca hrană la lupi, pentru a satisface setea de răzbunare a actualilor învingători.
  Iată că asistăm iarăși la o falsă competiție, la un ”blat” nenorocit în care soarta comunității noastre este hotărâtă în spatele ușilor închise, care a dus la acceptarea cumpărării voturilor și a întregii mascarade și desfrâu electoral în care toți neplătitorii de impozite și taxe în Tecuci, toți fomiștii, toți iresponsabilii s-au ”vândut”, acestora fiindu-le indiferent ce se întâmplă de mâine încolo și unde tecucenii adevărați au fost descurajați să participe la vot de hărmălaia și dezordinea create intenționat la secțiile de vot.
  Iată că legenda edilului premiat pentru realizări pică la primul examen de onestitate, corectitudine, de implicare și de loialitate față de proprii cetățeni. S-a instalat printr-o trădare și pleacă prin alta! O fi blestemul orașului să se facă experiențe pe noi, să fim folosiți precum cobaii pentru confirmarea reflexelor de foame, frică și credulitate? A ajuns politica strict un act comercial, în care cine are bani alunge și mare politician, cine are tupeul și inconștiența să folosească astfel de arme este declarat învingător? Vom vedea.
  Dumnezeu să ne păzească!

  1. Oare, Finki chiar crede şi speră în sprijinul lui Ţuchel, la toamnă… pentru deputăţie? Credeţi că “divorţul” PSD ului de USL şi, implicit desfacerea alianţei USL iste va începe aşa de repede… înainte de legislative? Atunci cum rămâne cu “cărţile făcute” între Ţuchel şi Butunoiu… înaintea alegerilor locale?
   Este clar că alianţa de conjunctură, USL-ul nu va rezista prea mult timp… totuşi… După aceste întrebări, încerc şi eu, aşa câteva răspunsuri modeste la întrebările dumneavoastră, retorice, de sfârşitul comentariului plin de adevăr, pe care l-aţi postat aici, “A ajuns politica strict un act comercial, în care cine are bani alunge și mare politician, cine are tupeul și inconștiența să folosească astfel de arme este declarat învingător?” Personal, cred că acest lucru se întâmplă de la începutul anilor ’90, atunci când a început sedimentarea clasei pseodopoliticienilor în România… Partidele politice au devenit adevărate SRL-uri, iniţial, ulterior transformându-se în adevărate societăţi pe acţiuni… iar acum de când cu intrarea în U.E., unele partide, mai mari, cu o putere economică, peste celelalte, se transformă, încet, încet, în adevărate societăţi pe acţiuni, transfrontaliere, de tipul multinaţionalelor… cu toate implicaţiile de ordin politic, social, economic şi de altă natură… Cel puţin dacă” afară” această metamorfoză se derulează, sub o oarecare “acoperire”, la noi, nesimţirea şi infatuarea politicienilor ajunge la paroxism.. EI nu au numai tupeul, aşa cum afirmaţi dumneavoastră, ci, îndrăznesc să afirm că, toate acţiunile LOR se derulează în mod CONŞTIENT şi inteligent… părerea mea…
   Într-adevăr, “Dumnezeu să ne păzească!”… de ceea ce va urma, dacă, noi societatea civilă nu vom reuşi să coagulăm toate energiile pentru a contracara acţiunile LOR făţişe de acaparare a puterii politice…

  2. ati mai uitat sa bagati in ecuatie si cine intra in CL :
   – Ex- primarul si vice-primarul de a caror barbatie ne cam indoim, mai ales ca prin dulapurile de la primarie au cel putin cate un schelet ascuns si nu stiu cum sa scape el ( ele );
   – o doamna stomatolog care acum o luna nici macar nu ere in PDL;
   – Un fost domn ofiter care are o fica director pe la Agentia pentru turism si care atarna de un fir de par sa nu fie zburata din functie;
   – Si un pion otravit de la UNPR, care toata campania a stat ascuns si mai are si ceva contrate de pus termopane cu primaria.
   Atunci cine face OPOZITIE ?

 2. Un mare om politic spunea:”Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta”
  În opoziţie, partidele au luat răul obicei să promită lucruri irealizabile. Alegătorii naivi cred în discursurile demagogice, se lasă manipulaţi şi cumpăraţi pe mai nimic şi oferă votul lor celor care ştiu să-i amăgească mai repede. Veniţi la putere, mulţi politicieni uită promisiunile, ceea ce provoacă, odată în plus, confuzie şi dezamăgire. Este clar un lucru: partidele politice româneşti au o anumită optică în opoziţie şi altă optică la putere. Dezacordul a creat dezamăgirea pe care o înregistrăm azi ca un fenomen de opinie publică, nu mai conteaza oamenii, omul sau faptele, conteaza doar schimbarea.
  Cei care deţin puterea uită care este menirea lor şi care sunt aşteptările celor care i-au ales în funcţiile publice de care pot profita acum. Oamenii simt nevoia unui regim de stabilitate şi certitudine în locul regimului bazat pe combinaţii politice nefaste. Oamenii s-au saturat de corupţie şi minciuni, de sărăcia şi nesiguranţa care le afectează viaţa. Vor altceva-SCHIMBARE.
  Trăim într-o societate bolnavă dominată de mizerie, nepăsare, agresivitate. Incertitudinea şi nesiguranţa ne apasă tot mai mult. Nu găsim înţelegere şi compasiune pentru nevoile noastre. Nu dorim să oferim altora sprijinul pe care ni-l cer. Nu mai avem respect faţă de ceilalţi şi faţă de noi înşine. La ce ne-ar folosi? Nu mai avem timp pentru noi şi pentru copiii noştri. Suntem într-o cursă a supravieţuirii. Suntem disperaţi, nefericiţi şi, uneori, patetici. Nimănui nu-i pasă. Incompetenţa şi suficienţa sunt ridicate la nivelul politici.Stau si ma intreb, ce va deveni Tecuciul, cum se simt cei care au cumparat voturi, dar mai ales cei care s-au lasat cumparati. Nu e greu să dai bani, mai ales dacă nu sunt din buzunarul propriu, pentru a „motiva“ persoana să facă ce îi comanzi. Dacă tot nu vrea, se pot enunţa şi ameninţări. Chiar nu va sunt cunoscute aceste lucruri?……….
  Se spune ca: ”Daca vrei sa faci pe cineva bogat, nu-i spori puterea ci ia-i din dorinte.”…… Tecuceni, noi ce-am facut?

