Web
Analytics
TECUCI

Tecuceni, implicaţi-vă în viaţa comunităţii


Comunitate-locala  Nu aşteptaţi schimbarea de la alţii. Fiecare dintre dumneavoastră deţine diferite responsabilităţi sociale. Fiecare ştie care sunt plusurile şi minusurile din sectoarele unde activează. Haideţi să punem problemele cap la cap. Folosiţi secţiunea de contact a site-ului sau e-mailul tecuci@tecuci.eu. Semnalaţi-ne orice ilegalitate pe care aţi întâmpinat-o sau oricare din problemele cotidiene. Puteţi trimite imagini, documente, videoclipuri sau chiar informaţii neverificate care circulă în spaţiul tecucean. Curajoşii concitadini care nu doresc doar să asiste la desfăşurarea evenimentelor vor fi recompensaţi la finele fiecărei luni. Tecuceanul care a oferit cea mai importantă informaţie va primi 100 de euro.


5 comments

 1. Domnilor, stati un pic ! Mi-e sila de Tuchel si va asigur ca nu i-am dat votul.
  Dar nu cumva ne intoarcem la vechea dictatura portocalie, care nici nu a apucat sa-si achite „nota de plata” ? Nu cumva printre comentatori sunt si discipoli ai lui M.Toader ? Sa ne intoarcem iar la udrea, boureanu, oltean, popoviciu, ungureanu si alte dejectii ale vietii politice ? Cum este de altfel, si Tuchel ?
  Sa nu confundam pe tuchel cu USL-ul, care, departe de a fi perfect, este totusi altceva decat PDL-ul cu toti aliatii sai.

 2. „Un om din Tecuci avea un motor dar nu i-a folosit la nimic”.

  Este motto-ul ales de stralucita ziatista Nicoleta Savin pentru blogul ei, numit „Blog de veghe”, prin care spera sa activeze societatea civila.
  Citatul este din poetul Mihai Ursachi.
  Oare de ce a ales Mihai Ursachi ca simbol al neputintei chiar omul din Tecuci?

 3. Verificati sponsorizarile de la alegeri ,de unde au venit banii ,si unde vor merge (aici vb.de contracte cu statul sau ilegalitati facute nevazute de organele de control)

 4. Si la Tecuci, va exista o opozitie extraparlamentara si civica! Pe aceasta cale, chemam fiecare cetateam sa participe la aceasta! Este dreptul fiecaruia dintre noi de a nu ne lasa mintiti!

Comments are closed.