Web
Analytics
TECUCI

Tecuci.eu record de trafic in zilele alegerilor locale


Raport-trafic_tecuci.euUrmare a interesului sporit pentru alegerile locale, portalul tecuci.eu a in registrat un nou record de trafic. Adica, peste 7.900 de vizite unice in 24 de ore.  Totusi impreuna cu protecuci.ro (modest ziar online) si tecucionline.com (website media) s-au depasit 10.500 vizite in 24de ore. Multumim tuturor celor ce ne-au vizitat, indeosebi celor ce au postat comentarii ( fie ca ne-au fost favorabile ori nu), dar si colaboratorilor nostri care ne-au sustinut in ultimii doi ani. Tecuci.eu , protecuci.ro si tecucionline.com vor ramane in continuare surse de informare gratuite pentru tecucenii de pretutindeni. Acestea incerca sa ramana echidistante politic si sa diversifice formele de informare si divertisment.


14 comments

 1. Dacă se ajunge la accesarea site-ului de către 10.000 de vizitatori unici, va fi un lucru benefic pentru oraş, că există 14.000 de locuinţe. Asta înseamnă că încep tecucenii să conştientizeze ce este aceea comunitate. Şi poate vor avea şi curaj să-şi spună opinia la o anumită problemă. Că de asta e democraţie şi trăim cică într-o ţară liberă, măcar avem dreptul să vorbim dacă altceva nu avem. Aştept prezenţa a cât mai multor cetăţeni cu comentarii, critice,laudative, indiferent de care. Şi limbajul poate fi elevat. De exemplu nu se spună cuiva: dute’n p…. mătii, se spune elegant: mergi mata la origine! :)) Trebuie conştientizat de către toţi, că pe site nu intră analfabeţi, intră oameni care au totuşi o şcoală absolvită. Şi nu există oameni deştepţi sau proşti, există oameni care au cunoştinţe despre un anumit subiect şi alţii nu au cunoştineţe despre el. Pentru că dacă nu ştii să repari o maşină, sau nu ştii să croieşti un pantalon eşti prost, sau dacă nu te interesează cunoştinţele juridice şi nu cunoşti legislaţie nu eşti om. Trebuie doar un singur lucru, să întrebi în jurul tău despre ceea ce nu ştii, că sunt alţii care poate ştiu. Şi sper ca admin-ul să facă o rubrică specială pe site, unde locuitorii oraşului să posteze diferite probleme care au legătură cu viaţa în comunitate şi despre oraş. Şi poate va deveni rubrica de cafea a edililor locali când vin dimineaţa la serviciu. Cei care sunt mai timizi şi nu au curaj să posteze nedreptăţi sau ilegalităţi, ar trebui să ştie că trăiesc în România şi comunismul a murit. Iar un proverb românesc spune că: „Copilul care nu plânge nu primeşte ţâţă!” Dacă tu ca cetăţean, nu semnalezi o problemă, nu are cum ghici cineva din primărie acea problemă. Şi nu uitaţi să procedaţi „democratic” când doriţi utilităţi pe strada sau cartierul în care locuiţi. Nu mergeţi individual să vă plângeţi primarului. Pentru asta se face o cerere colectivă, semnată de către toţi viitori beneficiari, se înregistrează la primărie, iar edilii vor fi obligaţi să rezolve acea situaţie. Dacă veţi aştepta ca primăria, „să vă bage” apă sau gaze pe strada voastră, aveţi de aşteptat, dar cu siguranţă urmaşii voştri vor avea aceste utilităţi. Voi în această viaţă nici într-un caz. Trebuie să vă formaţi mentalitatea corectă, că nu primăria „face”, ci noi cetăţenii „PUNEM” primăria „să facă”. Şi chiar dacă edilii locali vor încerca să ne bage în „hora” hărtiilor şi a legislaţiei, trebuie să arătăm că noi cetăţenii suntem mai sprinţari ca ei în această „horă”.

