Web
Analytics
TECUCI

Clubul Sportiv Akikai Tecuci continuă seria succeselor

Foto: Alexandru Stan – CS Akikai din Tecuci

Alexandru Stan - Akikai Tecuci       La sfârșitul lunii noiembrie, în Sala Floreasca din București a avut loc cea mai mare competiție de arte marțiale din România, Cupa Mondială Judgement Day, ediția a XI-a, la care au evoluat peste 900 de sportivi din Italia, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Anglia, Ungaria, etc. Printre participanții la acest veritabil maraton internațional, desfășurat pe parcursul a două zile, s-a aflat și Clubul Sportiv Akikai, din Tecuci, care a avut concurenți înscriși la mai multe probe : Musical Forms Open Hand, Musical Forms Weapon și Autoapărare.

Rezultatul final al sportivilor tecuceni pregătiți de sempai Icu Volanschi – centură neagră, 4 dan – este unul absolut remarcabil, o întregă panoplie de medalii, după cum se poate constata: 8 Premii I, 7 Premii II și 10 Premii III.

       Dacă la acest tablou al succeselor enumerate mai sus, adăugăm și prestația deosebită de la “competiția” artistico-sportivă “Românii au talent”, de la Pro Tv, avem o prezentare aproape completă a performanțelor acestui club, care după cum declară antrenorul lor, defilează frumos în țară și în lume sub deviza “Mândri tecuceni”.

Viorel BURLACU

Foto: Alexandru Stan – Premiul I, categoria Musical Forms Open Hand


One comment

Comments are closed.