Web
Analytics
TECUCI

Lista cu noii senatori si deputati de Galati


Iată lista cu parlamentarii care vor reprezenta Galaţiul în perioada 2012 – 2016:

Senat

Au câştigat mandate de senatori următorii candidaţi:
Colegiul nr. 1 – Ionel-Daniel Butunoi (USL – PSD)
Colegiul nr. 2 – Gheorghe Saghian (USL – PSD)
Colegiul nr. 3 – Paul Ichim (USL – PNL)
Colegiul nr. 4 – Eugen Durbacă (USL – PC)

Camera Deputaţilor

Au câştigat mandate de deputaţi următorii candidaţi:
Colegiul nr. 1 – Victor Paul Dobre (USL – PNL)
Colegiul nr. 2 – Laurenţiu Chirvăsuţă (USL – UNPR)
Colegiul nr. 3 – George Scarlat (USL – PNL)
Colegiul nr. 4 – Viorel Ştefan (USL – PSD)
Colegiul nr. 5 – Dan Nica (USL – PSD)
Colegiul nr. 6 – Florin Costin Pâslaru (USL – PSD)
Colegiul nr. 7 – Lucreţia Roşca (USL – PSD)
Colegiul nr. 8 – Bogdan-Liviu Ciucă (USL – PC)
Colegiul nr. 9 – Aurel Nechita (USL – PSD)

Prin redistribuire, Galaţiului i-ar mai putea reveni, suplimentar, încă două sau trei locuri în Camera Deputaţilor, care sunt disputate de ARD şi PP-DD. Cele mai mari şanse la ocuparea acestor posturi le au Doruleţ Resmeriţă, Lăcrămioara Stavire, Picu Roman, Mircea Toader şi Eugen Chebac. Ultimii doi candidaţi par să fie cei mai aproape de funcţia de parlamentar, potrivit ultimelor cifre comunicate de BEJ.

Alte două locuri de deputat ar mai putea fi alocate Galaţiului pentru minorităţile greacă şi rromă.


17 comments

 1. Am certe informații ca pentru campania electorală candidații au cheltuit sume importante de bani provenind de la anumiti sponsori.Rog candidații aleși sa prezinte modalitatea de returnare a banilor (daca se poate in scris si semnat )spre a nu ne gândi ca pe viitor sponsori vor beneficia de favoruri din partea susnumitilor,favoruri care pot dauna bugetelor locale si implicit cetateanului de rând ceea ce au facut si aia care au plecat si care ar fi trebuit sa fie demult in vizorul organelor de cercetare.Astept răspuns

  1. Ha,Ha,Ha…. deja banii “aruncati” in campania electorala din mai-iunie se recupereaza, iar din campania din noiembrie-decembrie 2012 se va recupera in trimestrele I si II ale anului 2013. O ceritudine deja exista, si anume: “Athenee Palace City Holl Tecuci”, luminitele tricolore – gaben, rosu, alb – insirate prin oras, Renul “Rudolf” venit pe schiuri direct din Laponia (fara Mos Craciun-ul “Ho,ho,hoo..”) caci deh…, românii nu mai au nici urs, nici capra, nici uratori, nici buhai, nici Om de zapada, nici saniii trase de cai şi nici multe altele din tradiţiile noastre autohtone… s.a.m.d. Astea-s de încercare… grosul urmează … la anul. Şi nici macar nu mai e mult pina atunci ! Tineti aproape !

 2. Retine ceva Costeleeeee ! ! ! ” BĂTĂLIA ABIA ÎNCEPE
  Într-o societate guvernată pasiv de către pietele libere si alegerile libere, lăcomia organizată câstigă întotdeauna în fata democratiei dezorganizate
  – Matt Taibbi”

  Booona asta ! ! !

 3. “LUPIIII Baaaahhhhhh ! ! ! ” D-nului COSTEL ii mentionez ca cei ce au castigat aceste “alegeri”… nu vor putea afirma nicio data aceste cuvinte… Incepand de acum se aplica principiul “dog eat dog”… In curand va veni mult asteptata destramare a alinatei… Obiectivele fiind indeplinite…. TREBUIESC RECUPERATI BANII din campanii..