  Gânditi,analizati,judecati.

  1. @Atitudine
   In zilele acestea nu am “taiat” decat necomentariile. Adica injuraturi, calomnii si afirmatii fara sens. Daca nu este postat, e mai mult ca sigur ca nu a ajuns la aprobare. Va rugam sa-l repostati. Eu incurajez pe toti cei ce doresc sa se implice in viata comunitatii. Chiar daca, o fac, deocamdata, prin comentarii.

 3. raspuns pentru Simplu cetatean:
  Nu sunt partizanul nici al fostilor primari -Lazar sau Finkelstein dar nici al actualului primar nou ales. Dar daca tot ai amintit de dl. Lazar, hai sa fim corecti si sa spunem ca pe timpul dl. Lazar nu exista posibilitatea accesarii de fonduri europene pentru rezolvarea diferitelor probleme legate de comunitate.Parerea mea. Deci comparatia nu isi are rostul.
  Singura realizare din ultimii 8 ani,pe care eu sincer o apreciez, este Piata agro-alimentara. Doar atat. Privind lista insirata de tine ,nu doream, dar ma vad fortat sa fac o comparatie (bineinteles respectand dimensiunile de marime) intre Tecuci si Liesti : si Liestiul are scoli reamenajate la standarde si ESTE COMUNA; si Liestiul are teren de sport (micut cei drept) si ESTE COMUNA; si Liestiul are un mic parculet amenajat si ESTE COMUNA(si nu ti se caca ciorile in cap !);si Liestiul are sediul Primariei reamenajat si ESTE COMUNA ! Lista ar putea continua.
  Si iti mai spun doua secrete : primarul de acolo nu a avut sprijin de sus, fiind de o alta coloratura politica decat portocaliu; si toate realizarile enumerate de mine au fost facute in doar …4 ani. (Pe cand Fichy a avut in spate toata ciuma portocalie Udrea-Boc-Basescu). Poate este putin fortata comparatia, dar asta mi-a venit in minte acuma.
  Sunt atatea comune in jurul Tecuciului cu retea de apa potabila curenta, cu retea de gaze. Oare Fichy de ce nu a facut proiecte pentru a reamenaja sediul Primariei, al Policlinicii, pentru a introduce retea de apa si gaze,precum si canalizare in cartierele Satu Nou, Balcescu , Cernicari. Astea sunt adevaratele probleme ale tecucenilor nu modernizarea Politiei Comunitare si a cimitirului. Si apropo -tu spuneai de cimitirul-reabilitat si modernizat(sistem de canalizare si iluminat)- dar ma intreb la ce au nevoie mortii de canalizare , pe cand noi ,vii,ne spalam la lighean iar necesitatile fiziologice le facem in fundu’ curtii – in acest secol 21 in care vorbim de evolutia tehnologica, de gadget-uri, etc. Si eu vroiam sa spun sa lasam noul primar sa-si faca treaba si abia peste 4 ani fie sa-l felicitam, fie sa sarim la gatul lui cu intrebari de genul- de ce nu a-ti facut aia,sau cealalta. NU MAI RASPUND LA NICI UN FEL DE COMENTARIU.

  1. Pentru a fi drepti, sa ne amintim ca Piata agro-alimentara este facuta in vremea lui Lazar si a regretatului Alionte, care era un bun gospodar. Cu fonduri europene, pe vremea lui Lazar s-a amenajat un centru social in spatele Casei de Cultura, unde oamenii mai saraci mananca si, daca nu ma insel, unii sunt gazduiti.
   In schimb, Finkelstain a rezolvat problema apei, care curge permanent. Sper ca Tuchel sa nu introduca estrictii la apa.

 4. PENTRU SIMPLI CETATEAN
  Ce-a facut primarul FinKelstain?
  -3 scoli noi (1,4,,6)????
  PAI CE, NU ERAU … ERAU CA CEAUSESCU LE-A FACUT NU EL
  -3 scoli reabilitate complet(sc.2,11 si 7)
  HA HA HA E USOR SA REABILITEZI SCOLI CU BANII INSPECTORATULUI….
  -la celelate scoli reparatii generale(banci noi,parchet,acoperis,termopane, incalzire centrala}Obs. Pe vremea lui lazar ploua in scoli si elevii tremurau de frig, stateau imbracati cu haine de iarna .
  POVESTI DE ADORMIT COPII ….. DE PARCA TU NU MATURI SI VOPSESTI IN CASA TA MEREU
  -5 gradinite noi CORECT DINTRE CARE 4 PARTICULARE
  -2 gradinite in constructie CU TERMEN DE FINALIZARE 2024
  -9 terenuri de sport reabilitate FACUTE UNDE? UNUL E A LUI ROMEO SI UNUL A LUI EDY CACESCU CELELALTE SAPTE SUNT PE HARTIE IMPREUNA CU MARETUL STADION MUNICIPAL
  -locuri de joaca pentru copii , CARE COPII, ALA E LOC DE JOACA LA LICEUL AGRICOL, LANGA SOSEA?
  -locuinte sociale LA UNITATEA MILITARA??? UNDE AU STAT 3 ANI DE ZILE ROMII , PARCA ERA GHETOU
  -apartamente ANL CARE STAU SA SE DARAME, CADE TENCUIALA AU EGRASIE, SI IN JURUL LOR E INFECT
  -casa de cultura,piete reabilitate si modernizate,EI AICI E PUTIN ADEVARAT ….. DAR TAXELE DIN PIATA NU SUNT SI ELE MODERNIZATE? S-AU SCUMPIT DE 8 ORI…..
  -sistem de iluminat public performant REALIZAT CU FIRMA LUI ELENA UDREA DINTARGOVISTE
  -locuri de parcare FACUTE PE TOATE STRAZILE CONSTRUITE DE CEAUSESCU DIN CENTRUL ORASULUI ….. HALAL PARCARE
  -strazi reabilitate si modernizate (in urma dezastrului de la inundatii} CARPITE
  -cimitirul-reabilitat si modernizat(sistem de canalizare si iluminat)SA ILUMINEZE CARTIERELE SATUL NOU , CRIVITENI SA TRAGA CANALIZARE LA OAMENII VII SI DUPA AIA LA MORTI………
  -modernizare si dotare Politie Comunitara,,,, HA HA HA LEA CUMPARAT APARATE FOTO SI IN LOC SA SLUJEASCA SIGURANTA CETATEANULUI STAU LA PANDA CU APARATUL FOTO IN MANA SA VADA DACA NU PARCHEZI PE INTERZIS SA-TI TRAGA O AMENDA ….. ASTAI MODERNIZAREA
  -sisteme monitorizare video,HAI FITI SERIOSI , MONITORIZARE, SA MONITORIZEZE TECUCELUL SA NU NE IA IAR APA SAU SA MONITORIZEZE ACHIZITIILE PUBLICE SA VEDEM SI NOI CINE NE FURA BANII….. Ah
  Mai stiu ca existau strazi care nu aveau gaz metan si acum da.DA ASA ESTE STRAZILE DIN SATUL NOU AU GAZ PROMIS DE FOSTUL PRIMAR INCA DIN 2008 …. BUNE REALIZARI
  Etc.Parcul de pe Bulevard-de neuitat.PAI DA …… IMI ADUC AMINTE CUM ERA PRIN 98 ……MAI TREBUIE SA MUNCEASCA VRO 5 ANI SA FIE LA FEL

