Web
Analytics
TECUCI

Comunicat de presa – CLUBUL SPORTIV VIPGUARD


Vipguard   CLUBUL SPORTIV VIPGUARD ,afilit al celui mai prestigios club din tara- ABSOLUTO Bucuresti oranizeaza la Tecuci ,competitia nationala de Brazilian Jiu Jitsu cu denumirea BELT LEAGUE VIPGUARD , rezervată copiilor, juniorilor si seniorilor  . Jiu Jitsu Brazilian este  arta martiala cu cea mai mare crestere in SUA ,avand o ascensiune rapida si in Europa, avand tehnica cea mai eficienta si totodata necesara sportivilor in luptele de contact din galele de  Mixed Martial Arts(MMA). Competitia se va desfasura  în data de 27 aprilie 2013, la Sala Polivalenta a Clubului Scolar Sportiv, (la strand) incepand cu ora 10,00. In cadrul galei vor fi prezentate centurile Belt League 2012-2013 ce vor fi acordate campionilor la sfarsitul sezonului competitional.

Vor fi prezenti cei mai mari luptatori de BJJ si Grappling din tara,respectiv Remus Corbei-Campion Mondial de Ju Jitsu Traditional  si Campion European de BJJ,Tudor Mihaita – multiplu Campion European in B.J.J(presedintele Absoluto Bucuresti),Marius Varlan –Campion European la BJJ,campion al Asiei si al Japoniei si luptator de M.M.A.,Daniel Cernat-campion European de BJJ,Florin Cernat– vicecampion European de B.J.J., Stefan Serafim- campion European de B.J.J ,precum si multi alti luptatori profesionisti.

Gala va avea 3 superfight-uri avand protagonisti pe unii din cei mai mari luptatori de Brazilian Jiu Jitsu din tara,multipli campioni medaliati international.

CLUBUL SPORTIV VIPGUARD  este unul din cele mai prestigioase cluburi din tara adunand in ultimile 6 luni aproximativ 50 de medalii dintre care un bronz la  Open-ul European Lisabona 2013 si un argint si un bronz la turneul preliminar mondial Abu Dhabi 2013.

www.absoluto.ro      www.beltleague.ro

Cu stima,  presedintele C.S. Vipguard, Luis V. Turcu


2 comments

Comments are closed.