Web
Analytics
TECUCI

Autogara GEGI își întrerupe temporar activitatea!


Autogara Gegi din Tecuci  Comunicat de presa: Începând cu data de 12 februarie 2013 activitatea de transport a membrilor FORT (Federația Operatorilor Români de Transport) precum și activitatea autogărilor membrilor va înceta pentru o perioadă nedeterminată.  Autogara Gegi din municipiul Tecuci se aliniază acestui demers, a informat Lucian Costin, administratorul SC Gegi SRL Tecuci.  ”Contextul actual în care se află transportul de pasageri în trafic județean și interjudețean este extrem de grav ca urmare a suspendării atribuirii traseelor/curselor județene și intrajudețene. Transportatorii au făcut investiții de milioane de euro, investiții ce vizau creșterea gradului de siguranță și confort a serviciilor de transport. Știm că oprirea activității noastre va pune în mare dificultate pasagerii și va afecta activitatea zilnică a tuturor, însă se pare că aceasta este ultima variantă la care putem apela pentru debloca situația actuală” se arată într-un comunicat de presă transmis către zonapress.ro de Lucian Costin, Vicepreședinte Euroregiunea Est-Sud Est
Care sunt solicitările transportatorilor?
1. Organizarea atribuirii traseelor/curselor județene/interjudețene în baza actelor normative actuale ținând cont de aplicarea prevederilor Reg. CE 1370/2007 și de hotărârile instanțelor de judecată.
2.Modificarea OG 27/2010 așa cum a fost trecută prin transparență decizională în toamna anului trecut.
3.Combaterea pirateriei prin măsuri urgente respectiv aprobarea OG 27 /2010 în privința transportului 8+1 și peste 2,4 to, coroborat cu reintroducerea literei g) la ordonanța 34.


6 comments

  1. inca un punct ar mai trebui adaugat solicitarilor acestor transporatori. Sa fie obligati si ei sa-si achizitioneze case de marcat asa cuma au taximteristii, ca sa nu mai uite de fiecare data sa dea bilete la cetateni ca si asa biletele care le dau sunt facute de ei la xerox si nu sunt evidentiate fiscal

  2. v-ati gasit cine sa intrerupa activitatea … chetrosii de la gegi srl
    aia isi mananca de sub c… si voi bagati vrajeala ca isi intrerup activitatea.
    hai, du-te cu camera video si trage o filmare, sa ne convingem noi ca si-a intrerupt activitatea …..

  3. Foarte bine, tovarasi, foarte bine. Daca gegi nu va mai transporta oameni, vom transporta noi, cei cu autoturisme, inclusiv eu. Si asa nu aveam ce face dupa serviciu, mai fac si eu un ban gramada, ca oricum vreau sa-mi ridic o casa noua. In sfarsit o oportunitate sa ma imbogatesc, iar politia-militia imi [cenzurat],n-are ce-mi face, ca nu-i dau nici un act. BRAVOS, NATIUNE SI CU CEI CARE NE CONDUC!!!

  4. Efectuez curse Toflea(Brahasesti) – Tecuci caruta acoperita cu covoare si trasa de magarii . Eu stiam ca tot ce e de pe vremea lui Ceausescu trebuie “darimat” dar cum autogara aia e de mare folos si e refacuta nu de mult timp, ce facem cu ea?

  5. Sistemul este creat în aşa fel ca noi oamenii de rând să ne băgăm beţe în roate. Întreruperea transportului de persoane înseamnă foarte multe necazuri în rândul oamenilor de rând. Lipsuri de la servici, de la şcoală, etc. Va fi un haos. Transportatorii în loc să se mobilizeze şi să caute metode cu efect contra actualilor golani ajunşi la împărţeala ciolanului, ei fac rău oamenilor. Bă transportatorii lui peşte prăjit, care vă credeţi capitalişti, vă dau eu o metodă de luptă. În momentul când un vehicul de transport cu oameni este oprit, şoferul să nu scoată o vorbă, să se uite la cei de la control, miliţian sau ce şpăgar de la altă istituţie face control, să se dea jos din maşină şi să se aşeze în cur pe marginea şanţului. Iar ceilalţi şoferi care transportă oameni să oprească şi ei acolo. Să procedeze la fel. Cetăţenii din maşini la un moment dat se vor încărca nervos şi îi va lua la bătaie garantat pe cei de la control. Folosiţi mă ura oamenlior contra lor. Fiţi inteligenţi. Este foarte important ca şoferul să nu scoată nici un sunet, să se uite lung la organul de control şi atât. Ce are să-i facă ? Are să-l bată, să-l aresteze ? Bă vedeţi că golanii care au fost aleşi de “inteligenţii” de români, au şi ei gaşca lor şi trebuie să le dea şi lor ceva de ros. Aşa că vor să vă scoată de pe piaţă să-i pună pe ai lor. Nu mai puneţi botul la toate aberaţiile pe care le scot pe bandă rulantă, aceşti guvernanţi de doi lei. De aia au murit atâţia tineri în decembrie 1989 încercând să ridice din genunchi poporul român, ca acum voi şi alţii ca voi să vă aşezaţi singuri în genunchi?! Aşteptaţi ordonanţa de guvern care să vă permită să respiraţi, să mâncaţi şi să vă [cenzurat] ?! Dar voi mâncaţi-vă între voi, duşmăniţi-vă, să nu fiţi uniţi, fiţi în continuare laşi şi fricoşi.

Comments are closed.