  HAI SA FIM SERIOSI DOMNILOR…. A FACUT SI FIKI CEVA,CEVA ….. DAR FOARTE PUTIN SUNTEM IN URMA CU MULT FATA DE CELELALTE ORASE DIN TARA … MA REFER LA ARDEAL….. CAND TREC OITUZUL PARCA SUNT IN ALTA TARA ….. BRAVO ARDELENILOR……

  1. Bine documentat comentariul dumneavoastra! Zic eu ca ,de acum incolo,nu ar trebui sa mai asteptam cate 8 ani pentru a constata realitatile tecucene…dimpotriva,la cel putin 3 luni,sa vedem “public” ce va face actuala administratie locala pentru oras si cetateni…altfel,ar insemna sa perseveram in greseala…si nu ar fi deloc bine…zic eu…parerea mea…

 5. mai fratilor,ce tot atatea vorbe,ce au pierdut tecucenii??si eu sunt tecucean,spuneti-mi si mie ce am pierdut,ca sa stiu.si daca tot se gaseste unul destept,sa-mi spuna si ce am castigat la alegerile trecute?lasati omul sa-si faca treaba,sa arate de ce an stare.una-doua,gata,a iesit tuchel primar a intrat moartea in oras.nu o fi el dracu asa negru…poate o fi gri…poate alb…si daca iesea oanca,eram destepti?castigam ceva?nuuu…tot prosti eram.am fi fost destepti daca iesea finkenstein,presupun.uite ca am fost destepti opt ani de zile si probabil ne-om fi saturat de bine.acu…asta este…soarta

 6. Un subiect interesant de discutie – prezenta de”19.794 de tecuceni din 37.888 cu drept de vot”.Si recensamantul spune ca suntem doar 31.000. de locuitori cu totul.

 7. Domnule admin aş avea rugămintea să puneţi nişte link-uri pe acest site, cu legea administraţiei locale şi legea funcţionarului public. Că poate aşa, citindu-le mulţi din cei ce postează nu ar mai face scurtă la degete să tasteze de pomană idei şi păreri rupte de realitate. Plus de asta, edilii în frunte cu primarul îşi pot da seama uşor că tecucenii par a fi o turmă care dau din gură şi doar atât. Şi ajungem de unde am plecat, adică iar nimic pentru oraş şi pentru cetăţeni, ci doar pentru EI. Pentru cei care vorbesc de găştile de funcţionari din primărie, le pot săune că tastează de pomană, legea nu permite schimbarea lor de către nimeni, decât dacă încalcă legea. Şedinţele consiliului local sunt OBLIGATORIU publice, poţi merge ca cetăţean să asişti la ele. Orice contract pe care îl aprobă consiliul local este de natură publică, adică ai acces şi tu ca cetăţean să vezi ce scrie în el. Ca cetăţean ai dreptul şi poţi întreba şi afla tot ce se întâmplă în primărie, deci când o să citesc postări scoase din străfundurile luminate ale bizonului carpatin, educat la televizor, o să-mi iau libertatea să-l trimit pe autor la origini. Şi vă anunţ de pe acum, că primarul împreună cu consilierii, au contactat deja nişte babe ghicitoare, care să le dea în cărţi şi în bobi, să afle ce dorinţe au cetăţenii care iau ales! Cetăţeanul se află prezent în primărie prin consilierii aleşi şi prin primar, nu prin funcţionari. Nu-ţi convine ceva sau doreşti ceva dute grămadă peste primar şi peste consilieri, nu sta la uşă, adu-i aminte că se află în slujba ta, că el îţi ţine locul acolo, nu este un boier de la conac. Nu discuta cu funcţionarii din primărie, că aceştia sunt echipa de lucru a primarului, că doar nu o să stea el să facă hârţogăraie. Întreabă şi alte persoane dacă te simţi nedreptăţit, sau dacă nu cunoşti legislaţia. Dacă taci ca mutu din fudulie, vei rămâne doar cu bombăneala în barbă şi cu isonul ţinut de cei cărora le vei povesti ce ai păţit, dar care vor fi la fel de nepricepuţi în legislaţie. Deocamdată acceptăm ca noua echipă de la primărie, să aibă un respiro până pe data de 1 septembrie a.c. să se poată organiza. După aceea vom vedea cu siguranţă primele acţiuni edilitar-gospodăreşti. Sau nu vom vedea ?! Ultima propoziţie am scris-o doar aşa spre oftica “talibanilor” usl-işti!(sic) Să moară Veta că iar s-a’nfundat chiuveta!

