Web
TECUCI

Comunicat de presa PP-DD filiala Tecuci

PP-DD_sigla     S-au speriat ciocoii tecuceni
Ciocoii USL şi ai PDL (APP) din Tecuci au fost cuprinşi de disperare văzând forţa electorală a PPDD la nivel local. Drept urmare şi-au plătit mercenari care au încercat deja să -i intimideze pe unii dintre susţinătorii PPDD şi ai candidaţilor acestui partid.  Îi rog pe toţi colegii care sunt supuşi presiunilor să nu se lase intimidaţi şi să informeze imediat conducerea partidului, pentru a putea interveni fără ezitare în sprijinul acestora. Vom aduce la cunoştinţă autorităţilor  competenţe şi a mass mediei orice încercare josnică de a denatura competiţia electorală, indiferent din partea cui ar veni ea.  Toate aceste acţiuni au că efect doar îndârjirea şi solidarizarea şi mai masivă a electoratului cinstit, care este hotărât să producă o revoluţie morală în societate. Electorat care este conştient că îl aşteaptă o luptă grea, dar pe care este dispus să o ducă până la capăt. Semnat SAMIR OANCA, presedintele PP-DD filiala Tecuci

3 comments

1. Tare frate mesajul preşedintelui PPDD! Cine nu cunoaşte ce înseamnă alegeri locale, ar crede că e vorba despre vreo nouă bătălie pe vreun câmp de luptă.Mesajul e de tot râsul, dacă nu pueril sau chiar infantil.Cum poate electoratul să poarte vreo luptă sau să producă vreo “revoluţie” morală?! Zău că nu pricep.Mă rog, mesajul a vrut să “emane” deontologie şi cum pot plimba unii cuvintele prin gură şi să le arunce afară fără sens practic.Bănuiesc că au căzut pe spate liderii locali şi cei din capitală, citind “emanaţia” gândirii conducerii pepedediste de la Tecuci.În orice caz, Caragiale se întoarce în mormânt de oftică, văzând cum contemporanii noştri încep să creeze adevărate opere de artă, doar din două fraze. Maestre ce să-i faci, românul s-a născut el poet, dar nici în proză nu se lasă mai prejos. Şi ca să mă lămuresc şi eu, cum e cu clamata asta presiune, eu ca nemembru de partid, declar că am să votez pe Pazvante la primărie.Ia să văd cum poate face cineva presiuni asupra mea să nu-l votez.Şi dacă e ca PPDD să piardă cu brio la Tecuci, asta se va datora doar conducerii locale. Că e intelijentă rău (sic).Se pricepe la politică, precum baba la mitralieră, vorba lui nea Costică.Sunt convins că nici sfaturi nu primesc, despre cum se face o campanie, fără resurse.Vom trăi şi vom vedea.

2. Caraghioşi colhoznicii lu’ DD! Demni de Caragiale, se bagă şi ei singuri în seamă… “tropăiesc” şi ei pe lângă mamuţii politicii tecucene… pe care îi numesc ciocoi… probabil se referă la ciocoii “vechi”… că “cei noi”, cu speranţe de înciocoire (interesant substantivul ăsta… înciocoire… compus…), şi-au “tras” elicoptere şi iahturi la scară şi şi-au făcut partid popular… al poporului… Vor, probabil să facă o mare rivoluţie ca-n octombrie roşu…”şi dă-i şi luptă şi luptă şi dă-i”, mai ceva ca-n Caragiale. Auzi la ei, că vor să-i intimideze !
    Tare periculoşi se mai cred… Dar se “încordează” ei, se îndârjesc şi se solidarizează şi pun de-o nouă rivoluţie morală, a la Dan Diaconescu… cel mai cinstit, mai moral, mai sincer şi mai adevărat român… cică ar fi şi sărăcuţ… sărmanul… SENZAŢIONALLLLLLLLL ! părerea mea, zic şi eu… aşa…

3. bine zis domnule , astia – s disperati , chiar am vazut o batrina agresata de un individ , pentru ca a sustinut ca voteaza candidatii PPDD , nu se poate asa ceva .
    asa este , trebuie sa facem front comun impotriva celor ce nu vor sa se schimbe nimic in tara asta in care se rotesc circa 1000 de oameni la conducerea ei .
    auzi au plecat de la pdl la usl , de fapt s-au intors de unde au plecat , care o fi oare diferenta intre ei , eu nu o vad .
    ne trebuiesc oameni noi , oameni ce nu au mai facut parte nici macar din consiliul local a vreunei comune .
    sa strangem randurile fratilor , sa alegem oameni noi , ne am saturat de fiky , de cei care vin de la tara sa conduca orase , si de toti ciocoii actuali .

Comments are closed.