Web
Analytics
TECUCI

PP-DD Tecuci declanseaza referendumul pentru demiterea primarului


Sigla pp-dd Comunicat de presa DEMITEREA PRIMARULUI LA TECUCI  Satui de minciuna, de abuzuri, de lipsa de transparenta a cheltuirii banului public si de pumnul in gura pus presei, tecucenii s-au adresat imperativ PP-DD Tecuci pentru a ajuta comunitatea sa revina la o viata normala. Drept urmare, Biroul Executiv Municipal Tecuci al PP-DD a decis in unanimitate:
-Incepand de luni, 18.02.2013, PP-DD Tecuci declanseaza strangerea de semnaturi pentru organizarea unui referendum cu scopul demiterii primarului Tuchel Daniel.  Semnaturile se vor strange atat la sediul PP-DD (langa Banca Transilvania) cat si prin echipe mobile. Listele cu semnaturi vor fi gestionate cu strictete si cu maxima responsabilitate. Hotararea a fost luta in dubla calitate pe care o avem, de cetateni si de reprezentanti ai PP-DD.

Cu deosebit respect,
Presedinte PP-DD Tecuci  Samir Oanca                             Data: 17.02 2013


10 comments

 1. Domnule Buchir timp de 8 ani nu ai spus nimic , cand pdl-ul a taiat pensiile si salariile unde erati,cand fostul primar Edi Fyki ne-a vandut pamantul catre kaufland unde era? Astazi stai ascuns in casa si o faci pe salvatorul orasului in fata monitorului . Scopul you este de a castiga capital politic ,

  1. Exact, domnule Buchir, unde erati cand rely, in fruntea a 35 000 de tecuceni aparau cu sape si ciomege “pamanturile tecucene” pe care s-a construit Kaufland? Cand rely facea greva foamei in fatza sediului PDL, impreuna cu 100 de tecuceni???
   Apari abia acum, cand guvernul pentru care s-a infometat rely a micsorat impozitele si avem mancare ieftina si pe saturate!

 2. S-a vazut, la parlamentare cat a evoluat electoratul.Daca puneau o maimuta pe lista o votau ,ca era de la usl.Tu Lucid cred ca stai treaz numai noaptea. Somn usor tie.

 3. De ce dam o tenta neaparat politica a demersului, pentru a aduce argumente impotriva? Daca privim dincolo de asta, in calitate de cetateni, vom simti ca este un moment de cotitura in care ne putem manifesta, ne putem decide singuri soarta. Fiecare, in cunostinta de cauza, poate evalua corect beneficiile aduse comunitatii de catre actualul primar. Eu sunt de partea celor care ii contesta competentele ce trebuiesc pentru aceasta functie.
  Fondul problemei este acela de a analiza, a evalua, prin propriul filtru, capacitatile de bun administrator. Daca sunteti multumiti de curatenia din oras, de calitatea buna a asfaltului, de minunata amenajare a Parcului Central, de infrastructura, de numarul de locuri de munca create, de faptul ca transportul este gratuit pentru elevi si pensionari, de noua izolatie termica a tuturor blocurilor, de centrul social pentru persoane varsnice, ne reducerea pana la disparitie a cainilor comunitari, de modernizarea stadionului si noua echipa de fotbal performanta, atunci sa nu fiti de acord cu acest demers. Daca ne aducem aminte bine, acestea au fost promisiuni electorale. Despre nerespectarea acestora este vorba in acest demers.

 4. Razvratirea lui Oanca este justificata, au trecut 8 luni si nu se vede si nu se intrezareste nimic .Insa este foarte greu sa declansezi un referendum. Si este si mai greu sa i-l castigi.Oamenii care l-au votat in iunie sunt aceiasi. Sistemul de vot nu s-a schimbat.Si, experienta ultimelor campanii, a demonstrat, ca masa electorala care se prezinta la urne,este foarte usor de manevrat. Si mai ales, este de partea puterii. O arata insasi slaba opozitie a marii majoritati a cetatenilor, care se complac, nu intervin,in nici un fel si asteapta ca de fiecare data,ca cineva sa dezlege calul de la gard.Succes domnule Oanca Samir!

  1. Atitudine tipica de PDL-ist , exact cum spune toata presa ce i-a sustinut si care s-a trezit ca face opozitie aproape singura.
   Imi cer scuze ca te deranjez, dar lucrurile nu dorm, sunt in schimbare. Electoratul care a votat asta vara pe promisiuni, acum a vazut cat au valorat si si-a cam schimbat parerea. Dar… muiati is posmagii?
   Somn usor, PDL!

 5. Şi uite aşa se mai pune o cărămidă la împământenita idee în capul ţugulanului român indiferent, a secretarului PCR din Epoca de Aur. Dacă dai din gură asta nu înseamnă că te pricepi la treburile societăţii, care se conduc după nişte legi. Ultima oară ştiam că legea administraţiei locale, prevede expres atribuţiile primarului şi ale consiliului local. De acolo ştiu că trebile într-o localitate sunt conduse de către consiliul local, adică de cetăţeni. Primarul are funcţie de decor. El seamnează doar ca primarul. Ce vrea consiliul aia se face. Şi dacă consiliul local poate demite primarul, viceversa nu se poate. Dar dacă consilierii sunt oamenii primarului, atunci primarul le poate spune ce să facă. Să presupunem că demitem primarul şi vine Popescu, dar consilierii rămân aceiaşi. Păi tot vechiul primar va trage sforile în oraş prin consiliul local care va propune şi vota ce doreşte el. Aşa că chestia asta cu demiterea primarului prin referendum e o caterincă şi o abureală de popă de ţară, în avantajul celui care o lansează, făcându-l pe ţugulan să zică, “frateee dar e tare ăsta, se dă la primar, vrea să-l de afară”. Norocul celor care lansează petarde în viaţa politică românească, este că există cei 20 de milioane de proşti, anunţaţi de Brucan în anii 90, şi dovedit de români în cei 23 de ani trecuţi, prin cretinismul cu care votează într-o veselie, (sau stau acasă), conducătorii turmei din care fac parte, indiferent că merge sau nu la vot. Am auzit că primarul la auzul veştii că va avea loc un referendum pentru demiterea lui, nu mai are somn, nu mai mănâncă, a căzut în apatie, şi se pare că i-au apărut nişte dureri în partea dorsală.

 6. Mai fratilor.D-nul Oanca este ……A auzit ca ai lui il vor exclude din partid si vrea sa faca ultima nazdravanie din cariera lui scurta de politician.Dupa parerea lui,un oras demolat si plin de datorii trebuia schimbat la fata in 6 luni.Sunt curios sa ne arate niste imagini de la domiciliul conjugal,pentru a vedea si noi cat este de gospodar si ce a realizat in viata acest om politic cu o cariera in plina ascensiune,si,daca ma convinge,promit ca il voi vota la urmatorul scrutin.Este laudabila initiativa dumnealui de a nu plati impozitele la bugetul local pe care il voteaza si de a circula cu masina inmatriculata in Bulgaria pentru a consolida relatiile cu tarile vecine si prietene.Cine stie,poate ajunge ministru de externe,intrucat vad ca are conturata o strategie globala pe termen lung.

 7. De curiozitate: care este pozitiz PDL vis-a-vis de aceasta actiune a PP-DD?

Comments are closed.