 8. Dar ce facem cu clanul Popovici de la primarie , domnule Tuchel ai dat la pace cu ei?

   1. Aveti si un comentariu sau aranjati “guverne” din umbra? Credeti ca asta preocupa pe tecuceni?

 9. Buna ziua,
  Vreau sa fac si eu cateva precizari:
  – trebuie sa privim problema prin prisma celor 8 ani ,in care Tecuciul a fost condus de primarul “Mustache”, o perioada in care se puteau obtine cu mult mai multe realizari decat niste floricele in centrul orasului si eventual niste pavele puse. La prima impresie orasul arata “ingrijit”, dar repet pe parcursul a 8 ani doar atat? Ipotetic vorbind- daca maine s-ar repeta evenimentul nedorit din septembrie 2007,(inundarea orasului) ce ar ramane din realizarile acestor 8 ani ? NIMIC, NIMIC, NIMIC SI IAR NIMIC !!!!!!!!
  Ar fi trebuit sa ramana o retea de canalizare, o retea de apa potabila, o retea de gaze, etc…care chiar puteau fi facute in acesti ani. Dar ce sa sa faci cu un primar puturos ?
  Se aminteste pe forum de lipsa canalizarii in cartiere mai indepartate (Balcescu, Cernicari, Satu nou), dar nu exista canalizare pe strazi situate la doi pasi de CENTRUL orasului !!!
  – bani publici cheltuiti aiurea : locuri de joaca amplasate langa alte locuri de joaca; pentru ce trebuia Primariei(primarului) o Skoda Oktavia, daca mergea in Logan il zdruncina la coaste?
  – de multe ori “RUSINE” pentru patronul radioului local- dl. Pohrib, un om pervers si dubios.
  -tin sa felicit si eu reusita domnului Tuchel, urandu-i pe aceasta cale spor la treaba si asteptam rezultatele !

  1. daca te cheama DORU 2 sa stii ca nimai locul 1 se premiaza.te pupa tati

  2. Ce-a facut primarul FinKelstain?
   -3 scoli noi (1,4,,6)
   -3 scoli reabilitate complet(sc.2,11 si 7)
   -la celelate scoli reparatii generale(banci noi,parchet,acoperis,termopane, incalzire centrala}Obs. Pe vremea lui lazar ploua in scoli si elevii tremurau de frig, stateau imbracati cu haine de iarna .
   -5 gradinite noi
   -2 gradinite in constructie
   -9 terenuri de sport reabilitate
   -locuri de joaca pentru copii
   -locuinte sociale
   -apartamente ANL
   -casa de cultura,piete reabilitate si modernizate,
   -sistem de iluminat public performant
   -locuri de parcare
   -strazi reabilitate si modernizate (in urma dezastrului de la inundatii}
   -cimitirul-reabilitat si modernizat(sistem de canalizare si iluminat)
   -modernizare si dotare Politie Comunitara
   -sisteme monitorizare video,
   Mai stiu ca existau strazi care nu aveau gaz metan si acum da.
   Etc.Parcul de pe Bulevard-de neuitat.
   Poate ne spui si tu ce-a facut Lazar? Stiu ca nu exista niciun cos de gunoi pe strada si…. Dar ce-a facut D-l T. in satul lui?

 10. E mare pacat ca sustinatorii lui Finkelstain nu stiu sa piarda cu demnitate. E prea mare diferenta de voturi pentru a putea vorbi de frauda la alegerile locale. Sa nu uitam ca Finkelstain este membru al PARTIDULUI DEMOCRAT-LIBERAL, iar rezultatul obtinut de el la Tecuci se inscrie in trendul national. La nivel national, PDL-ul a pierdut alegerile, iar USL-ul a obtinut o victorie zdrobitoare. Cei care afirma ca tecucenii s-au vandut pentru 50 sau 100 lei, le aduce o mare jignire acestora.

 11. Pastrati sprayul de muste pentru a indeparta bazoiul care tocmai s-a instalat la putere…pacat ca nu va va ajuta la nimic.V-ati lasat cumparati si astfel puneti pe jar pielea a cca 42 000 locuitori.Dare de mita scrie pe fruntea minunatului primar,luare de mita pe cea a zecilor de ipocriti care s-au imbulzit la vot.Rusine tecuceni!Praful se alege de acest oras care abia incepuse sa arate cat de cat mai bine.

 12. Mai Oameni Buni, citesc comentariile voastre si ma uimesc , Voi traiti in Tecuci? locuiti in Tecuci ? De ce va dati cu parerea despre unul despre altul cand in Tecuci de opt ani nu s-a intamplat nimic….. Care sunt realizarile MARETE ale fostului primar ???? A varuit macar Primaria ? a facut curatenie in primarie de corupti? ne-a ajutat cu ceva pe noi cetatenii? Eu locuiesc in acest oras de 42 de ani , dar primar mai slab ca Fikenstain nu am avut niciodata, incepeam sa-l regret pe dl. Lazar …. singurul lucru bun pe care la facut Fikenstain a fost sa asfalteze si sa paveze strazile pe care locuiesc MEMBRI PDL … dar numai ei traiesc in orasul asta? Va uimiti ca la batut Tuchel !!!! era de asteptat ….se stia dinainte…daca nu era Tuchel il batea altcineva ….. a am uitat mareata realizare a fostului primar a fost sa faca din centrul orasului o MARE PARCARE CU PLATA……. asta ne trebuia noua tecucenilor?????
  noi nu avem apa curenta in satul nou – criviteni nu avem canalizare in satul nou – criviteni – balcescu si alte cartiere ……….. si fostii ne pacalesc ca avem oras European?
  si noi tecucenii traim ca in epoca primitiva! cari apa cu galeata de la fantana……. dar platim impozite mari, platim cea mai scumpa apa din Moldova….la gunoi nici nu mai spun….. asa ne trebuie .. ne meritam soarta …. noi ne-am facut-o ….. dar una peste alta ii dorim mult succes domnului Tuchel… multe realizari pentru Oras…. sa dea Dumnezeu sa realizeze ce altii nu au facut ……. si peste 4 ani NE VEDEM LA VOT….. cam asta e .