  1. Bobo tata 4 ani trec repede sa mor daca astia nu fac nimic peste 4 ani dispar mai abitir ca APP sau Ard ca si ei s-or icurcat in cum sa o defineasca. Noi nu murim

 4. Se pare ca Am invins !!! de acuma Dl vrem sa va puneti pe treaba. Pt Dl Butunoi,pt Dl Chirvasuta care vor reprezenta Tecuceni sa va faceti auziti in Parlament,sa nu leneviti ,de asta v-am ales.De astazi nu vrem sa mai auzim de razboiul USL-pdl deja i-am facut eu mici mici,va rog creiati locuri de munca sa nu mai fim sclavi . OPRITI MUNCA LA NEGRU de nevoie oamenii ajung la cine nu gindesc si le rup oasele in ei ,fara a avea vre-un drept apoi. Si ma gindesc la cei cu sere de la Matca si chiar din Tecuci iau oameni la munca au hectare de solari. NIMENI dar nimeni nu controleaza ,ce cistig are statul Roman? Nici unul !! ba tot statul sufera ca zapada le-a rupt serele si ei cer despagubiri. VA RUGAM OPRITI MUNCA LA NEGRU. Dumnezeu ne-a lasat egali. D-zeu sa va lumineze mintea celor care conduc USL-ul pe plan local si porniti motoarele.

  1. Au reusit sa te convinga in asa hal doar cu un ceas de perete….

   Vai… vai… vai… ma faci sa imi doresc sa te cunosc…. Poate mi-ai putea folosi si mie la cate ceva…. :)))))))

 5. multumim din suflet ,domnule primar,pentru conditiile “decente”in care s-a circulat ieri prin oras!a meritat sa iesim asta-vara,pe 40 grade +,sa va votam.rusine domnule primar!

 6. S-au scumpit biletele de tren cu 25%. Pretul biletului Tecuci – Bucuresti la accelerat era de 59 lei iar astazi este de 82 lei.

  1. A dracului USL-ul asta, cu o mana da si cu 100 ia.Nu mai trenul s-a scumpit? benzina,haleala,apa,gazele? cum din ianuarie? a.. ne mai lasa banditii…mama lor de bulangii ne-au tras-o si de data asta…dar peste 4 ani vad ei…sau nu?… vedem tot noi?..cum nu o sa mai apucam? se adevereste ce spun maiasi?

  2. Pretul biletului 11-12-2012 Tecuci – Bucuresti Clasa 1 : Tarif integral – reducere comerciala – reducere ONLINE = 66 Lei

 7. Ministerul Propagandei si-a facut datoria. Desi conduceau discretionar tara, ducand-o in pragul falimentului, prin toate mijloacele masmedia de acest fapt era acuzat Basescu, desi el nu are nici o putere pentru a rezolva situatia economica grava in care a fost dusa de USL, care din iunie conduce intreaga tara. Si cum o minciuna repetata zi si noapte de vreo 4 ani incoace, devine adevar, prin grija propagandei USL-iste, poporul a pus botul si prin votul dat azi a dat puteri nelimitate actualei puteri ,care practic nu are opozitie.

 8. Am ramas surprins de felul in care locuitori aferenti Sectiei de votare de la scoala 6 se prezentau la vot.Ploua repezit dar asta nu a speriat pe nimeni,dorinta oamenilor o fost sa darime portocalii .Poate ca acum fiind singuri la putere vor gindi si pt noi cei care i-am ales.

 9. Sa te atii române !! Totusi, ce ar mai conduce dictatorial USL-ul sau altfel ceilalti, cind totul este deja vindut si noi românii suntem muritorii de foame ai Europei? Ne place sa ne facem vint la coada, dar suntem,de fapt, vai de mama noastra ! Rau am mai ajuns ! Vai! Vai! Vai!

 10. Din ce apare pe site-uri, situatia pentru USL este roza, in aproape toata tara au peste 60% din voturi, ceea ce se traduce in mandate 100%. Acest procentaj nu va fi atins in judetele preponderent maghiare.Astfel vom avea o majoritate USL decat a avut FSN-ul in 1990 si 1992.Oricum USL-ul conducea autoritar Romania de 7 luni incoace, de acum dictatura va deveni si mai crancena.

Comments are closed.