Web
Analytics
TECUCI

Anunt – Adunarea generală a Asociatiei Proprietarilor nr.9B Tecuci


Popicaria - Club G Tecuci  În data de 27 martie 2013, orele 17.00, va avea loc la Club G (Garofa-Zona Industrială) Adunarea generală a Asociatiei Proprietarilor nr.9B Tecuci, cu următoarea ordine de zi:  1. Raport Comisie de cenzori privind activitatea financiar contabilă pe anul 2012  2. Dare de seamă Comitet executiv  3. Descărcare de gestiune  4. Adoptare buget de venituri si cheltuieli pe anul 2013  5. Reconfirmare/completare membrii Comitetului executiv  6. Calcul penalităti, modalităti eficiente privind recuperare debite  7. Discutii . Presedinte Crăciun Gabriela  Administrator Manole Isabella Monica


5 comments

 1. Noutatea este că tocmai Primarul ŢGD “El Comandante” l-a trimis pe “activul” domn consilier local, PNL-is, către DNA. …Şi uite aşa, PNL-iştii, PSD-iştii şi împreună USL-iştii, îşi sapa gropile unii altora.

   1. Surse din PNL spun ca primarul vrand sa arate ca ei sunt curati ca lacrima a trimis o hartie la DNA pentru verificarea dl. Hulea Angelu. O formalitate credea el. Dar nu stiau ca aveau telefoanele ascultate. Ca si in cazul procurorului Jalba, in cazul cu permisele auto.Se spune ca in afacere ar fi implicat si consilierul judetean Grosu. Ramane de vazut daca aceste fapte sunt adevarate, sau sunt doar zvonuri aruncate pe piata de propaganda penelista pentru curatarea imaginii primarului Tuchel, care nu ar suporta coruptia in jurul sau. Cand el este de fapt capul…

 2. Pt. Abe
  Dar voi mult o sa mai terorizati lumea? Cine spune ca comisarii politici si agitatorii uselisti trebuie sa puna stapanire pe tot orasul?O sa scapam de voi mai repede decat credeti.Dupa arestarea lui Hulea Angelu o sa urmeze Tuchel si atunci o sa va duceti la mititica cu toti.Nenorocirile pe care le-ati facut in astea 9 luni in oras nu le-au facut nici macar comunistii.

 3. maine o sa lipesc si eu afisele la fiecare scara de bloc, deoarece dna. manole nu a binevoit la prima sedinta sa lipeasca afise decat unul unde de altfel a facut si poza.
  am promis ca ma voi ocupa personal sa aduc cat mai multe persoane la aceasta sedinta, nemultumit fiind de activitatea dnei. manole.
  deci, pe data de 27 va avea loc debarcarea dnei. manole, sper si cu ajutorul USL-ului si a primarului.
  is scarbit de isteriile si greturile dnei. manole de felul cum se comporta in asociatie, de parca ea ne-ar plati pe noi si nu noi pe ea.
  sper ca doamna manole sa aiba mai mult timp, dupa debarcare, pentru postarile si comentariile de pe http://www.zonapress.ro unde impreuna cu buna sa prietena Aida, sa dea in USL pana la loc comanda.

  hai, la revedere, doamna manole monica.

Comments are closed.