  1. daca asfalta numai strazile de care spui avea el 50% iar taranu ramanea la tepu

 13. Buna ziua!
  Unde sunt acum contestatarii?!?
  S-au ascuns de frica….ar merita ca POHRIB si postul lui pupincurist sa emita de undeva din beciurile de la Gherla, Felicitari castigatorilor, felicitari dl. Tuchel
  Respect invinsilor, respect Finchelstain
  Rusine Cazacu pentru gestionarea unei campanii electorale de kkt
  Iar fostii catzei ai lui Pazvante, care au pierdut urma osului aruncat de stapan…..adulmeca hulpav o ciosvarta de la primarie(gen Viorel Batlan zis HAPLEA-dupa nume si persoana)=INFECTI!!
  Spor la treaba tecuceni….ca de asta avem nevoie….

  1. Iata ca, ceea ce am intuit inca din timpul campaniei se adevereste. Toata lumea doreste sa se scrie doar de bine despre formatiunea sa: OBLIGATORIU. In vremea in care articole critice la adresa fostei conduceri curgeau zi de zi, nu se prea inghesuiau acesti postaci sa ia atitudine in mod deschis si civilizat. Acum, cand oricine ar indrazni sa scrie ceva mai critic, au o puternica zvacnire de concitadini plini de patriotism local. Pai, daca o faceti din an in Paste, e regretabil ca analizati asa de “amoarea artei”. Si acum decideti din umbra, cine pe cine mazileste, cine pe cine aresteaza, cine e destept si cine prost… Mijloace tipic comuniste. Si apropos de cei care acum sunt tecuceni veritabili: Nu prea v-am intalnit la evenimentele culturale in ultimii doi ani… Dar observ ca afisati o grija de doi banuti cand e vorba de actul cultural. Curat, murdar!
   Si, dupa cum faceti analize si dati verdicte, ar trebui sa va conteste toti cei care nu v-au votat. Cam cati credeti ca sunt? Faceti publice masurile ce le ve-ti lua impotriva celor care vor fi contestatarii DV in urmatorii 4 ani. Si asumativi-le. Dar, spre norocul celor cu vederea incetosata de politica, tecucenii sunt crestini si rabdatori, chiar si cu cei care-i calca in piciare si-i umilesc.
   Sau poate doriti sa ne faceti binele cu forta…

 14. Nu a facut nimic domnul Finkelstain ptr. Satu Nou, Cernicari si Criveteni, unde a ramas ca in Vestul Salbatic(fara canalizare, apa curenta, gaz sau canalizare…).
  Asa ca nu vad nici o probl. in aceasta schimbare. Mult succes noului Primar.

 15. Eu nu stiu cum a castigat acest parvenit pentru ca 9 tecuceni din 10 is dezamagiti de rezultate si toti spun ca au fost facute manevre si voturi cumparate.
  Tuchel a castigat pe mana acelor “oi” care s-au vandut pe 50lei. Acele “oi” vor ramane fara blana pana vor deveni “caini”
  Tecucenii nu-l vor pe acest “om” la conducerea orasului! E strigator la cer ce se intampla!
  NU am crezut ca in anul 2012, un OM valoreaza doar 50lei.
  RUSINE celor care s-au vandut!!!
  Alegeri CUMPARATE si nu castigate!

  1. Totusi, nu exista, pana in acest moment contestatii ca alegerile au fost fraudate. Diferentele sunt prea mari ca sa existe asemenea suspiciuni. Prin urmare, trebuie sa procedam si noi “americaneste”: Invigatorul competitiei este primarul tuturor, iar noi va trebui sa-i recunoastem victoria si sa-l felicitam. Asa e democratic si civilizat.
   Chiar daca, si de-o parte si de alta, perdanti sau invingatori, or mai exista inflacarari, rationamente nu tocmai corecte, patimi si vendete.
   Pana la urma, cred ca cel mai important este sa progresam, nu individual ci impreuna. Vorba lui Creanga: “N-ar fi rău să fie bine …”

   1. Într-adevăr,”n-ar fi rău să fie bine”, dar… zic eu, părerea mea… ESTE EXCLUS! Argumentele, cu acordul dumneavoastră, într-un “răspuns” mai amplu… ulterior… Şi mai zic eu, aşa mai “de la ţară”… şi mai puţin americăneşte, că de felicitări, masă şi dans, vor avea grijă cei care s-au coalizat în ceea ce se numeşte USL, cei care… cred ei… au învins… De fapt, USL-ul a învins, în Tecuci şi în toată România… pe cine? Pe pedeleii mârşavi, care le-au oferit pe tavă această posibilitate prin măsurile de genocid naţional, fără precedent pe care le-au instaurat în ultimii 3 ani! Eu zic că, pe noi, tecucenii de bună credinţă, Batjocoriţi, Umiliţi, Nemulţumiţi şi implicit INCOMOZI, într-un cuvânt Tecucenii B.U.N.I., nu ne-au învins… victoria lor, este una de conjunctură… nu a învins CEL MAI BUN… “a înfrânt” de fapt Legea, o lege proastă pentru noi, mujicii, care nu avem posibilitatea să alegem un candidat aşa cum ni-l dorim, dedicat nouă, cetăţenilor şi oraşului… în schimb, aceeaşi lege, se dovedeşte a fi foarte bună pentru EI, cei autointitulaţi politicieni, care se impun în faţa noastră… să alegem dintre ei pe unul, nu contează cum îl cheamă şi din ce partid este… dar SĂ FIE MUSAI DINTRE EI… Ce să mai zic, decât că “unde-i lege, nu-i tocmeală”… şi vine din nou toamna… electorală… şi iarăşi vom alege indivizi dubioşi, care vor face alte legi, mai bune… tot pentru ei… şi tot mai proaste… pentru noi… aşa nu se mai poate… zic eu, părerea mea…

 16. aura pt.eu Pana s-a amenajat asa cum trebuie parcul de pe bulevard singurul loc unde puteai iesi cu copii era in parcul central asa ca nu mai trancani din gura aia aiurea…

