Web
Analytics
TECUCI

UN RAID PE ZI: cine-a pus cimentu-n drum…


ciment in drum  E joi şi e caniculă. Pe strada Gheorghe Lazăr în faţa casei unui tecucean se munceşte din greu. Există materii prime, roabe, lopeţi şi toate uneltele necesare. Oamenii trudesc pentru a face ciment şi după socotelile lor nicăieri nu e mai nimerit decât în stradă, ocupând banda conducătorilor auto care se deplasează spre strada 1 Decembrie 1918 (Zona Industrială). Pentru ca totul să fie ”în regulă” a fost amplasat şi un indicator de interzicere a circulaţiei. Evident, ILEGAL. Si cine sa ia masuri? Toata lumea e in concediu.


13 comments

 1. Mergeti, admin, si pe strada Sfintii Voievozi, care pleaca din Stefan cel Mare si se opreste in biserica veche de peste un secol, avand acelasi nume si hramul la Mihail si Gavril.
  Veti fi surprins sa vedeti, inafara mizeriilor care provin de la cetatenii lipsiti de orice educatie, trotuare blocate cu pietris si moloz, o strada murdara, cu un asfalt vai de mama lui, pe care primaria a lasat-o de izbeliste.
  Cum spuneam, strada duce spre o biserica, si in fiecare duminica enoriasii trebuie sa treaca pe langa toate acestea, care par eterne.
  Mai mult, de cateva saptamani, masina care strange gunoiul lasa pe strada un lichid urat mirositor, care curge din ea, de murdara ce e. Mirosul, infectia, dara de mizerie persista cateva zile si este imposobil sa nu aduca boli.
  Mai bine sa nu mai stranga nimeni gunoiul. Ni se iau bani obligatoriu ca taxa de habitat, iar banii sunt dati unora care nu sunt capabili sa-si curete propriile masini si care, in loc sa ne aduca curatenie, ne aduc mizerie.

  1. Am fost la adresa mentionata si nu numai. Un articol pe aceasta tema este in pregatire.

  2. Dar nu numai acolo ,cu prima ocazie cind un mare sofer de calibru mai vine acasa sa aduca ceva motorina si cind ia viraj sar numai dejectii din limuzina va contactez si eu .”” daca e musai se se miroase ca sa se consemneze!!

   1. a uitasem astazi 13 Aug mirosea f f greu la tomberoanele de la Gara de Nord ,vis a vis de Kaufland vomai si matele ca am oprit eu masina si eu ma uitam pe cauciucuri sa vad in ce am calcat dar surpriza mirosul venea din Drum.

 2. Nu exista cineva care sa-i amendeze pe drentele astea care fac gauri in covorul asfaltic dupa propriul lor plac ?? uitativa pe 1 decembrie 1918 in zona semafor mai precis in fata casei lui catalin cel cu magazin s-a spart asfaltul …cenzurat- text cu continut ofensator… si-a pus tiava de gaze si acum nu acopera macar cu niste beton ,……….rusine zdrentelor care permiteti asta

  1. @doru
   Majoritatea interventiilor au continut ofensator sau neadecvat. Te rugam sa respecti regulile acestui site. Altfel blocam definitiv acest IP.

   1. @admin
    imi cer scuze dak am ofensat pe cineva , am luat nota de comportamentul meu si pe viitor am sa fiu mai calculat in exprimare

    o zi buna

 3. Abuzul unor cetateni pe seama celorlati este deja regula. Daca cel care este acum in colimator nu ar avea posibilitatea de a lucra in curtea lui, ar mai fi scuzabil. Dar unii duc egoismul dincolo de limitele nesimtirii si ale obrazniciei. Taie lemne, gresie, fac tot felul de treburi in strada, pe seama celorlalti, ca sa-si protejeze curtile lor.
  Autoritatile, care ar trebui sa vegheze asupra spatiului public, sunt vioaie doar cand vor sa-l vanda pe nimic. In rest nu le pasa. Concediul este starea lor permanenta.

  Dupa energia pe care a risipit-o in campanie, dupa severitatea criticilor la adresa adversarului, dupa promisiuni, ma asteptam ca noua echipa sa ne dea macar la inceput cateva dovezi de buni gospodari. Da’ de unde! Orasul este si mai parasit, are un aspect si mai dezolant. Toti o apa si-n pamant. Doar ca, cel nou ne-a aratat ca are multa energie. Si daca nu o foloseste pozitiv, inseamna ca ne putem astepta la lucruri foarte rele.

  1. Tecuciul=orasul incare nu se intampla nimic pentru ca “TOATA LUMEA e PRIETEN CU TOATA LUMEA”(analizati si sper sa am dreptate).o seara buna .va pupa tati.

   1. Perfect adevărat, cu o singură obiecţie dacă îmi pot permite. Nu doar la Tecuci, ci în toată România.

  2. dar nu ai vazut masurle luate? datul afara din functii, demolarea parterului la primarie, conducta de apa termica galati-sendreni-tecuci,- proiect-trecut si aprobat la sedinta din 3 august- lamentarile ca nu sunt bani la buget,ridicarea titlului lui pazvante , desfacerea contractelor de munca a taxatorilor debandada din parcari mai ales dupa venirea “strainilor”si alte probleme “importante si prioritare” pentru tecuci si tecuceni.

 4. Undeva in acest oras sa construit in drum,cind am sesizat am fost executat ( ia sa vedem cu ce putem sa ii inchidem gura) gata zis si facut,sa schimbat primarul o sa merg sa discut si cu acest Domn Primar sa vedem ce se poate face. MA amuza finalul Evident ILEGAL !!! dar va intreb mai e ceva Legal in tara asta? de Sus in Jos

Comments are closed.