  1. Este interesant ca peste 20% sunt vizite din afara Romaniei. In mod obisnuit sunt in jur de 10% in acesta categorie. De asemenea in jur de 15% sunt ale celor din afara tecuciului, ziare online, agregatoare, bloguri care preiau direct sau prin feed informatiile. Asemenea puseuri inregistram in cazul accidentelor, scandalurilor si articolelor cu conotatie sexuala. Tinem cont de propuneri si speram sa le implementam in cel mai scurt timp.

  2. Statistica locuinteleor in Tecuci, conform ultimului recensamant spun ca avem in jur de 30.000 de locuinte, jumatate la bloc, jumatate la case.

 2. Intradevar, tecuci.eu este o sursa f buna de informatii! Eu personal am un link direct in browser-ul meu si vizitez site-ul de fiecare data cand deschid computerul. Prin intermediul acestui site mai aflu ce se intampla prin oraselul nostru. Chiar daca uneori nu am fost deacord cu unele articole, cred in continuare ca faceti o treaba buna, iar locuitorii acestui oras au nevoie de acest site. Va doresc sa aveti o viata cat mai lunga si articole cat mai obiective!! Va multumim!..noi Tecucenii pt efortul depus!

 3. un baietel a fost atacat de cainii maidanezi in zona liceului agricol.oare cind vor disparea aceste animale din parcuri si dintre blocuri?va pupa tati

 4. Si cred ca trebuie adaugat ca portalul tecuci.eu este sustinut de un singur om, si nu a primit niciodata nici macar un singur leu, de la nimeni.Deci nici de la partidele politice.Poate altii, dar tecuci.eu nu s-a vandut.Cred ca nu gresesc si dl. administrator al site-ului poate sa confirme.

  1. Nu am fost niciodata singur. Intotdeauna am fost o echipa (nicidata mai putin de trei, inclusiv un specialist IT), ce si-a schimbat componenta in timp. Dar, pot sa spun cu mana pe inima ca toti au fost jurnalisti de valoare. Si nu pot sa omit o mana de comentatori inimosi, adevarati tecuceni, a caror comentarii s-au constituit in veritabile articole de presa. Speranta noastra este ca numarul colaboratorilor sa creasca si sa se coaguleze intr-o miscare civica locala puternica.
   In ce privinta laturii financiare, da, a fost sustinut 100% din venituri proprii. Mai mult am facut publicitate gratuita tuturor celor care au avut nevoie pentru a-si sustine sau promova afacerea.
   Este un integ lant de situri pe care le-am construit si administrat:
   protecuci.ro – Modest ziar online de Tecuci;
   tecucionline.com – website media de Tecuci ;
   andronache.tecuci.eu – Website de fotografie artistica a domnului prof. Stefan Andronache ;
   artshop.tecuci.eu – Shop de obiecte de arta pentru tecuceni;
   radiodecibel.ro – Radio Decibel online , care va reincepe sa functioneze pana in sfarsitul lunii iunie ;
   anunturi.tecuci.eu – website pentru anunturi gratuite pentru Tecuceni ;
   forum.tecuci.eu – un forum al Tecucenilor de pretutindeni ;

  2. confirm faptul ca acest site exista pur si simplu ca avem si in Tecuci ,, nebuni frumosi” . Cunosc intr-o masura foarte buna pe cei care fac presa tecuceana de orice fel ( radio, scrisa, on-line ) si toti si-au luat la un moment dat tainul, campion fiind Calmuc, mai putin ADMIN. Pentru acest lucru DOMNULE VIRGIL te RESPECT si TE ADMIR.

   1. Va multumim! Promitem sa dezamagim cat mai putini concitadini! Cata vreme om reusi sa existam. Aceste site-uri ne apartin din ce in ce mai putin… mai mult tecucenilor dornici de informare si comunicare. Ei ne fac sa crestem.
    In privinta lui Cristi, nu avem dovezi sa afirmam asta. Este de notorietate ca am avut, ani de zile relatii de amicitie. Deci nu doresc sa sa fac nici un fel de apreciere. Dar pot spune, ca eu, nu am cunoscut un alt jurnalist de investigatie in Tecuci. Si, din cate cunosc, ziarele lui s-au vandut intotdeuna foate bine. E un fapt. Si stiti cum se spune: „Niciodata sa nu injuri un cantaret care a vandut un milion de discuri.”

Comments are closed.