  1. latra tu cat vrei ca ati luat o in barba tuchel e omul potrivit v a intrat morcovul undeva du ti copiii la zoo sa vada fazani nu in parc

 17. Cand vad ce comentarii lasati ma apuca scarba. Tuchel nu e bun dar cine e bun ma Finkestain asta care a promis acu 4 ani si nu s-a tinut de promisiune? Care in 4 ani nu a iesit o data in strada sa intrebe omul cel doare? iese in campanie cu minciuni asta da tupeu! Lasati l naibi a furat destul dam sansa si la altu daca face ceva si fura bv lui macar sa se vada ceva nu numai sa fure cum a facut ex primarul Finkestain! Si app sa va mai zic ceva schimbarea orasului ar trebui sa porneasca de la noi oamenii de rand, ati putea incepe prin a numai arunca gunoie …xxx.. continut ofensator

  1. 40 milioane de euro intra anul acesta in tecuci prin fonduri europene. Inca iainte sa se nasca tuchel accesa fonduri europene pentru Tecuci. PENTRU BIZONII care au pus botu la 50 de lei pentru vot va spun sincer : O SA VA IASA PE NAS !
   Ati auzit de orasul Rm. Sarat? Va spun eu nu mai e oras ! Si acolo conduc tot clanurile tiganesti care au in fata un primar de paie.Toata lumea care nu face parte din ,, sistem” vrea sa vanda si sa plece de acolo. BIZONILOR ! credeti ca grigoras, karlo , galbenus , gegi-fiul il lasa sa miste in front pe tuchel dupa ce au bagat zeci de miliarde in campanie? Numai duminica sau dat pe strada 10 miliarde la cumparat voturi. Cine le va plati inzecit? VOI BIZONILOR !

   1. giNGIS SE VEDE CAT DE PROST ESTI ,FRAIERE ,FIU DE …xxx.. continut ofensator

 18. Acu el semneaza pentru centura si ce mai e…si WOOOWW cate a facut Tuchel. Voi nu stiti cat de nesimtit este acest “domn”. In fine..vedem noi cine o sa piarda! Spor la sperat la blocuri izolate…si toate alea gratis! De a umplut tot Tecuciul(macar sa si le ia inapoi de pe toti stalpii ca la Kaufl nici nu se vede giratoriul de panoul lui..

 19. Sunteti chiar ….daca credeti ca va mai baga cineva in seama de acum! Toti vrem sa va tineti de promisiuni…..frate o sa vreti voi mult si bine…oricum de acum nu va mai baga nici dracu in seama. Cu Basescu la fel s-a facut! Voi oare nu ganditi??? Eu am 16 ani si imi dau seama cat de manipulati sunteti si va vindeti ca niste curve!!!

 20. Ce o luati in mana cu Tuchel!:)) Mama mama o sa vedem noi transport gratuit cand o zbura porcu. Sau probabil nu stiti ca asa i-a fraierit si pe cei din Tepu:-j Duminica dimineaza ala de a castigat a facut turu Bisericilor…(ca sa zica lumea ca e credincios)…bai frate o sa ajungem muuult dar mult mai rau! In fine rezultatele o sa se vada. Asa s-a facut si cu Basescu! Votati-l iar pe Basescu…ca atat ce il pupati in dos. Abia astept sa circul gratis si sa-mi izoleze blocu. Si sa-si traga miliarde de euro si sa faca o tencuiala(daca o s-o faca) de o sa pice dupa o ploaie. Ca doar de…saracu daca a venit la oras sa-si faca si el o vilutza,un elicopter…ca nu a reusit cu bani de la Tepu ca erau prea putini…a venit aici unde a fraierit si prostit pana si oameni mari… Mie sincer mi-e rusine cu asa primar! La ce frumos vorbeste cu oamenii si ne injura pe strazi…chiar ma intreb cu ce ati gandit!!
  Ce haina de comuna Tepu o sa imbracam=)) Face-ti domnu (pe dracu) Primar!! Spor la treaba! Spor la furat,poate ne dati si noua!
  Inca o data!! Incep sa regret ca m-am nascut aici…si ca vin toti taranii sa ne comande! Mi-e mila de cei manipulati…le zic cu parere de rau ca ma asteptam sa gandeasca inainte sa voteze!
  Si probabil cine a numarat voturile a facut-o din 2 in 2. Dar oricum…avem un primar de numa’ numa’=)))

 21. Profunda dezamagire!!! Mi-e rusine ca Tecucenii s-au vandut!
  Gabi Crisan (Kligor) cumpara ieri voturi cu 50 (100 lei mai tarziu), a fost vazut de oameni, Gegi la fel, toti ..xxx… care stau in spatele lui Tuchel au cumparat, cumparat, cumparat OAMENI;
  Nicusor Calu, Carlo, Neamtu, Grigoras, Galbenus ..xxx… din Tecuci vor trage pe spatele tau pentru ca au bagat bani in Tuchel si de azi inainte vor trebui sa ii scoata inzecit pe spatele TAU!
  De ce crezi tu, tecucene, ca USL-ul (Tuchel & company) au bagat peste 1.000.000 euro in campania electorala? Pentru ca TU reprezinti un ciolan valoros; deschide ochii omule!!!!
  Felicitari, Tecucene care ti-ai vandut viitorul pe 50 lei.
  Felicitari, Tecucene care te-ai vandut!
  Doar atat valorezi?
  Iti meriti soarta!

