Web
Analytics
TECUCI

Tecuci.eu a depăşit 1000 de like-uri pe facebook


  Nu există răsplată mai mare pentru o publicaţie – fie ea tipărită, fie online – decât atenţia/recunoştinţa cititorilor. Oricâte dificultăţi ai întâmpina, oricât de istovitor ar fi procesul “fabricării” şi “ambalării” articolelor, gândul că nu eşti singur şi tot ceea ce faci nu este în van îţi dă putere să mergi mai departe. Tecuci.eu a strâns sub aripa sa un număr de 2000 de cititori care accesează aproape zilnic portalul. Lucrurile stau îmbucurător şi pe facebook, unde peste 1000 de persoane au dat like (cifre reale, fără tertipuri informatice!) din cele 5000 care se folosesc de informaţia apărută în acest mediu virtual. Fiţi în continuare alături de echipa tecuci.eu! Participaţi la viaţa comunităţii sprijindu-ne cu informaţii (sesizări abuzuri) sau prin orice altă metodă folosind secţiunea de contact a site-ului. Vă mulţumim din inimă dragi concitadini!  Ţineţi aproape!


4 comments

 1. Mda.Sincere felicitari ptr articolele de pana acum si ptr intreaga activitate.Totusi(ptr ca exista un “totusi”),ar fi necesara o munca mult mai de amploare cu cel putin 2,3,4 articole pe zi deoarece subiecte exista din belsug.Si nu ma refer la subiecte de can-can ci la subiecte reale ce ne afecteaza pe toti tecucenii.Realizati cat mai multe anchete ptr ca doar asa se pot autosesiza eventual DNA,politia(mai exista?) si celelalte organe competente cu investigarea fraudelor si a faptelor de coruptie.Incercati sa realizati o colaborare si cu presa centrala,poate iese ceva.
  Din pacate traim intr-o tara si,in mod special,intr-un oras plina de multi nesimtiti si de…cocalari tep(ari sau eni).De aceea va pot intelege daca uneori va puneti intrebarea:”Oare se merita?”
  Totusi,daca nu sperati la ridicarea unei statui de erou al orasului,daca aveti putere sa continuati lupta chiar de va vor lovi din toate partile,NU ABANDONATI!TECUCENII ADEVARATI AU NEVOIE DE DVS.SINCER.
  Multa bafta si sanatate!

  1. Pentru a realiza ,, cat mai multe anchete” este nevoie de informatii. Dvs. puteti sa le oferiti? Asa la coltul strazii toti vorbim.Cand e vorba de ceva concret toti se dau la fund.

  2. @george
   Va multumim pentru feedback! Desigur, observam ca ati avut asteptari uriase de la actuala administratie locala. Prin urmare doriti ca, macar presa online privata sa discute pe durerile tecuceanului. Fie ca ati votat pro sau contra, nu are atat de mare relevanta. Important este ca actualii administratori ai urbei sa rezolve in timp util durerile tecucenilor. Pana acum suntem doar la nivel declarativ… si suntem deja la 25% din mandat. Noi ne mobilizam fortele si speram sa angrenam vectorii din societatea civila si din presa care doresc sa exprime un punct de vedere pertinent. Orice tecucean care se simte nedreptatit de actuala administratie este binevenit. Dorim sa construim o platforma de exprimare nu una de denigrare. Deci: “Daca taci atunci cand ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos”.

   1. Nu am votat nefiind in localitate la acea data dar,oricum,nu as fi votat un primar si un vice impotenti din punct de vedere intelectual si organizatoric.
    Subiect de articol:
    -in ce calitate semneaza si stampileaza av(ton) Frinc(t)u Dan un contract de concesiune dintre sc PIETE-ZONE VERZI sa Tecuci si un cetatean oarecare al orasului?!Oare primaria si-a concediat toti juristii sau acestia nu au studiile necesare?Dar directorul general jr.Grosu Virgil Daniel nu e si jr(ist)?
    Si sa stii admin ca mari asteptari nu am de la aceasta administratie de vina fiind incapacitatea lor dar,am o singura pretentie de la ei:sa nu ne creada prosti pe toti,sa nu mai cheltuie sau sa fure din banii publici dupa bunul plac si sa faca minimum posibil sa-si faca datoria de alesi ptr toti cetatenii orasului.

Comments are closed.