Web
Analytics
TECUCI

Înființarea Filialei Cahul a Clubului de Istorie „Excelsior”

Înființarea Filialei Cahul a Clubului de Istorie Excelsior 3

Clubul de Istorie „Excelsior” a trecut Prutul deschizând o filială la Universitatea de Stat „B. P. Hașdeu”. Actul de constituire a filialei a fost semnat de managerul Muzeului de Istorie „Teodor Cincu” Tecuci, prof. Viorel Burlacu și de pro rectorul universității, Conf. univ. dr. Sergiu Cornea. Coordonatorul filialei a fost desemnat studentul în anul III al Facultății de Filologie și Istorie, Dumitru Zaharia, care se va ocupa de activitățile clubului.

Înființarea Filialei Cahul a Clubului de Istorie Excelsior 5Înființarea Filialei Cahul a Clubului de Istorie Excelsior 2 Înființarea Filialei Cahul a Clubului de Istorie Excelsior 3

 

Clubul de istorie „Excelsior”  din cadrul muzeului tecucean, este un grup cultural-educativ care are scopul de a promova istoria contemporană și istoria locală în rândul tinerilor. Din acest grup cultural-educativ pot face parte elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ care sunt pasionați de istorie ori doresc să cunoască istoria într-un  mod direct, participativ.