  1. Chiar ai impresia ca acum 4 ani Finki a facut altceva? carau dubele cu tigani la vot si tu spui ca tuchel a cumparat voturi? Ce a facut ex-primarul in 8 ani? a reparat strazile +tecucelul care erau obligatorii de facut dupa inundatii !!altceva ce a mai facut? asfaltul din zona este de groaza de 8 ani nici macar peticit nu a fost . Si-a facut firma de salubrizare si au scos romprestul ( acum abia daca trece masina de gunoi , Romprestul trecea in fiecare noapte pe fiecare strada si Aspira/matura strazile nu ca acum ) …xx…

 22. pleaca o banda de ..xxx.. cu tot cu pupincuristii principali CAZACU SI FAMILIA SARACUTU DIN BALCESCU… si vine alta banda de ..xxx.. flamanda cu BUTUNOI (SA VEZI DEACUM PAVAJE IN TECUCI) CU GRIGORAS ..xxx.. care a rupt germania si multi alti ..xxx.. ca nu mai incapem de ei. La naiba cu rahatul asta de tara de 2 lei SI IMI PARE RAU SA O SPUN DAR ROMANUL ISI ALEGE SINGUR SOARTA DE RAHAT SI TRAIUL DE MIZERIE IN CARE SE SCALDA………NO COMMENTS !!!!!!

  1. Nelu Costea = 3100 voturi, PSD = 1800 voturi, PP-DD = 360 voturi, PRM = 100V din 5930 voturi exprimate.
   APP = 10 consilieri , PSD = 6 consilieri si PP-DD = 1 consilier.
   Rezultatele oficiale in cursul serii.

 23. Ma bucur ca a pierdut alegerile domnul Finkelstein pentru ca era chiar dezinteresat pentru problemele orasului. Eu personal am ajuns in audienta la dumnealui acum cateva luni pentru a incerca rezolva problema energiei electrice din cartierul nou din zona nicolaie balcescu. Domnul ex primar fiind in prag de campanie electorala promitind ca se va implica in acest caz, nici macar nu a raspuns in vreun fel crezand ca va pacali lumea din nou cu promisiuni. dar nui nimic sa i fie rusine ca cu banii primariei a facut averi iar in tecuci inca se traieste ca in evul mediu fara posibilitate de racordare la energie electrica [str. aleea furceni] mai exact primaria nevrand sa faca extinderea retelei electrice pe bani publici. sa speram ca noul primar sa rezolve problemele orasului in mod exemplar iar audientele cu primarul sa nu mai fie pe ascuns in biroul primarului, cisa se faca cu public

  1. -mergi maine bogdan la primarie poate-ti rezolva problema noul primar dar probabil dupa ce isi vinde icoanele . Daca nu intelege dansul vorbeste cu primarita Tuchel.Din 2 primari…Hai sa ne spui ca s-a rezolvat ! Sa ne asezam la coada-ca doar toti avem probleme.

 24. felicitari domnule primar TUCHEL.
  BRAVO.NE DORIM O SCHIMBARE IN BINE.
  JOS CU PDL-istiiiiii. NE-AU FURAT DESTUL.

 25. Fiti pregatiti cu totii pentru ca lumea e din ce in ce mai nemultumita si vrea rezultate cat mai repede pentru ca v-a crezut pe cuvant domnule Tuchel si USL-ul in general in toata tara.Lumea vrea rezultate, promisiunile facute vor trebui onorate, nimeni nu va uita ce ati promis in campanie, de aia lumea v-a votat. O intamplare amuzanta dimineata la prima ora cand nici macar nu s-a anuntat oficial ca sunteti primar la apa un domn mai ciocolatiu intreba casiera: – Nu-i asa ca vom plati apa la Primarie la jumate de pret? Cum doamna nu-i asa??? Asa a zis domnu Tuchel ca daca nu il dam jos mai repede decat ceilalti… deci lumea a pus pret pe vorbele din campanie… sa auzim numai de bine!!!! Un mandat usor domnule Primar va doresc si numai bine pentru orasul nostru. Lasati parcul ca e cel mai frumos din tara si toti Tecucenii va vor privi cu dispret…

 26. O mentalitate cu cât e mai greşită cu atât este mai înfiptă în creierul românului. Dacă la omul de rând nu am pretenţii să priceapă el ce e cu politica asta şi cu ce se mănâncă, sunt mulţi tecuceni care cică au facultate dar o ţin langa pe lângă gard. Primarul în sus, primarul în jos. Recomand cu căldură, pentru că tot aveţi internet să download-aţi Legea 215/2001 actualizată în 2012, legea administraţiei locale şi poate o să aflaţi că cei ce conduc oraşul sunt consilierii locali, nu primarul. Că de aia şi vorba aia populară “a semnat ca primarul”, adică primarul poate semna bine mersi hotărârile consiliului local, că nu el răspunde de aceste hotărâri, ci consilierii. Aşa că orice primar te poate trimite la consilieri pentru orice problemă. Dacă te duci la primar şi spui că vrei apă, gaze sau asfalt pe strada ta, primarul poate să se scuze că nu au aprobat consilierii, conform legii. Ce faci, te duci şi baţi tot consiliul ?! Aşa că “uşor cu pianul pe scări”, cu primarul va face sau va drege. Dacă primarul şi majoritatea din consiliu nu sunt într-o frăţie (nu de hoţie), oraşul va arăta la fel. Peste un an când vor fi introduse noi obligaţii României în aquis-ul comunitar, respectiv trecerea obligatorie la standarde europene de locuit ale cetăţenilor, atunci edilii locali nu vor avea ce face şi vor trebui să execute ordinele. Aştept ca până la sfârşitul lunii, pe lângă împărţeala pe comisii a consilierilor, să fie afişat vizavi de primărie în parc, numele consilierilor şi străzile arondate fiecăruia, ca să ştie cetăţeanul la cine să semnaleze diferitele probleme ce ţin de comunitate. Pnetru că noul consiliu local sper să înceapă cu exact menirea lui, adică legătura cu cetăţeanul şi în slujba doar a cetăţeanului. Fără bisericuţe, găşti şi cumetrii de afaceri. Nu ne interesează şedinţele de consiliu, poate nu avem timp să fim prezenţi la aceste şedinţe. Şi mare atenţie la comportamentul până acum al celor ce conduc destinele oamenilor, de ai băga pe aceştia în hora hârtiilor şi a scuzelor legislative. Că până în prezent, absolut toţi din ţara asta din administraţie şi din orice instituţie de stat, s-au ascuns în spatele legislaţiei şi au aruncat-o ca pe un scuipat în faţa cetăţeanului. Părera mea personală este, ca cei ce au candidat şi au fost aleşi, doar pentru interes personal să se ducă acasă şi să lase oraşul cetăţenilor. Pentru că din păcate există şi persoane de acestea. Tecuceni, nu uitaţi că primul examen al edililor locali, va fi prezenţa acestora în rândul cetăţenilor. Dacă în şase luni de zile nu a trecut pe strada ta consilierul tău, înseamnă că cei ce au votat au votat de pomană, iar cei care au stat acasă şi nu au votat, au avut dreptate să stea acasă. Şi sper din tot sufletul, ca noul primar să stea cu faţa la cetăţeni şi cu spatele la guvernanţi, nu viceversa. Vom trăi şi vom vedea.

