Web
Analytics
TECUCI

Accident în lanţ pe DJ 251/ Principala cauză: poleiul


Poleiul a provocat un accident pe Drumul Judeţean 251, incident în care au fost implicate mai multe maşini. Prima victimă a poleiului a fost un şofer de 27 ani, din Tecuci, care a intrat în coliziune cu remorca unui autoturism, care staţiona pe partea carosabilă, neputând înainta din cauza poleiului.
„În urma impactului, primul autoturism s-a oprit pe contrasens şi din el au coborât o femeie de 21 ani, împreună cu un copil în vârstă de trei ani. La scurt timp din sens opus a venit o autoutilitară care, pe fondul carosabilului acoperit cu polei, nu a putut opri şi a intrat în coliziune cu autoturismul, femeia şi copilul sărind în şanţ pentru a se proteja.
La aproximativ 4 minute, un alt autoturism condus de un bărbat de 22 ani, care circula din direcţia Costache Negri – Pechea a intrat în coliziune cu remorca staţionată”, ne-a explicat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Femeia a suferit o fractură la una dintre gambe, iar copilul acesteia un traumatism cranio-facial minor, victimele fiind transportate la o unitate spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.
În urma incidentului, administratorul drumului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.400 lei pentru neintervenirea la timp în vederea combaterii efectelor poleiului. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.