Web
Analytics
TECUCI

30 de zile de confruntari: a început campania electorală


Campanie Mircea Toader  E 9 noiembrie şi s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. În această dimineaţă nu m-au surprins temperaturile, deja m-am obişnuit, ci chipul deputatului Mircea Toader amplasat pe majoritatea stâlpilor de pe străzile principale. Aceeaşi strategie a fost folosită de Daniel Ţuchel în campania pentru desemnarea şefului municipalităţii. Din loc în loc, pe cele mai mari bannere ARD (PDL+FC+PNŢCD) este prezent alături de Mircea Toader şi fostul deputat Constantin Petrea, care ţinteşte acum funcţia de senator. Până vineri seara nu am zărit vreun banner USL doar câteva afişe electorale care-l înfăţişează pe Daniel Butunoi. Reamintim că la colegiul nr. 2 care cuprinde Tecuci, Matca, Movileni, Cudalbi şi Cosmeşti pentru funcţia de deputat se luptă: Laurenţiu Chirvăsuţă  – UNPR (USL) – inginer, senator, Mircea Nicu Toader – PDL (ARD) – inginer, deputat, Rivelinio Ţirică (PP-DD) – avocat, Ţimbolschi Ildiko (UDMR) – inginer, director producţie, Clemansa Sava (PRM) – avocat. Afise Daniel ButunoiÎn colegiul nr. 1 care cuprinde şi Tecuciul, se luptă pentru fotoliul de senator: Constantin Petrea – PDL (ARD) –  inginer, director, Daniel Butunoi (USL) – economist, copreşedintele USL Tecuci, primarul comunei Pechea Nicolae Marin (PP-DD), Nagy Istvan (UDMR) – medic, Ion Condrache (PRM), contabil, director economic.

 

 

 


8 comments

 1. ALO!DOMNULE PRIMAR!SA SE INCETEZE CU LIPIREA AFISELOR ELECTORALE PE GARDURI SI CUTII DE GAZE!SUNTEM IN TECUCI NU IN TEPU!RUSINE!SE FURA ATAT SI BANI PENTRU PANOURI NU SUNT!ORDINARIE MAREEEE!

 2. tecuceni!aveti grija cu cine votati!este vreo schimbare?luati-le banii si votati cu cine vreti!

 3. Buna ziua ! Poate luati in calcul si bulevardul de la gara principala ca de cite ori vin in Tecuci mi-e teama de ciini si am stricat rotitele de la valiza pe acel trotuar si credeti-ma ca vin destul de des cu trenul din ALBA IULIA, regret ca orasul in care m-am nascut nu mai e ca in copilarie, cu trandafiri,tei curatati de crengi uscate care sunt peste tot iar trotuarul e sub orice critica , mama l-a votat pe acest primar ca totul sa se schimbe in bine, nu mai vorbesc de canalizarea de pe Constitutiei, faceti ceva ca sa ne intoarcem ” ACASA” cu mult drag. Multumesc pt. intelegere. Iubesc mult orasul in care m-am nascut.

 4. mai nea parerologule , se pare ca esti platit bine de Tuchel, sa lasi astfel de comentarii. Stii; un singur lucru iti spun:
  listele ARD contin oameni noi , oameni tineri in proportie de 70 % , iar la USL cine e? peste jumatate dintre ei au dosare penale, sau sunt arestati ori pe cale de a fi arestati, baroni locali legati de lumea interlopa , si fraudatori. Da ma! ai dreptate sunteti cool! o gasca de oameni certati cu legea asta e USL si asta spune tot!

  1. Vai dar cum puteti spune asta? USL-ti sunt niste oameni integri,cumsecade,si chiar vor sa faca ceva din tara asta….. f…’n mama lor de fomisti si pupincuristi de curve usl-ste numai cum sa isi umfle buzunarele si sa ajunga la putere prin orice metode (fraude electorale etc.),nu mai scapam de comunistii astia ca sunt bine indobitociti. Vai de romanu de rand care nu se mai trezeste din prostia lui si din somnul orb de care nu mai scapa. TREZITIVAA BAI ROMANILOR CA INCA 21 DE ANI DE KK VA ADUC USL-TI ASTIA COMUNISTI CU POANTA ASTA SI CU CRINUTA CURVELE ASTEA MASCULINE. DORMITI ,DORMITI SI IAR DORMITI !!!!!! USL ARE GRIJA DE VOI !!!!

  2. nume noi ? toader mircea , petrea c-tin , pe necula l-ati trimis la ppdd ………….va tineti de glume , ca doar Romanica e o gluma si atat pentru voi

 5. Apropo de ARD…O fi USL ul pe val…dar,o citire mai atenta a listelor,tuturor candidaţilor din toată ţara,reliefeaza parşivenia democrat-liberalilor, care, paradoxal sau nu,au mai mulţi candidaţi ca oricând…peste tot,de la Timişoara,trecând prin Cluj, spre Suceava, Roman,până la Constanţa… ! În ciuda faptului că “şi-au schimbat părul” şi culorile politice,apucându-se,din nou de croşetat,citind poezii sau mai tăindu-şi din tocuri şi afişându-se evident mai neglijent, ascunzându-se în alte Colegii Electorale sau partide,sau inventând alte partide… sau sub paravanul unor aliaţe electorale,de două parale,nu şi-au schimbat absolut deloc “năravurile” politice… minciuna ridicată la rang de artă,infatuarea peste poate şi dorinţa lor nedisimulată de înavuţire cu orice preţ,corelate cu convingerea că electoratul ar fi o masă amorfă,uşor de manevrat,sunt principalele caracteristici ale acestor pseudopoliticieni…democrat-liberali… Conjunctura legislativă,care le permite acestor indivizi şi individe fără scrupule,să candideze “mascaţi”,vor transforma alegerile din decembrie într-un Haloween politic întârziat…de tot râsul pentru noi, alegătorii,dar profitabil… pe ici pe colo pentru ei,vampirii şi vârcolacii democrat-liberali, care doresc cu tot dinadinsul să ne ofere încă 4 ani de “transfuzii” …de la noi,către ei…noi,”donatorii”,ei “primitorii”…vorba aia veche,comunistă…doresc cu tot dinadinsul să ne sugă..sângele şi vlaga…care ne-au mai rămas…Insistenţa candidaturii lui Mircea Toader este emblematică pentru partidul pe care îl reprezintă…la fel ca şi fuga madamei Udrea tocmai în Nordul Îndepărtat…sau ca şi candidatura fiicei celei mari a Matrozului tocmai în fieful lui Boc…sau Timişoara…sau Aradul…Alianţe peste alianţe,partide noi sau mai vechi,culori schimbate dacă se poate zilnic…tot felul de tertipuri pentru ca foştii pedelişti să-şi ascundă urmele…poate,poate….”Unde eşti tu Ţepeş-Doamne ?!…”

Comments are closed.