 27. felicitari noului primar ! ar trebui sa invatam de la cei din Sibiu care si au ales primarul in proportie de 90 la suta . poate era timpul pentru o schimbare??? desigur comentariile sunt pro si contra , dar ceea ce ne intereseaza cu adevarat e viitorul.

 28. Multumim Domnului FINKELSTAIN pentru lucrurile frumoase pe care le-a realizat !

   1. Va rugam sa comentati nu sa injurati ori sa calomniati. Acest tip de comunicare nu aduce nimic bun pentru vizitatorii acestui website. Observ ca ati luat la rand pe cei care comenteaza si-i “tavaliti” fara nici-o limita. Nu DV decideti cine, ce si cum doreste sa se exprime. In caz contrar ma vad obligat sa blochez acest IP. Sau creati-va un blog pe care tecucenii, care va sunt favorabili sa se “produca”.

 29. Felicitari Tecucenii,
  “Imediat dupa 10 iunie vom intra cu buldozerele in Parcul lui Pazvante !” : declaratii Daniel Tuchel
  Oamenilor simpli votat Primar GRATUIT !!!
  Tecucenii au Pierdut !!!

   1. Si daca nu se va intampla asa vei recunoaste public ca esti un mincinos si ai facut doar o propaganda ieftina???

  1. Pentru cultura ta generala ar trebuii sa stii ca d-nul Tuchel nu a declarat asa ceva:) a fost o minciuna scornita de adversarii politici,chiar dansul a declarat in plina strada ca parcul este domeniu public, apartine tecucenilor si nu ar avea nici un motiv sa faca asta. Inainte sa comentezi mai informeaza-te.

 30. apa în tecuci cred că este o problemă.facturi umflate este ceva normal,pierderi de apa din bloc,din condunta orașul.poate cel nou știe să numere corect.

 31. Pentru Mine ceea ce se- ntampla e o Mare dezamagire! Adevarul e ca oamenii sunt foarte usor de influentat,de parca s-Ar fi dus toate Oile La vot!

 32. Felicitari Dl Primar Tuchel Am suferit ,am luptat ,cu cei ce aveau gheare adinci ,La sediul USL cinta famfara la sediu PDL -app lipsea usa. Pt cei ce au cistigat toata lauda ,pt Dl Pohrib Patriotul ce faceai propaganda ,cum e cu rezistenta? Rusine rusine sa iti fie . Crezi ca a tinut vrajeala? iar pt Dl POPOVICI care ne-a umflat mai am un sprai ,Si o legitimatie sau un permis dar am sa ii arat eu personal .Garantat ma voi prezenta ! Ascundetiva dispareti repede.

 33. Pentru Atena :
  Deoarece nu am putut lasa comentarii pe paginile pe care ai scris tu , iti voi lasa aici . Sincer , ne-ai onorat cu o mie de comentarii , dar mai mult decat sa tragi in namolul in care traiesti tu , cateva persoane care au muncit in interesul propriu in loc sa se afirme pe la terase prin oras , nu ai facut nimic . Apreciez totusi ca in loc sa te agati de oameni care au 10 masini si casa in centrul targului obtinute prin … si prin … , te-ai agatat de oameni care nu fac nimic altceva decat sa isi vada de ograda lor fara sa arate tuturor bunastarea pe care presupun ca o au (concluzionez astfel ca au respect pentru cei din jur ). Tu nu esti in stare sa iti dai numele , dar ii acuzi pe altii ca se ascund in spatele sotiei . Iti este frica cumva de oamenii stersi sau iti este frica de cine esti cu adevarat ?

 34. sa stiti ca inca nu sa nascut om sa traga cu orasul…toti vor baga in buzunar…vorba aia .TOATA LUMEA E UN HOT …succes la furtat fara a iesi in evidenta…stiti voi…

 35. felicitari,dl Tuchel!!felicitari dl Primar!astepatm rezultate cat mai repede,sa nu ne dezamagiti!

 36. s-a terminat cu smecheria, tuchele…
  gata cu promisiunile, acum vrem sa vedem fapte.

  ai toate conditiile: guvernare favorabila, consiliul local, judetean si seful consiliului judetean.

 37. Felicitari Domnule Primar !
  Abia asteptam sa va vedem la treaba si sa va tineti de cuvant cu tot ce ne-ati promis in campanie ! Aduceti fonduri europene la Tecuci, pentru asta v-am votat. Spor la treaba si sa faceti multe proiecte bune !!

 38. O victorie binemeritata … Tecuciul v-a imbaraca haine noi in acest mandat !!! Felicitari Domnului Primar !!!

 39. Tecuciul de maine -&- primar Tuchel = izolatie termica GRATUIT pentru toate blocurile din Tecuci – transport local GRATUIT – 3.000 locuri de munca – pret corect la facturile de apa – fonduri europene, fonduri europene, fonduri europene,……….

  1. Buna dimineata! Drepti! Alinierea! Nu misca nimeni in front!
   Spray-ul i-a adormit pe tecuceni.Nu s-au prezentat la vot.Ha,ha,ha
   Sapa pe umar si la munca!Domnul parfumat are niscaiva pamant.Dar cine credeti c-o sa-l munceasca?Tecucenii domnilor.3000 locuri de munca.O promisiune indeplinita..
   Multumim Domnului Primar pentru lucrurile frumoase pe care le-a realizat si-i dorim sa fie sanatos .Tecucenii au pierdut, nu primarul.

Comments are closed.